selam onumuzdeki yaz japonya gitmeyi dusunuyorum gidebilecegim yerler hakkinda fikirlerinize acigim bidee su jrock'ida merak etmediim diil dogrusu
Japonya'ya gitmek henüz kısmet olmadığı için bu konuda bi şey diyemem ama Jrock konusunda yardım edebilirim. Japonca Şarkı sözleri bölümüne bakarsan bi kaç video bulabilirsin. Yalnız uyarmalıyım, adamlara nasıl göründükleri ve nasıl giyindikleri konusunda önyargılı yaklaşmamalısın
hehehe demek istedigini gayet ii anladiim melodoler bayaa hosuma gitti en azindan dinledigim sarkilarda ama japonca sozlere alisik olmadigimdan heralde biraz garip gelmedi diil...sanirim opeth dinlemeye devam ederim ben
Zaten ben de Japonca bilmiyorum ama melodileri hoşuma gidiyor. Japonca'yı her zaman çok karizma bi dil olarak görmüşümdür. Animelerdeki adamların ses tonları manyak oluyo Yaptıkları müzik de Avrupa ve Amerika müziğine yakın ve hatta geçiyor.
Opeth'i ilk defa duyuyorum ama bi dinleyim
bencede japonca muthis bi dil bende yeni ogrenmeye basladim bu yaz ins giderim.opeth'i kesin dinlee bence cok ii bi grup adamlarin yaptigi melodiler harika