Bende windows live mail i kullanmak istiyorum ama smtp ve pop3 hata veriyor sürekli normal şekilde mailimi açıp ta denedim yine aynı hatayı veriyor.
Mademki çalışmayacak bu ücretsiz mail neden bu programı icat etmişler anlayamadım.
XP nin lisansli olmasi mi gerekio acaba_?
bende kurulum bitmek uzereyken geriye sarıo ve tamamnlanamadı dio...
Alıntı
spk_ghost adlı kullanıcıdan alıntı
tmm haklısın
Sponsorlu Bağlantılar
ben bendeki hatanın neden olduğunu sordum zaten
Hatası .exe sinden veya windows un lisansının orijinalliğinden kaynaklanmıyor. .msi destekli kurulum olduğu için windows kendisine yedeklediğinde bu msi dosyasında sorun oluyor. Bunu da Windows Installer CleanUp la listeden kaldırdıktan sonra çalıştırabilirsiniz.
Alıntı
pearlbead adlı kullanıcıdan alıntı
Bende windows live mail i kullanmak istiyorum ama smtp ve pop3 hata veriyor sürekli normal şekilde mailimi açıp ta denedim yine aynı hatayı veriyor.
Mademki çalışmayacak bu ücretsiz mail neden bu programı icat etmişler anlayamadım.
Gmail için kendi sitesinde verilmiş olan pop ve smtp ayarlarını girmelisiniz. Aksi takdirde bu tarz hata verecektir. Yahoo kullanıcıysanız, yahoo nun pop desteği bulunmamaktadır. Uzantısı normalden değişik (windowslive.com - live.com) olarak bulunuyorsa bunda sorun veriyor ve hesap oluşturduğunuzda sizin elle yapılandırmanızı istiyor. Bunu da bulunuyorsa diğer hesabınızın ayarlarını sadece url sini girerek halledebilirsiniz. Hesap ayarlarına bakmak için sol bölümde bulunan hesabın üstünde sağ tıklayarak özellikler seçildiğinde bulunmaktadır.
Gmail;
POP : pop.gmail.com Ayarı 995
SMTP : smtp.gmail.com Ayarı 25
Hotmail, Msn, Windowslive, Live;
URL :
[html]http://mail.services.live.com/DeltaSync_v1.0.0/sync.aspx[/html] Bunu girdikten sonra başka bir ayar önemli değil