Topkapı ya giderken yolda yedi karısı olan bir adamla tanıştım. Her kadın yedi çanta taşıyordu. Her çantada da yedi kedi vardı. Her kedinin de yedi yavrusu vardı. Kedi yavruları, kediler, çantalar, kadınlar - Toplam kaç kişi Topkapı ya gidiyordur ?"
Evet Arkadaşlar Resmin Ortasındaki 4 Küçük Noktaya Gözünüzü Kırpmadan 30 Saniye Boyunca Bakın.Sonra Geriye Yaslanıp Gözlerinizi Sımsıkı Kapatın.Kafanızın İçinde Parlak Renkli Bir Daire Oluşacak.Bu Dairenin İçine Gözlerinizi Kesinlikle Açmadan Konsnantre Olup Bakın Ve Gözlerinize ve Beyninize İnanamayacaksınız............! Gördüklerinizi Lütfen Yazınız.
Topkapı ya giderken yolda yedi karısı olan bir adamla tanıştım. Her kadın yedi çanta taşıyordu. Her çantada da yedi kedi vardı. Her kedinin de yedi yavrusu vardı. Kedi yavruları, kediler, çantalar, kadınlar - Toplam kaç kişi Topkapı ya gidiyordur ?"
çok basit...karşılaştık diyor...adamın sadece kendisi gidiyo Topkapıya..diğerleri nereye gidiyo belli değil...
adamın biri bir resime bakıyomuş bi başkası gelmiş demişki kimin resmine bakıyosun adam demişki benim hiç kardeşim yok ama bu resimdeki kişinin babası benim babamın oğlu oluyor.resimdeki şahış adamın neyi oluyor? bu bilmecede hiç yanıltma yok biraz mantık sadece hadi kolay gelsin(adamın üvey kardeşide yok)