Arama

Şeytan Diyor ki - Sayfa 18

Güncelleme: 20 Mart 2016 Gösterim: 270.453 Cevap: 2.866
mydarling24 - avatarı
mydarling24
Ziyaretçi
20 Eylül 2006       Mesaj #171
mydarling24 - avatarı
Ziyaretçi
seytan cok sey diyorda dinlemiyom
Sponsorlu Bağlantılar
imaginary devil - avatarı
imaginary devil
Ziyaretçi
20 Eylül 2006       Mesaj #172
Ziyaretçi
bizler cevap hakkımızı kullnırız sadece şeytan hiç bişey demz hiç bir zaman bu sadece zayıof bir bahane .bir komşumuz önce allahtan taraf ol demiş bewnim tanrımı sen dahil kimse sorgulayamaz .şaka yaptığımıda sanmıyorum suçlana bir olguya açıklık getiriyorum sadece dengeyi sağlamaya çalışıyoruz .bilmediğin bir kişiyi bu kadar çabnuk yargılama isytersen.ne tür bi şeytan olduğunu bilezsin çünkü.burada ki fruma bir cavp yazmış olablir çünkü gördüğü bir yanlıuşı düzeltmektşi amacı. saygılar ...
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Eylül 2006       Mesaj #173
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
şeytan bile bana uyma diyor
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
20 Eylül 2006       Mesaj #174
arwen - avatarı
Ziyaretçi
şeytan gitt konuş diyoo Msn Happy
zeki hoca - avatarı
zeki hoca
Ziyaretçi
20 Eylül 2006       Mesaj #175
zeki hoca - avatarı
Ziyaretçi
THE ŞEYTAN SAY OLUM SEN BİTTİN BANA HAAA
mydarling24 - avatarı
mydarling24
Ziyaretçi
21 Eylül 2006       Mesaj #176
mydarling24 - avatarı
Ziyaretçi
seytan diyor demesinede ben ne ona nede ona uymayacagim Msn Happy)))
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Eylül 2006       Mesaj #177
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Msn Happy))) evet uyma darling..sen kimseye uyma kafanada takma...şeytanada uyma boşverMsn Happy
alojuwon - avatarı
alojuwon
Ziyaretçi
21 Eylül 2006       Mesaj #178
alojuwon - avatarı
Ziyaretçi
sag duyunun sesi yükseliyor,seviniyorum,şeytan heryerde zaten...
aslolan allahın ne murat ettigini mesele karşısında,düşünmektir.

hayrın ve şerrin sahibi allaha teslim olalım..

sizin şer gördügünüzde hayır,hayır gördügünüzde şer olabilir..ne güzel müthiş bi söz..
özür dilerim,bu konuda şaka yapılması,sıradan sohbete konu olması beni sinirlendiriyor.ben bu konuda yazmak istemiyorum daha fazla.imaginery sanada diyorum ki,ismini degiştir kardeşim,bu şaka yapılacak bir konu degil,gurur yapıpta cevap verme ,senle ilgili bana yanlış gelen ve sana yakıştıramadıgım bir konuyu ,kardeşce izah etmeye çalıştım.yolun açık olsun..hidayet allahtandır...yanlış lık görüdügnde elle ,müdahale et,olmuyorsa dille müdahale et,oda mümkün degilse,kalbinden buguz et.kalp sadece aşk meşk işlerinle alakalı degildir...saygılarımla..
imaginary devil
Ziyaretçi
21 Eylül 2006       Mesaj #179
Ziyaretçi
bizler adlarımı bu şekilde ladık biz belirlemedik.görevimiz neyse ona göre ismlendirildik.bizlerde tanrı için çalışırız adımız iblis olabilir bu gerekli olduğu içindirki iblis tir.biz yargılamayız sınıflandırmayız sadeece oolanı gösteririz.bu konu hakkında konuşmak sadece anlaşılmayan noktaları aydınlatmak içndir başka bi neden yok gurur vs. yazıcağmız ve susucağımız yeri biliriz bilenede saygı duyarız .kimseyi sınıflandırmayız dedik görüntü ne olusa olsun içte olanla ilgileniriz ister şeytan ister başka bişey bunlar sadece görevdir.tanrının sesi herkese farklı gelir.bizede farkı ulaştı amaçlanan doğrultuda ismlendirilkdik ve görevimiz gereği yayılıyoruz burada olmam da görevdeb başka bişeyd değil .isimler sadece tanımlama için kuollanılır vben adımı sevsemde sevmesemde bana verilen bu ve bu isişm altında ben sadece ban düşen payı yerine getiririm .gördükki tanrını adını anıpta ondan bir ğparça lmamış olanları bunu içndirki biz tamamen lanetle kapladık kendimizi ve içimzde yaşattık her şeyi .herkesin görüş ve düşlüncelerine saygıyla... yakında buradan ayrılıcam onun için bana yazan dostumada saygılar hoşçakalın imaginary devil (c.o.a)
mydarling24 - avatarı
mydarling24
Ziyaretçi
22 Eylül 2006       Mesaj #180
mydarling24 - avatarı
Ziyaretçi
seytan yine cok konusuyor ama ben yine uymayacagim Msn Happy))