Arama

Telekom ADSL hizmetlerinden memnun musunuz? - Sayfa 16

Anket Telekom ADSL Hizmetlerinden Memnun musunuz?

Evet

766 Oy
26.73%
Hayır

1.779 Oy
62.07%
Kararsızım

321 Oy
11.20%
Güncelleme: 4 Şubat 2012 Gösterim: 40.564 Cevap: 271
ImMortaLss - avatarı
ImMortaLss
Ziyaretçi
6 Kasım 2007       Mesaj #151
ImMortaLss - avatarı
Ziyaretçi
Bazen ayda 65 YTL de veriyoruz. Ama hiçbir karşılık da almıyoruz. Valla ben hiç memnun değilim..
Sponsorlu Bağlantılar
kıcı - avatarı
kıcı
Ziyaretçi
6 Kasım 2007       Mesaj #152
kıcı - avatarı
Ziyaretçi
malesef memnun degilim memnun olan bir arkadas varsa ben 30 senedir hic kesmedigim bıyıklarımı kokunden kazırım sadece parayı tahsıl edıyorlar
Sponsorlu Bağlantılar
S L M - avatarı
S L M
Ziyaretçi
7 Kasım 2007       Mesaj #153
S L M - avatarı
Ziyaretçi
EDSLnot mehiçte memnun değilim
burhanozdemir - avatarı
burhanozdemir
Ziyaretçi
7 Kasım 2007       Mesaj #154
burhanozdemir - avatarı
Ziyaretçi
nasıl memnun olmıyalım internet uçuyor maşallahMsn Mad
ççiiççeekk - avatarı
ççiiççeekk
Ziyaretçi
7 Kasım 2007       Mesaj #155
ççiiççeekk - avatarı
Ziyaretçi
bence adsl kurumları kadar hazır paraya konan kimse yoktur.hiç memnun değilim çok berbat benim internetimde 1 haftadır sorun vardı daha dün biraz kendine geldi internet. tek kelimeyle BERBAT...
YeRa - avatarı
YeRa
Ziyaretçi
8 Kasım 2007       Mesaj #156
YeRa - avatarı
Ziyaretçi
İnternet aboneliğimi şu an bulunduğum yere aktartana kadar canım cıktı.Telekoma gittiğimde bir saat bekledim.Beklerken yakınına oturmuş olduğum bayan eleman, arkadaşına gece gördüğü rüyasını kahve falında çıkanları vs. en ince ayrıntısına kadar anlattı.Bu esnada ben halen işlerimin hallolmasını bekliyordum.
Telefon hattını bağlamaya gelecek elemanların haber vermelerini beklerken, evde kimsenin olmadığı nadir zamanlardan birini denk getirip sadece telefon kablosunu pencereden içeri sokup gitmiş olduklarını gördüm.Telefonu internet hattını kendim bağlamak zorunda kaldım.Bunu yapmasını bilmiyor olsaydım herhalde tekrar gelmeleri ve bağlamaları için birkaç hafta daha beklemek zorunda kalırdım.İnternet aboneliğimin taşındığım şehre aktarılması için yoğun bir telefon trafiğine girmiş olmama ve tüm işlerini kendim halletmeme rağmen yapmaları gereken ufacık bir işlem için tam 8 gün daha beklemek zorunda kaldım.Sonunda patladım ve işini ihmal eden kişileri şikayet etmekle tehdit ettim.Ne hikmetse şikayet etmekle tehdit ettiğim günün akşamı internetim harıl harıl çalışmaya başladı Msn Happy

Artık gerisini siz tahmin edin Telekom' dan memnun muyum değil miyim
yalnizkurt578 - avatarı
yalnizkurt578
Ziyaretçi
10 Kasım 2007       Mesaj #157
yalnizkurt578 - avatarı
Ziyaretçi
hiçde memnun değülüzzzz
elam - avatarı
elam
Ziyaretçi
11 Kasım 2007       Mesaj #158
elam - avatarı
Ziyaretçi
help SELAM ARKADAŞLAR...TÜRK TELEKOM HİZMETLERİNDEN HİÇ MEMNUN DEĞİLİM.ARKADAŞLAR HİÇ TAVSİYE ETMİYORUM.MÜŞTERİ HİZMETLERİDE GÜZEL VE İLGİLİ DEĞİL MALESEF.Msn Mad TEKRAR GÖRÜŞMEK ÜZERE.victory
cylinder - avatarı
cylinder
Ziyaretçi
11 Kasım 2007       Mesaj #159
cylinder - avatarı
Ziyaretçi
HAYIR DEĞİLİM
mc_sonata13 - avatarı
mc_sonata13
Ziyaretçi
12 Kasım 2007       Mesaj #160
mc_sonata13 - avatarı
Ziyaretçi
TTNet in aldığı para gerçekten helal değil o kadar kullanıcısı var hala bir düzen oturtmuş değil. Yaptığı sağlam bir çalışma yok bir de kampanya falan diyor sinir bozuyor. Sen önce sistemini kur ondan sonra kampanyanı yap kardeşim... Msn MadMsn Mad