İnternet aboneliğimi şu an bulunduğum yere aktartana kadar canım cıktı.Telekoma gittiğimde bir saat bekledim.Beklerken yakınına oturmuş olduğum bayan eleman, arkadaşına gece gördüğü rüyasını kahve falında çıkanları vs. en ince ayrıntısına kadar anlattı.Bu esnada ben halen işlerimin hallolmasını bekliyordum.
Telefon hattını bağlamaya gelecek elemanların haber vermelerini beklerken, evde kimsenin olmadığı nadir zamanlardan birini denk getirip sadece telefon kablosunu pencereden içeri sokup gitmiş olduklarını gördüm.Telefonu internet hattını kendim bağlamak zorunda kaldım.Bunu yapmasını bilmiyor olsaydım herhalde tekrar gelmeleri ve bağlamaları için birkaç hafta daha beklemek zorunda kalırdım.İnternet aboneliğimin taşındığım şehre aktarılması için yoğun bir telefon trafiğine girmiş olmama ve tüm işlerini kendim halletmeme rağmen yapmaları gereken ufacık bir işlem için tam 8 gün daha beklemek zorunda kaldım.Sonunda patladım ve işini ihmal eden kişileri şikayet etmekle tehdit ettim.Ne hikmetse şikayet etmekle tehdit ettiğim günün akşamı internetim harıl harıl çalışmaya başladı
Artık gerisini siz tahmin edin Telekom' dan memnun muyum değil miyim