Arama

Japonya ve Japonca Hakkında Bütün Sorularınız - Sayfa 8

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 12 Kasım 2014 Gösterim: 79.889 Cevap: 253
bluetooth212 - avatarı
bluetooth212
Ziyaretçi
16 Aralık 2007       Mesaj #71
bluetooth212 - avatarı
Ziyaretçi
ankarada bi yer buldum fiyat biraz uçuk gelebilir ama çok güzel bi yer Türk Japon Vakf? Türk-Japon Vakfı olarak geçiyor ismi orda konuşma klübü falan da var ve öğrenci değişim sistemi olduğu için japonyaya gidebiliyosun. ankarada oturanlar kaçırmasın. ben sırf bu yüzden ankaradan üniversite yazmayı düşünüyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Dagathur - avatarı
Dagathur
Ziyaretçi
16 Aralık 2007       Mesaj #72
Dagathur - avatarı
Ziyaretçi
valla ben eskısehırde okuyorum burda sansa japon bir arkadas buldum ve bana ders vermeye basladı suan konusma ustune calısıyoruz.Eskısehırde olanlar varsa yardımcı olabılırım bu konuda...
Sponsorlu Bağlantılar
Dead_Heart - avatarı
Dead_Heart
Ziyaretçi
17 Aralık 2007       Mesaj #73
Dead_Heart - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Dagathur adlı kullanıcıdan alıntı

Selam ben yenı yenı japonca ogrenmeye basladıım ve tabii Türkiyede bunu gelıstırecek yer cok az...en azından burda aranızda japonca bilenler varsa yazısarak konusalım en azından bı kac kelıme ögrenır ve cumle kurmayı gelıstırırızMsn Grin cunku cumle kurmakta bayaa zorlanıorumMsn Sadyardımcı olabılırsenız sevınırım.en azından bır yerden baslıım

Boku wa Yücel desu.Boku wa seibutsu no daigakusei...(biyoloji ögrencısıyım demek ıstedım umarım dogru yazmısımdırMsn Confused)

Daigakusei yerine gakusei kullan.biyoloji öğrencisiyim dediğin zaman anlaşılır hangi okulda olduğun...
bluetooth212 - avatarı
bluetooth212
Ziyaretçi
17 Aralık 2007       Mesaj #74
bluetooth212 - avatarı
Ziyaretçi
Dead_Heart 15 yaşında bu kadar iyi japoncayı nasıl öğrendin
Dagathur - avatarı
Dagathur
Ziyaretçi
17 Aralık 2007       Mesaj #75
Dagathur - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Dead_Heart adlı kullanıcıdan alıntı

Daigakusei yerine gakusei kullan.biyoloji öğrencisiyim dediğin zaman anlaşılır hangi okulda olduğun...

arigatou gozaimasu...

Dead_Heart sanırım senın japoncan bayaa ii...bana no,wa,ga,wo 'nun kullanıslarından bahsetsene bıraz karıstırıorum cokMsn Sad
Son düzenleyen Dagathur; 17 Aralık 2007 22:45 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
bluetooth212 - avatarı
bluetooth212
Ziyaretçi
18 Aralık 2007       Mesaj #76
bluetooth212 - avatarı
Ziyaretçi
evt Dead_Heart'ün japoncası bayaa ii. ben geçen seneden beri öğrenmek istiyorum ama güvenebilceğim bi kurs yeri yok.
KettoKero - avatarı
KettoKero
Ziyaretçi
20 Aralık 2007       Mesaj #77
KettoKero - avatarı
Ziyaretçi
Death_Heart japon melezi oldugu için olmasin japoncasini iyi olma nedeni ^^
Dagathur - avatarı
Dagathur
Ziyaretçi
24 Aralık 2007       Mesaj #78
Dagathur - avatarı
Ziyaretçi
hahaha ii bii nokta sanırım bu

pekii sen JinguruBerru bana japonca konusunda yardımcı olabılır mısın?çok iyi degıl japoncam yenı basladıım dogrusuda cok calısamıorumMsn Sad ama burdanda bi iki sey ogrensem fena olmaz.
Son düzenleyen KettoKero; 25 Aralık 2007 11:35
KettoKero - avatarı
KettoKero
Ziyaretçi
25 Aralık 2007       Mesaj #79
KettoKero - avatarı
Ziyaretçi
evet Türkçe/Japonca dersleri yine baslicak ordan yararlanabilirsin...
fatal_werewolf - avatarı
fatal_werewolf
Ziyaretçi
20 Ocak 2008       Mesaj #80
fatal_werewolf - avatarı
Ziyaretçi
merhebalar aslında bir konu açtım ama sonuca daha çabuk ulaşmak için burayada bişeyler yazayım dedim. derdim şu
üniversitede okuyorum ve final ödevi hazırlıyorum bunun için japonyadaki en az bir müzenin içindeki eserlerinden en az 5 resim bulmam gerekiyo açıkçası internette bulamadım yada gözümden kaçtı hâlâ da arıyorum yardım ederseniz çok sevinirim