Ziyaretçi
İmdattt !!!! Biri bana turkmenistanda ki ozel universitelerin listesini verebilir mi...ayria yurtdisinda okursam sizce hangi bolumu tercih etmeliyim..seneye yurtdisina cikacam Allah izin verirse nereye hangi bolume gitmeliyim acil yardim..cunku bnm kafam cok karisiti :/
yurtdışındaki bi eğitim,eğitimi hayatınıza yapacağınız bir yatırım gibi düşünmelisiniz.
bu nedenle bir yatırım yapılır ken önce elde edeceğiniz karı ( kazancı ) ön planda tutmalısın. bunun içinde mezuniyetten sonra en kolay ve yüksek kazançlı bi meslek bulabileceğin okulu seçmelisin.
yalnız seçim yaparken başarılı olabileceğin branşlara dikkat etmelisin. sözelde mi yoksa sayısal alanda mı daha başarılısın bu çok önemli.
günümüzde en kolay iş bulunan branşların doktorluk ve mühendislik olduğunu biliyorsundur. herhalde. sözel alanda da müfettişlik ama o da az sayıda alınıyor ve de çok başarılı olanlar kazanabiliyor.
bunları gözönüne alarak tercih yaparsanız iyi bir tercih yapmış olursun.
şimdiden başarılar dilerim.:) kolay gelsin.
bu nedenle bir yatırım yapılır ken önce elde edeceğiniz karı ( kazancı ) ön planda tutmalısın. bunun içinde mezuniyetten sonra en kolay ve yüksek kazançlı bi meslek bulabileceğin okulu seçmelisin.
Sponsorlu Baglantilar
günümüzde en kolay iş bulunan branşların doktorluk ve mühendislik olduğunu biliyorsundur. herhalde. sözel alanda da müfettişlik ama o da az sayıda alınıyor ve de çok başarılı olanlar kazanabiliyor.
bunları gözönüne alarak tercih yaparsanız iyi bir tercih yapmış olursun.
şimdiden başarılar dilerim.:) kolay gelsin.