Arama

Kitap Severler / E-book (ebook) / E-kitap (ekitap) - Sayfa 15

Güncelleme: 3 Aralık 2014 Gösterim: 211.467 Cevap: 232
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
18 Mayıs 2009       Mesaj #141
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Elif Şafak - AŞK

Sponsorlu Bağlantılar
sezl3
Ya ortasındasındır AŞK'ın, merkezinde; ya da dışındasındır, hasretinde diyen Elif Şafak yepyeni kitabı ile en çok satanlar listesine girdi bile. Hayatlarımızın durgun gölünü dalgalandıran taş misali, yüzleşmek zorunda olduğumuz sıkıntılar, acılar ve aşkın peşinde kat etmek zorunda olduğumuz zorlu yollar, ödediğimiz bedeller. Kitap içinde bir kitap, hayatın anlamı peşinde bir aşk macerası. Elif Şafak'tan arayışa, gerçeğe ve keşfetmeye dair bir roman. Kitabın fiyatı ise 15 TL.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
18 Mayıs 2009       Mesaj #142
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Aperatif Mönüler

Sponsorlu Bağlantılar
tor3
Siz de bir erkeğin kalbine giden yolun midesinden geçtiğine inananlardansanız, Remzi Kitapevi'nden çıkan " Aperatif Mönüler" adlı kitaptaki birbirinden farklı ve lezzetli tarifler ile çeşitli mönüler hazırlayarak eşinizin kalbini çalabilirsiniz. İçindeki yemekler kadar etkileyici ve güzel fotoğraflarla süslenmiş olan kitap, ağır yemekler yerine özellikle lezzetli ve sağlıklı lezzetler arayanların imdadına yetişiyor. Kitabın fiyatı ise 21 TL.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
18 Mayıs 2009       Mesaj #143
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Oğuz Atay - Tutunamayanlar

hus3
Derin ve felsefik kitaplardan hoşlanıyorsanız, Oğuz Atay'ın çok konuşulan ve birçok polemiğe neden olan kitabı Tutunamayanlar'ı mutlaka okumalısınız! Toplumun kurumlarıyla kuralları karşısında uyumsuz kalan insanın dramını değişik işleyen eser, roman alanında adı duyulmamış bir yazarın olgun düzeyini ortaya çıkarıyor. Okunmasının güçlüğüne karşın, bıraktığı ilk etki ile özgün ve derin görünen kitap, bir sürpriz tadı yaşatıyor. Kitabın fiyatı ise 15 TL.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
18 Mayıs 2009       Mesaj #144
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Tutulma

iyi3
Stephenie Mayer'in Amerika'da satış rekorlarını resmen kırıp geçiren Twilight(Alacakaranlık) roman serisinin bir sonraki kitabi olan, 3. kitap Tutulma'yı henüz okumadıysanız bu vampir aşkı furyasına siz de bir an önce katılsanız iyi olur çünkü her yerde çok konuşulan bu kitabın 3. su olan Tutulma'yı elinizden bir türlü düşüremeyeceksiniz. Edward ve Bella çiftinin heyecan dolu ask hikâyesi bu kitapta daha büyük engelleri atlatmaya hazırlanırken bir de kurt adamlar kitaba dâhil oluyor ve yepyeni bir heyecan başlıyor. Kitabın fiyatı ise 25 TL.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
22 Mayıs 2009       Mesaj #145
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Buket Uzuner-Yolda

cema3
Buket Uzuner'in son kitabı Yolda, Marakeş'ten Helsinki'ye, Honolulu'dan Madrid'e, Berlin'den Hiroşima ve Montreal'e uzanan küresel bir yolculuk. Sıradan insanların yol hikâyelerinin anlatıldığı kitapta 7 şehir, yedi dil, yedi yemek ve yedi hikâye bir araya geliyor. Gezgin hikâyecimiz Buket Uzuner'in bu yolculuğu sizi de bambaşka dünyalara taşıyıp kendinizden bir şeyler bulmanızı sağlayacak. Kitabın fiyatı 14 TL.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
22 Mayıs 2009       Mesaj #146
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Dokuz Günlük Kraliçe

nil3
Epsilon Yayınları tarafından yayımlanan ' Leydi Jane Grey, Dokuz günlük Kraliçe', kitabının yazarı Alison Weir'in hayal gücü ile birleşen tarihi gerçek okurla paylaşıyor. Damarlarında kraliyet kanı taşıyan Leydi Jane Grey'in şok etkisi yaratan hayatını okurken kaderin varlığına inanamayacaksınız. Gizli dünyasında kitaplarıyla baş başa kalmayı tercih eden Jane, tahta geçmek gibi bir hırsı olmamasına karşın ihanet, entrika ve trajedi saçan bir ateş kasırgasının önde gelen ismi haline gelir. Kitabın fiyatı 15 TL.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
22 Mayıs 2009       Mesaj #147
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Yeni ay

dog3
Stephenie Mayer'in Amerika'da satış rekorlarını resmen kırıp geçiren Twilight (Alacakaranlik) roman serisinin ikinci kitabı olan Yeni ay (new moon) bir öncesi kadar başarılı. Okuyanları soluk aldırmadan kitaba bağlayan romandaki karakterler özellikle kitabın filminin yapılmasından sonra daha da canlı hale gelmiş durumdalar. Genç ve mükemmelliğin ötesinde bir yakışıklılığa sahip olan seksi vampir Edward Cullen ile ona karşı koyulamaz bir biçimde âşık olan insan Isabella Swan'ın aşk ve heyecan dolu hikâyesi bu kitapta da okuyucuları büyülüyor. Eğer hala okumadıysanız, bir an önce bu heyecana siz de kapılmalısınız! Kitabın fiyatı ise 20 TL.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
22 Mayıs 2009       Mesaj #148
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Yalancı Tanıklar Kahvesi

hjj4
Vedat Türkali, 5 yıl aradan sonra yazdığı bu romanında Türkiye'nin 70'li yıllarına ayna tutuyor. Üniversiteli, sol görüşlü bir gencin gözünden Türk siyasi tarihinin en çalkantılı dönemlerinden birinin geniş bir panoramasını çizerken, barınamadığı bir toplum içinde yolunu çizemeyen Muhsin'in tutkulu ilişkilerini de zor günlerin öyküsüne katıyor. Kökleri o yıllara dayanan ve günümüzde çokça tartışılan siyasal gelişmeler, sağ-sol çatışmaları, toplumsal güç olarak din ve sendikalaşmalar gibi konuların ve olayların bir nehir gibi aktığı roman, 12 Eylül Darbesi'ne doğru giderken, kahramanlarının hayatları üzerinden bir döneme farklı bir bakış açısı getiriyor. Fiyatı 18 TL.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
22 Mayıs 2009       Mesaj #149
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Kutup Kayması

mir3
Adam kaçırmalar, şiddet dolu mücadeleler, akla gelmedik bilimsel çalışmalar ve güzel kadınlarla bezeli ölümcül Kurt Austin maceraları devam ediyor. Kutup Kayması, geçmişte birçok kez olan bir fenomene verilen isimdi. En düşük noktasında hayvanlar yönlerini şaşırır, elektrikli aletler bozulur. En yüksek noktasında ise büyük patlamalara, depremlere ve iklim değişikliklerine neden olur. Zirveye çıktığında tüm canlıları yok eder... Altmış yıl önce, acayip dâhi bir Macar bilim adamı yapay tetiklemeyle kutup kaydırmasını keşfetmiş ve daha sonra onun bu çalışmaları ortadan yok olmuştur. Şimdi ise globalleşme karşıtı bir grubun karizmatik lideri, dünyadaki gelişmiş ülkelere küçük bir ders vermek amacıyla kutupların yönünü değiştirme planları yapmaktadır. Yalnız bir sorun vardır, bu kez yönü değiştirilen kutbu tekrar eski haline döndürmek olanaksızdır. Kutupların bir kez yönü değişince bunu düzeltmek imkânsızdır... Austin, Zavala ve NUMA Özel Görevler Ekibi bugüne dek pek çok tehlikeyle karşılaşmış olsa da böylesine korkunç bir durumla ilk kez yüz yüze geliyorlardı. Bu kez belki de dünyayı kurtarmakta geç kalabilirlerdi. Tüyler ürperten aksiyonlar ve bitip tükenmeyen bir hayal gücü, Cussler'ın en belirgin özellikleridir. Kutup Kayması gerçekten harika bir gerilim romanı. Bu harika romanın fiyatı ise 18 TL.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
29 Mayıs 2009       Mesaj #150
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Oray Eğin - Bunları Kimse Yazamadı

ert3
Sınıf atlama çabasındaki gazeteciler, başka masaları dinleyip patronlarına yetiştirenler, meslektaşlarını hedef gösterip tutuklanmalarını isteyenler, maaş almak için tetikçilik yapanlar, psikolojik harbin mimarları ve daha pek çok medya mensubu meslektaşının maskesini düşürüyor bu kitapta yazar. Medyanın aykırı kalemi Oray Eğin'in yazdığı bu gerçeklerle ufkunuz genişleyecek. Kitabın fiyatı 13 TL.

Benzer Konular

22 Aralık 2010 / melile Cevaplanmış
7 Mart 2017 / ThinkerBeLL Bilgisayar
9 Kasım 2012 / karayel Edebiyat
17 Ekim 2011 / Misafir Soru-Cevap