Arama

Telekom ADSL hizmetlerinden memnun musunuz? - Sayfa 18

Anket Telekom ADSL Hizmetlerinden Memnun musunuz?

Evet

766 Oy
26.73%
Hayır

1.779 Oy
62.07%
Kararsızım

321 Oy
11.20%
Güncelleme: 4 Şubat 2012 Gösterim: 40.556 Cevap: 271
ussam - avatarı
ussam
Ziyaretçi
24 Kasım 2007       Mesaj #171
ussam - avatarı
Ziyaretçi
Kötünün iyisi Türk telekom arkadaşlar ama ben memnun değilim dünyanın en pahalı internetini kullanıyyoruz bu bi yana ödediğimiz ücrete göre bari vasat bir bağlantı hızımız olsa katlanılabilir ama malasef oda yok boykot etmek lazım bunları yada resmi sitelerinimi hacklesek ne yapsak Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
beautiful_she - avatarı
beautiful_she
Ziyaretçi
25 Kasım 2007       Mesaj #172
beautiful_she - avatarı
Ziyaretçi
biisss memnun deiliss yhaaa hızz denilenn bişii yoqqq falla sanırımm paralarrrıı olesınee yatırıyosss türktelekomaaa Msn Mad
Sponsorlu Bağlantılar
sadeins - avatarı
sadeins
Ziyaretçi
26 Kasım 2007       Mesaj #173
sadeins - avatarı
Ziyaretçi
türkiye de internetin pahallı oldunu diye bilirimm şuanada dünyada internete bizimle aynı parayı veren japonlardır fakat onlarında kuladıkları hız bizim 10 katımız \\\\ olacak iş değil buna biraz daha dikkat cekilmeli
tschibo - avatarı
tschibo
Ziyaretçi
29 Kasım 2007       Mesaj #174
tschibo - avatarı
Ziyaretçi
birde bağlanmak bazen imkansiz ve o gun veya gece bağlanmadan pc nin başindan kalkiyorsun musteri temsilcisini ne oldu neden bağlanti yok diye aradiğimda o arama bile fatura ediliyor ama bize bir ay kesintisiz internet diye satiyorlar kesintiler ne oluyor hesab veren yok ??? Arti ben sadece internet kullanmak icin niye telefon faturasi oduyorum kullanmadiğim halde o telefonu sabit ucret V.B. diye kesiyorlar onun da hezabini verebilecek bir kişi yok TABİ BUNLAR TEKELCİLİĞİN SONUCU İSTERSEN BU VAR YOKSA HİC BİR ŞEY YOK.. bu zihniyete hala devam
yeşillik01 - avatarı
yeşillik01
Ziyaretçi
29 Kasım 2007       Mesaj #175
yeşillik01 - avatarı
Ziyaretçi
bencede çokk kötü bu kadar kötü olmasına birde yapmış oldukları grev eklendi halbuki bizim greve girmemiz lazım değilmi?
kötü çok kötü....8o|
dizaynermetin - avatarı
dizaynermetin
Ziyaretçi
30 Kasım 2007       Mesaj #176
dizaynermetin - avatarı
Ziyaretçi
adamlar grev yapıyor olan bize oluyor nerdeyse 10 gündür adsl yok grev bitti istediklerini aldılar yine adsl yok bu nebiçim iş bir bilen varsa söylesin gercektende bizde onlara karşı greve grelim ama internet olmayıncada olmuyorki bu adamlar işi biliyor yawww

BU ARADA YENİ BİR ŞEY ÖGRENDİM İNTERNET BAĞLATMAK İÇİN TELEFONA ABONE OLMAK ZORUNLU DEĞİL YALNIZCA İNTERNET BAĞLANTISI YAPABİLİYORLAR EEE TABİİKİ ÇANLARI İSTERSE AMA ZORLAYINCA DA BAĞLAMAK ZORUNDA KALIYORLAR HABERİNİZ OLSUN YANI TELEFON OLAMADA YALNIZCA ADSL BAĞLANABİLİR BİLGİNİZE....
Son düzenleyen dizaynermetin; 30 Kasım 2007 22:49 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
eftiyo - avatarı
eftiyo
Ziyaretçi
1 Aralık 2007       Mesaj #177
eftiyo - avatarı
Ziyaretçi
sadece şunu söylüyeyim japonyada 3,6 gb'lık bir dosyayı 4 dk'da indiriyorlar.Türkiye 300 sene geriden geliyor TurkiyeMsn Sad
tekno - avatarı
tekno
Ziyaretçi
3 Aralık 2007       Mesaj #178
tekno - avatarı
Ziyaretçi
Hayır!! hem düşük hem de pahalı..
VAMPYREHUNTER - avatarı
VAMPYREHUNTER
Ziyaretçi
8 Aralık 2007       Mesaj #179
VAMPYREHUNTER - avatarı
Ziyaretçi
ben menunum başka nee olabilir kii ama biraz ücretiii az olsa tamm memnun olurummMsn Thinking
lilam - avatarı
lilam
Ziyaretçi
11 Aralık 2007       Mesaj #180
lilam - avatarı
Ziyaretçi
Söylenecek cok sey var ,ama care yok
.inş düzelir,umudumu yitirmedim.Msn SadMsn WinkMsn Sarcastic8o|