Arama

Kiersten White

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 4 Mayıs 2012 Gösterim: 1.937 Cevap: 0
buz perisi - avatarı
buz perisi
VIP Lethe
4 Mayıs 2012       Mesaj #1
buz perisi - avatarı
VIP Lethe

Kendi Ağzından Kiersten White
Sponsorlu Bağlantılar
kiersten
Her yetişkin gibi, ben de bir zamanlar gençtim. Lakin tam olarak da büyümüş sayılmam. Bu sebepleri ben de kendi yaşıtlarım için yazmaya başladım. Gençlerin çok eğlendiğini herkes bilir. Anladım ki, gençler için yazmak da bir o kadar eğlenceliymiş.

Utah’da doğup büyüdüm, şansımın yaver gitmesiyle birlikte bir San Diego yerlisi ile evlenerek balıklı taco ve plaj kültürünü benimsedim. Evde yaşayan bir anne ve tam zamanlı bir yazar olarak (çocuklar yattıktan sonra bana kalan zamanlardaki karalamalarımı tam zamanlı olarak sayarsak tabi), harika kocam ve çok sevdiğim iki kızımla birlikte San Diego, Kaliforniya’da yaşıyorum. Şu anda yirmi yedi yaşındayım ama gelecek sene bu değişecek gibi görünüyor.

Sıkıntıdan patlamak üzereyken, ilk bebeğimin doğumunun hemen ardından yazmaya başladım ve o günden beri yazmayı bırakmadım. Kitaplarımın basılmasıyla rüyalarım gerçek oldu ve yapmayı sevdiğim bir şeyden para kazanmanın ne kadar harika bir şey olduğu fikrini hala kabullenemedim.

Yazmadığım zamanlarda, blog yazmakla ve elime geçen her şeyi okumakla meşgulüm. Evet, hobilerimi biraz çeşitlendirsem iyi olacak…

KİTAPLARI
Paranormal
Çeviri: Barış Emre Alkım
Normallik de bir yere kadar…
Evie her zaman normal, sıradan bir genç kız olduğunu düşünmüştür. Gerçi Uluslararası Paranormal Tecrit Ajansı için doğaüstü yaratık avlıyor, en yakın arkadaşı bir denizkızı, erkek arkadaşı doğaüstü bir yaratık, şimdi bir biçim değiştirene aşık olmak üzere ve yeryüzünde paranormal yaratıkların o büyüleyici dış görünüşlerinin arkasında yatan bütün çirkinlikleri görme yeteneğine sahip nadir insanlardan biri ama... Olsun, o normal bir genç kız olduğunu düşünüyor. Ancak Evie şimdi tüm paranormal yaratıkların yok oluşunu haber veren korkutucu bir kehanetin tam ortasında yer alıyor.

Doğaüstü
Çeviri: Barış Emre Alkım
Normallik hakikaten bir yere kadar!
VAMPİRLER
SENİ NASIL KORUYACAĞIMI BİLDİĞİMİ SANIYORDUM.
KURTADAMLAR
NEREYE AİT OLDUĞUMU BİLDİĞİMİ SANIYORDUM.
PERİLER
FAKAT DÜNYA DÖNÜYOR, HER ŞEY DEĞİŞİYOR.

Evie o çok istediği normal yaşama nihayet kavuştu! Ama sıradan olmanın, nasıl denir, biraz “sıkıcı” olduğunu görmek üstünde soğuk duş etkisi yapmadı değil. Uluslararası Paranormal Tecrit Ajansı’ndaki günlerini mumla arar olmuştu ki yeniden onlar için çalışma fırsatı çıktı karşısına. Tüm şu normallikten biraz olsun uzaklaşmaya öyle ihtiyacı vardı ki...

Ama birbirinden beter görevler üst üste geldikçe, Evie doğru tercihte bulunup bulunmadığını sorgulamaya başladı. Eski peri erkek arkadaşı Reth onun geçmişiyle ilgili korkunç gerçekleri ortaya çıkardıkça, periler arasında kızışan savaşın bütün doğaüstü dünyayı bir kaosa sürükleyebileceği belli oldu. Herkesin peşinde olduğu şey neydi peki? Evie’nin ta kendisi!

Evie’nin macerası Paranormal’den sonra ikinci kitapla devam ediyor.

Biyografi Konusu: Kiersten White nereli hayatı kimdir.
In science we trust.