Arama

Medya Haber - Sayfa 145

Güncelleme: 13 Ekim 2017 Gösterim: 676.002 Cevap: 1.864
volture - avatarı
volture
VIP "Ipıslak Balık"
31 Mart 2010       Mesaj #1441
volture - avatarı
VIP "Ipıslak Balık"
Böyle rezillik görülmedi!

Sponsorlu Bağlantılar
ruyaniz 30310 ic 5049 334

'Rüyanız Hayırlı Olsun' programının bayan sunucusunun canlı yayında çişi geldi.

Flash TV ekranlarında yayınlanan 'Rüyanız Hayırlı Olsun' programının bayan sunucusunun canlı yayında çişi geldi.

Programına katılan bir izleyicinin geleceğine dair öngörülerde bulunan bayan sunucu, bir anda kulaklıkla program yönetmenine bağlanarak çişinin geldiğini söyledi.

Telefonun diğer ucundaki konuğuna aldırış etmeden programa 5 dakikalık tuvalet molası veren bayan sunucu ekranlarda ender rastlanan bir rezalete imza attı.

(ekolay)

Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
31 Mart 2010       Mesaj #1442
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi

Ad:  file.ashx.jpg
Gösterim: 167
Boyut:  32.0 KB
Sponsorlu Bağlantılar

Meclis Kayıp Çocuklar Komisyonu Başkanı Halide İncekara, yöneticileri ilgisiz olmakla suçladı; "Devlete emanet edilen çocuklar için şaka olmaz" dedi.

Basına kapalı yapılan komisyon toplantısında, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kaan Köksal bilgi verdi.

Köksal, kayıp çocukların yüzde 95'inin bulunduğunu; bulunanlar arasında organ mafyasını çağrıştıran hiçbir done elde edemediklerini söyledi.

Toplantıdan sonra açıklama yapan Komisyon Başkanı Halide İncekara, Uşak'ta kaybolan Umut Balık'ı hatırlattı; devlete emanet edilen çocuklara gerekli ilginin gösterilmediğini savundu.

İncekara, "Öğretmen, kaymakam, vali sadece 23 Nisanlarda çocukları hatırlayacaklarına makam arabaları olmadan, haber vermeden okul denetimi yapsalar bunlar olmaz" diye konuştu.

CNN Türk - 31 Mart 2010

Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
31 Mart 2010       Mesaj #1443
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi

Ad:  504644_detay.jpg
Gösterim: 172
Boyut:  23.6 KB

Akli dengesi yerinde olmayan yolcu gözaltına alındı

Atatürk Havalimanı'nda akli dengesinin yerinde olmadığı sanılan bir yolcu, New York uçuşu öncesi hostesi ısırınca gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, THY'nin TK-001 sefer sayılı İstanbul-New York seferini yapacak uçağı ile ABD'ye gidecek olan Özbek vatandaşı Tulkın Rahmanov (28) ve kız arkadaşı Zarifa Muhiddinova (24), uçağa bindi. Yolcu alımı devam ederken akli dengesi yerinde olmadığı sanılan Tulkin Rahmanov'un yüksek sesle konuşması ve yaptığı hareketler diğer yolcuları rahatsız etti.

THY kabin amiri Filiz Demir, yolcuyu yerine oturması ve sessiz olması için uyardı. Buna sinirlenen Rahmanov, hostes Demir'e saldırarak elini ısırdı. Kaptan pilot durumu polise bildirerek, uçağa polis çağırdı.

Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü ekipleri, uçağa girerek, saldırgan Tulkin Rahmanov'u kelepçeleyip gözaltına aldı. Rahmanov ile birlikte kız arkadaşı Zarifa Muhiddinova da uçaktan indi.

Hostes Filiz Demir'in şikayetçi olduğu Rahmanov ve kız arkadaşı Muhiddinova, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Özbek yolcuların, ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Öte yandan, yaşanan bu olay nedeniyle saat 11.00'de kalkması gereken New York uçağı, bir buçuk saatlik bir gecikmeyle saat 12.30'da İstanbul'dan hareket edebildi.

AA
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
31 Mart 2010       Mesaj #1444
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi

Ad:  504529_detay.jpg
Gösterim: 258
Boyut:  28.2 KB

31 Mart Dünya Erkekler Günü...

31 Mart'ı 'Dünya Erkekler Günü' ilan eden Mehmet Ali Erbil'e Türk erkeklerinden destek yağıyor. Binlerce erkek özel günlerini kutlamak için Facebook'ta grup kurdu.

Esprileri ile magazin dünyasının en renkli simalarından biri olan Mehmet Ali Erbil'in geçen yıl laf arasında söylediği bir söz gerçeğe dönüşüyor.Akşam'da yer alan habere göre; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne nazire olarak 31 Mart tarihini Dünya Erkekler Günü olarak kutlanmasını isteyen Erbil'e erkeklerden destek yağdı. Ünlü şovmenin bu sözlerini destekleyen erkekler Facebook'ta kurulan gruplarla örgütlendi. Blog yazan erkekler de son dönemin gözdesi olan kişisel günlüklerinde bu kampanyaya destek verdi.

Erbil ise konuyla ilgili olarak, 'Geçen yıl söylediğimi bu yıl da tekrarlıyorum. 31 Mart Dünya Erkekler Günü olsun. Nasıl kadınların günü var. Benim gibi mağdur erkeklerin de günü olsun' dedi.

Haber Türk - 31 Mart 2010

Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
31 Mart 2010       Mesaj #1445
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi

Sigara içenlere şok edici haber. Daily Mail’in haberine göre, Sidney Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Simon Chapman, sigara filtrelerinde domuz kanından alınan hemoglobin maddesinin kullanıldığını bildirdi. Prof. Chapman, domuz ürünleri konusunda hassas olanMüslüman ve Musevilerin bu konudan haberdar edilmesi gerektiğini bildirdi.

Prof. Chapman’a göre, sigara firmaları “
ticari sır” kapsamına girdiğini gerekçe göstererek, sigaralarda kullandıkları katkı maddelerini açıklamıyorlar. Domuzu “haram” olara gören inanç mensuplarının bu haberden memnun olmayacaklarını belirten Avustralyalı profesör, tütün endüstrisine kullandıkları maddeleri açıklama zorunluluğu getirilmesi gerektiğini kaydetti.

Sidney Üniversitesi’nde gerçekleştirilen araştırmada, sigara filtrelerinde
bir çeşit kan proteini olan hemoglobin saptandı. Hemoglobinin, filtrelerden geçen dumandaki zehirli maddelerin daha etkin bir şekilde süzülmesi için kullanıldığı açıklandı.

Prof. Chapman’a göre, bazı sigara üreticileri kullandıkları katkı maddelerinin
büyük bölümünü açıklamakla birlikte, birçok maddeyi de “diğer katkı maddeleri” adı altında gruplayarak gizlediğini öne sürdü. Chapman bugüne kadar sadece Yunanistan’da bir sigara firmasının filtrelerde domuz kanından elde edilen hemoglobin kullanıldığını resmen açıkladığını belirterek, “Domuzu haram sayan bir inanca mensupsanız, sigarada kullanılan maddeleri bilme hakkınız var” dedi.

reyan - avatarı
reyan
Ziyaretçi
31 Mart 2010       Mesaj #1446
reyan - avatarı
Ziyaretçi
Profesyonel intihar girişimcisi

ersin ture 31310 ic 0946 334

kaynak: Baktabul Msn messenger ifadeleri, Avatar, gif, smiley, Resimli Siirler, izle, indir, Komik Resimler, programlar, Resimleri, Haberler http://www.baktabulum.com/turkiyeden-haberler/242977-meslek-profesyonel-intihar-girisimcisi.html

Türkiye’de son 20 gün içinde 4 ayrı ilde, ‘Çocuğum hasta ilaç parası lazım, kira borcumu ödeyemedim’ diyerek, bina çatılarına çıkıp intihar edeceğini söyleyen ve toplanan paraların kendisine verilmesinden sonra çatılardan inen Ersin Türe’nin, bu durumu kendisine meslek haline getirdiği ortaya çıktı.

İntihar girişimini meslek haline getiren 25 yaşındaki Ersin Türe, son 20 gün içinde İstanbul, Ankara, Osmaniye ve Diyarbakır’da binaların çatılarına çıktı. Kendisini ikna etmeye gelen polislere, ‘Çocuğum hasta ilaç alacak param yok, ev kiramı ödeyemedim. Çocuğum ameliyat olacak’ diyen Türe’ye başta polisler ve çevrede toplananlar tarafından para toplanarak çatılardan inmesi sağlandı.

SARIGÜL İŞ SÖZÜ VE PARA VERDİ
İlk eylemini, 27 Şubat’ta İstanbul Mecidiköy’deki 10 katlı bir binanın çatı katına çıkarak gerçekleştiren Türe, “Çocuğumun kalbi delik. Kapağı değişecek. 5 bin TL istediler. Ancak 850 lira açığım var. Ben amelelik yapıyorum” diyerek atlayacağını söyledi. Yaklaşık 2 saat trafiği kilitleyen ve kendini jiletleyen Türe’nin bulunduğu yere gelen İstanbul Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, istediği 850 TL para
ile kendisine iş sözü vererek ikna etti.

OSMANİYE'DE EMNİYET MÜDÜRÜ İKNA ETTİ
İstanbul’dan 9 Mart’a Osmaniye’ye gelen Ersin Türe, burada da 5 katlı binanın teras katına çıkarak işsiz olduğunu belirtip atlayacağını söyledi. Trafiği kilitleyerek yaklaşık 2 saat pazarlık yapan ve vücudunu kesen Türe’yi olay
yerine gelen Osmaniye Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren ikna ederek indirdi.

DİYARBAKIR’DA POLİS PARA TOPLADI
Ersin Türe, bu kez 11 Mart tarihinde Diyarbakır
’a gelerek Bağlar İlçesi Devlet Hastanesi İlçe Polikliniğinin bulunduğu 10 katlı binanın çatısına çıktı. Kendisini ikna etmek isteyen polislere ilaç alamadığını ve 600 TL kira borcu biriktiğini söyleyen Türe, bir taraftan kendini jiletlerken diğer taraftan pazarlığa başladı.
Burada da emeline ulaşan Türe için olay yerine gelen polisler kendi arlarında para
toplayarak, inmesini sağladı.

ANKARA’DA 1750 TL’YE İKNA OLDU
Her girişiminde para toplayan Ersin Türe, bu kezde 19 Mart’ta BaşkentAnkara’ya giderek, yeni bir seneryoyla iki gün üst üste farklı semtlerde çatıya çıktı. Burada da İntihardan vazgeçmek için polislerle pazarlık yapan Türe, toplanan bin 750 lirayı alarak indi. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, çıktığı çatılarda can pazarlığı yaparak para toplayan Ersin Türe'nin 20 günde yaklaşık 3 bin TL para topladığını belirleyip, hakkında ‘kamu görevlileri ve araçlarını meşgul etmek’ ve ‘yalan beyanda bulunarak para toplamak’ suçundan soruşturma açmaya hazırlanıyor.

kaynak: ekolay.net
volture - avatarı
volture
VIP "Ipıslak Balık"
1 Nisan 2010       Mesaj #1447
volture - avatarı
VIP "Ipıslak Balık"
6 parmaklı komutan 11 yıl sonra fark edildi

abide 1410 ic 3913 334

Çanakkale Şehitler Abidesi’nin ayaklarında bulunan ve Mehmetçiğin kahramanlığını anlatan rölyefte, askerlerine düşmanı hedef gösteren bir komutanın elinin 5 yerine 6 parmaklı oluşu yıllar sonra farkedildi.

“Çanakkale Geçilmez” destanını yazan ve gösterdiği kahramanlıkla, Türk’ün adını dünyaya duyuran Mehmetçik’i ölümsüzleştiren Şehitler Abidesi’ndeki bir hata şaşkına çevirdi.

Morto Koyu’nun gerisinde yükselen Hisarlık Tepe’de yapımına 1954 yılında başlanan 41.7 metre yüksekliğindeki Şehitler Abidesi 1960 yılında bazı eksikleriyle birlikte ziyarete açıldı. Geceleri de görülebilmesi için 1998 yılında ışıklandırılan abidenin ayaklarında bulunan 8 rölyef, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Galerisi Müdürlüğü’nün açtığı yarışma sonucunda, ünlü heykeltıraş Prof.Dr. Ferit Özşen’e yaptırıldı ve 27 Kasım 1999 tarihinde törenle açıldı.

DİKKATLİ BİR ZİYARETÇİ FARKETTİ
Her yıl 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve 24 Nisan Çanakkale Kara Savaşları törenlerine ev sahipliği yapan Şehitler Abidesi’nin ayaklarındaki rölyeflerde yapılan bir hata ise 11 yıl sonra ortaya çıktı. Abidenin ayaklarındaki 8 rölyeften biri olan ve hem Seyit Onbaşı’nın kahramanlığını anlatan, hem de bir komutanın savaşı sevk ve idaresini gösteren rölyefte; komutanın, askerlerine düşmanı hedef gösteren elinin 5 yerine 6 parmaklı olarak yapıldığı yıllar sonra bir ziyaretçinin gözüne takıldı. Komutanın, gözükmeyen başparmağı, düşmanı gösteren işaret parmağı ve geriye kalan 4 parmağıyla toplam 6 parmaklı olduğu saptandı.

HATA EN KISA SÜREDE DÜZELTİLECEK
Bu iddiayı ilk kez duyduğunu anlatan rölyeflerin mimarı ünlü heykeltıraş Prof.Dr. Ferit Özşen, 1998 yılında açılan yarışmada kendisine ait proje seçildikten sonra 1999 yılı şubat ayında yontma çalışmasına başladıklarını ve kasım ayında rölyefleri tamamladıklarını söyledi. Şehitler Abidesi’nin kara tarafına bakan ayaklarına kara savaşlarından sahneler, deniz tarafına bakan ayaklarına ise deniz savaşından sahneler yaptıklarını anlatan Prof.Dr. Özşen, en kısa sürede Çanakkale’ye gelerek komutanın elindeki bir parmağı yontarak yok edip hatayı düzelteceğini belirtti.

(ekolay)
volture - avatarı
volture
VIP "Ipıslak Balık"
1 Nisan 2010       Mesaj #1448
volture - avatarı
VIP "Ipıslak Balık"
20 bin üniversite mezunu polis alınacak

polis 1410 ic 3830 334

Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, 20 bin yüksek öğretim mezunu polis memuru alınacağını söyledi. Çiçek, dün Bakanlar Kurulu toplantısının ardından açıklama yaparak, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bakanlar Kurulu toplantısında bazı kanun tasarılarını imzaya açtıklarını belirten Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, bunlardan birinin polis meslek eğitimine alınacak yüksek öğretim mezunları yaş sınırının 28’den 29’a, askerliğini yapmış olanlarda da 29’dan 30’a yükseltilmesi ve 20 bin polis memuru kadrosunun oluşturulması olduğunu söyledi.

Cemil Çiçek, Türkiye’de güvenlik hizmetlerinin layıkıyla sürdürülebilmesi bakımından kişi başına düşen polis sayısında noksanlık olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Bu da ister istemez asayiş ve huzurun temini bakımından özellikle büyük şehirlerimizde bazı problemler çıkarmaktadır. AB üyesi ülkelerde bir polise 250 kişi düşerken halen ülkemizde bu 300’ün üzerindedir. Dolayısıyla bu açığın kapatılabilmesi lâzım."

(ekolay)
volture - avatarı
volture
VIP "Ipıslak Balık"
1 Nisan 2010       Mesaj #1449
volture - avatarı
VIP "Ipıslak Balık"
Memurlara kesenin ağzı açıldı!

Sendikalı memura 3 ayda bir toplu görüşme primi verilecek.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sendikalı memura 3 ayda bir toplu görüşme primi ödeneceğini bildirdi.

Sosyal haklarının iyileştirilmesini isteyen memurlar, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in kapısını çaldı. Bakan Şimşek, Anayasa Mahkemesi'nce iptal edilen sendikalı memurun 10 liralık toplu görüşme primini yeniden vereceklerini açıkladı.

Böylece, 1 milyon 170 bin memura 3 ayda bir 30 lira toplu görüşme primi ödenecek. Memurun giyim yardımının da nakit ödeneceğini belirten Şimşek, ekledi: "Referandum gündeme geldiğinde sizden beklentimiz büyük." Mehmet Şimşek'i ziyaret eden memur temsilcileri, toplu görüşme masasında kabul edilen sosyal haklarının verilmesini istedi.

Şimşek'le 1.5 saat görüşen Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, şu bilgiyi verdi: "Kamuda çalışan sözleşmelilerin kadroya alınması, MEB'de kariyer basamakları ve başöğretmen sınavının yeniden yapılanması, Diyanet'te sözleşmeli Kuran kursu öğretmenleri, imamlara kadro, şeflere ek ödenek verilmesi gibi taleplerimizi ilettik. Sayın Bakan, demokratikleşme, Anayasa paketinin referandumda gündeme gelmesi durumunda bizden beklentilerinin büyük olduğunu ifade etti. Biz de desteğimizi dile getirdik."

(ekolay)
volture - avatarı
volture
VIP "Ipıslak Balık"
1 Nisan 2010       Mesaj #1450
volture - avatarı
VIP "Ipıslak Balık"
'Öldü' zannedip helvasını yemişler

gundogdu200 1143 334

Gebze’deki Fatih Devlet Hastanesi’nde Kardiyoloji Uzmanı olarak görev yapan ve 2 ay önce sağlık sorunları nedeniyle izne ayrılan Dr. Taner Gündoğdu, görevine başladığında hakkında ‘öldü’ diye söylenti çıkarıldığını öğrenince şok oldu. Gelen hastalarının çoğunun “Sizin öldüğünüzü duymuştuk” demesi üzerine açıklama yapmak zorunda kalan Dr. Taner Gündoğdu, “Ölmedim yaşıyorum ve görevimin başındayım” dedi. Dr. Gündoğdu, bu söylentiyi kimin çıkardığını araştırırken, bazı hastalarının da onun için helva dağıttırdığı ortaya çıktı.

Bazı sağlık sorunları nedeniyle 2 ay hastaneden uzak kalan ve geçtiğimiz günlerde görevine dönen Dr. Taner Gündoğdu, servise gelen bazı eski hastalarının kendisine korkarak bakıp, “Siz ölmediniz mi? Biz sizi öldü biliyorduk. Hatta taziye için ailenize ulaşmaya çalıştık ama ulaşamadık” dediklerini belirtti. Bir hastasının da kendisini öldü sanıp, sevdiği için helva dağıttırdığını öğrendiğini belirten Dr. Gündoğdu, söylentileri önleyemeyince bu kez basın açıklaması yapmak zorunda kaldı. Büyük şok yaşadığını belirten Dr. Taner Gündoğdu şunları söyledi:

"Bir hastam benim öldüğümü duyunca helva dağıttırmış. Evinde eşe dosta yemek vermiş. Benim arkamdan kuran okuyup, hatim indirmiş. Gülsek mi ağlasak mı bilmiyoruz? Günlerdir beni gören hastalarıma ‘ben ölmedim yaşıyorum’ demekten yoruldum. Eski hastalarıma yaşadığımı ispat için çırpınıyorum. Önemli bir rahatsızlık geçirdim. Ancak şu anda son derece sağlıklıyım. Hastalarımı mağdur etmemek için, halen geçen seneki yıllık iznimi de kullanmadım."

(ekolay)