Arama

Japonya ve Japonca Hakkında Bütün Sorularınız - Sayfa 15

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 12 Kasım 2014 Gösterim: 79.795 Cevap: 253
KettoKero - avatarı
KettoKero
Ziyaretçi
16 Nisan 2008       Mesaj #141
KettoKero - avatarı
Ziyaretçi
japonyada egitim icin bi kactane sinavdan geciyorsunuz dil yeterlilik sinavida bunrardan biri
bu sinavrari kazanirsaniz japonyada okumaniz icin vize ve gerekli islemler yapiliyo
Sponsorlu Bağlantılar
daha fazla icin konsololuk sitesine bakabilirsiniz
girugamesh - avatarı
girugamesh
Ziyaretçi
17 Nisan 2008       Mesaj #142
girugamesh - avatarı
Ziyaretçi
çok saolCici
Sponsorlu Bağlantılar
bluetooth212 - avatarı
bluetooth212
Ziyaretçi
17 Nisan 2008       Mesaj #143
bluetooth212 - avatarı
Ziyaretçi
ilginç bir soru da benden ;

türkiyede insanlar çin , japon ve kore insanları için kısaca çekik gözlü derler. peki japonyada bizim için yuvarlak gözlü falan deniyor mu? Msn Sarcastic
KettoKero - avatarı
KettoKero
Ziyaretçi
19 Nisan 2008       Mesaj #144
KettoKero - avatarı
Ziyaretçi
ahh hayir denmiour
en azindan tanidiklarim demio
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
29 Nisan 2008       Mesaj #145
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
ınsanı ınsan yapan bırbırılerının kulturlerıne anlayıslarına saygı gostermesıdır bence.
Japonlar benım analızıme gore dunyada ıyı nıyetlı sayılabılıecek ulkerlden bırıdır .
Konu ıle ne alakalı bılmıyorum ama sormak ıstedım japonların gozun de turker nasıl ınsanlardır ve turk kulturu tarıhı hakkında ne dusunuyorlar.
Bırde turk ınsanlarından nasıl bır davranıs alıyorlar merak ettım.
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008       Mesaj #146
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
bu harikiri yapanlar neden yapıyor Bilmem
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
girugamesh - avatarı
girugamesh
Ziyaretçi
29 Nisan 2008       Mesaj #147
girugamesh - avatarı
Ziyaretçi
japonlar hassas insanlar gururlarına yediremedikleri yada ne biliyim insanı intihara götürecek şeylere mağruz kaldıklarında harakiri yapıolar
bunla ilgili türkiyede amerika-japon ve türk ortaklıında bi köprü yapılmış ama köprü yapı bittikten bi süre sonra yıkılmış köprünün yapımından sorumlu olan mühendislerden japon olanı yaptıı köprünün yıkılmasını gururuna yedirememiş ve harakiri yapmış,amerikan olan zararı karşılamış,türk olanda giden çimentoya malzemaye dert yanmışMsn Mad ama tabi erika daa i bilir bu HARAKİRİ yi

Alıntı
Cehennem Melegi adlı kullanıcıdan alıntı

ınsanı ınsan yapan bırbırılerının kulturlerıne anlayıslarına saygı gostermesıdır bence.
Japonlar benım analızıme gore dunyada ıyı nıyetlı sayılabılıecek ulkerlden bırıdır .
Konu ıle ne alakalı bılmıyorum ama sormak ıstedım japonların gozun de turker nasıl ınsanlardır ve turk kulturu tarıhı hakkında ne dusunuyorlar.

bende bunu çoo...........kkk merak ediyorummmMsn Sarcastic
Son düzenleyen girugamesh; 29 Nisan 2008 16:54 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
KettoKero - avatarı
KettoKero
Ziyaretçi
30 Nisan 2008       Mesaj #148
KettoKero - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Cehennem Melegi adlı kullanıcıdan alıntı

en son sruyu anlamadim oO

bi cok japon turkiyeden ve turklerden hoslaniyo
kultur olarak yakin oldugumuzu soylemisti bi arkadasim
ve kurtulus savasini inceleyip ogrenen bazi japonlarin Turkiyeye gitmek ietdiklerini soyledigini duydum
Hiroto adindaki bi arkadasim demistiki Turklerde japonlar gibi gururlu
asla kendileri icin cok onemli biseyden vazgecmezler
cok gurulular ve cok cesurlar demisti =] bende bunu konuya nasil baglicagimi bilmiyoum ~_~'
ama sanirim anlarsinis

ben bu sorularla cok karsilastim
boyle sorular cevaplamasi zor sorulardan
kerberosss - avatarı
kerberosss
Ziyaretçi
30 Nisan 2008       Mesaj #149
kerberosss - avatarı
Ziyaretçi
ya kültürel bir benzerliğimiz var ancak kore savaşı çok hazindir bizim için
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
30 Nisan 2008       Mesaj #150
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
japonyada en merak ettıgım konu depremler oluyor o kadar cok deprem oluyorkı
turkıyenın aksıne japonlar bunu normal karslıyorlar ve gercekten turkıyenın bu konuda ogrenmesı gereken cok sey var gıbı bence cunku en ufak arcı sarsıntısında balkondan atanmı var dersın esını kızını bırakıp kendını dısarıya atan tuhaf ınsanlarımı dersın.
Yanı bız depremle yasama gercegını bır turlu ogrenemedık.
Japonlar nasıl bır yol ızlıyor nasıl cozumlerle kendılerını guvende tutabılıyorlar bu konuda aydınlatırsan cok sevınırım gercekten ogrenemem gereken japonların temel konularından bırıdır.Bak cevap vermessen o balkonlardan atlıyanlar lıstesıne benıde eklersın ona gore bır cevap beklıyorum kısa kestırıp te cope atma lutfenMsn Grin