ya boş boş yazmısınız cogunuz ne bilim itiraf ediorum acıktım filan uykum geldi nedir bu alın size itiraf cok sevdigim bi arkadasımın kardeşine aşıgım ve hayatımda ilk defa bi kız için agladım alın buda itirafın kralı ve arkadasıma herseyi anlatıcam bitane daha kızda beni cok seviyo oldumu böle itiraflar yapın yok uyudum yok kalktım gittim geldim ne bunlar
ya boş boş yazmısınız cogunuz ne bilim itiraf ediorum acıktım filan uykum geldi nedir bu alın size itiraf cok sevdigim bi arkadasımın kardeşine aşıgım ve hayatımda ilk defa bi kız için agladım alın buda itirafın kralı ve arkadasıma herseyi anlatıcam bitane daha kızda beni cok seviyo oldumu böle itiraflar yapın yok uyudum yok kalktım gittim geldim ne bunlar
relax öyle oyunun ortasına daha 1. mesjında dalmışsın millete sitem ediyosun karşındakiler senin büyüün sen kiminle dans ediosun yiğenim
relax öyle oyunun ortasına daha 1. mesjında dalmışsın millete sitem ediyosun karşındakiler senin büyüün sen kiminle dans ediosun yiğenim
herkesle dans ederiz merak etme ben fikrimi sölüorum hem yigenim migenim ne ayak görende cok büyüksün sancak sizin sevdiginiz gibi takılırız bizde merak etme al bi itiraf daha edim inanmıyabilirsiniz ama bu msjları klavyeyle yazıorum 8o|
Neyle yazarsan yazda düzgün şeyler yaz.Kimsenin yazdıklarına hakaret edemezsin.
kimsenin yazdıgına hakaret ettigim yok hakaret içeren bi söz gördünmü orda ben fikrimi söylüyorum bana göre boş yazmıslar anlatabildimmi surda 2 dakka güzel vakit gecirmek için ugrasıoruz moral bozmaya gerek yok tmm konu kapansın ben sadece fikrimi söyledim sende fikrini söylemekte özgürsün hadi kolay gelsin