Ziyaretçi
Ön muhasebeci olmak için gerekli kriterler nelerdir, bilgisayarlı muhasebe kursları ile temel muhasebe arasındaki bağlantı nedir?
Şirketlerde ön muhasebeci olarak çalışmak istiyorum. Bilgisayarlı muhasebe kursuna gitmeyi düşünüyorum. Netsis, ETA SQL, Akınsoft, Logo kurslarından hangisine gitmeliyim, Netsisi öğrendiğimde ETA SQL programını kullanabilir miyim, Netsisi bilen ETA'yı kullanabilir mi yoksa hepsine ayrı ayrı mı gitmeliyim?
Şirketlerde ön muhasebeci olarak çalışmak istiyorum. Bilgisayarlı muhasebe kursuna gitmeyi düşünüyorum. Netsis, ETA SQL, Akınsoft, Logo kurslarından hangisine gitmeliyim, Netsisi öğrendiğimde ETA SQL programını kullanabilir miyim, Netsisi bilen ETA'yı kullanabilir mi yoksa hepsine ayrı ayrı mı gitmeliyim?
Ön muhasebe genel muhasebenin en alt bölümüdür. Kısaca genel muhasebeye derinlemesine vakıf olmak için ön muhasebe (zemin, temel) çok iyi bilinmelidir. Bilgisayarlı muhasebe, muhasebe kayıtlarının bilgisayarlı ortama aktarılmasından ibarettir. Burada gerekli muhasebe işlemlerinin yürütülmesi için bir çok program kullanılmaktadır.Bu programların hepsini öğrenebilirsiniz. Aralarında küçük farklılıklar olsa da sistem değişmez. Önemli olan hangi programı bildiğiniz değil bu programı işlemlere nasıl uygulayacağınızdır. Siz muhasebe işlemlerinin nasıl yürütüldüğünü bilirseniz ön muhasebe ve kurallarına vakıfsanız dilediğiniz programı kullanabilirsiniz. Sizin ETA SQL bilmeniz Netsis öğrenmenize ya da Netsis bilmeniz diğer programları öğrenmenize engel olamaz. Ama kendinizi şartlandırırsanız bu sadece sizi bağlar ve kaçınılmaz hale gelir. Önemli olan işlemleri bilmeniz ve genel muhasebe bilginizdir!
Sponsorlu Baglantilar
Son düzenleyen nötrino; 19 Haziran 2014 13:52
Sebep: İç başlık ve soru düzeni!!