Arama

Telekom ADSL hizmetlerinden memnun musunuz? - Sayfa 21

Anket Telekom ADSL Hizmetlerinden Memnun musunuz?

Evet

766 Oy
26.73%
Hayır

1.779 Oy
62.07%
Kararsızım

321 Oy
11.20%
Güncelleme: 4 Şubat 2012 Gösterim: 40.556 Cevap: 271
fritillaria - avatarı
fritillaria
Ziyaretçi
5 Ocak 2008       Mesaj #201
fritillaria - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar konu için teşekkürler. ADSL neyse idare ediyoruz ama telefıon için alınan sabit ücrete ne dersiniz. Onu ödemek okadar zoruma gidiyorki anlatamam. Ben daima cep telefonundan ararım arayacağım yerleri, ev telefonundan aramam nadiren olur. Onda da konuşma ücreti gelir ay sonunda 2,5 YTL ödersin 17,5 YTL adalet bunun neresinde. Ben mecburmuyum konuşmadığım ücreti ödemeye, resmen soygunculuk. Ben sadece internet için katlanıyorum o kadar ücrete. Onu da ucuzlatmaları gerek. Ya da sadece internet için kullananlardan ADSL ücretini almaları gerek, telefon için sabit ücretin kaldırılması daha da uygun olacak. Teşekkürler.
Sponsorlu Bağlantılar
velocan - avatarı
velocan
Ziyaretçi
5 Ocak 2008       Mesaj #202
velocan - avatarı
Ziyaretçi
ben almanyada kullandım internet buradakine 1000000000 çeker
Sponsorlu Bağlantılar
kompetankedi - avatarı
kompetankedi
VIP Bir Dünyalı
5 Ocak 2008       Mesaj #203
kompetankedi - avatarı
VIP Bir Dünyalı
Alıntı
fritillaria adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar konu için teşekkürler. ADSL neyse idare ediyoruz ama telefıon için alınan sabit ücrete ne dersiniz. Onu ödemek okadar zoruma gidiyorki anlatamam. Ben daima cep telefonundan ararım arayacağım yerleri, ev telefonundan aramam nadiren olur. Onda da konuşma ücreti gelir ay sonunda 2,5 YTL ödersin 17,5 YTL adalet bunun neresinde. Ben mecburmuyum konuşmadığım ücreti ödemeye, resmen soygunculuk. Ben sadece internet için katlanıyorum o kadar ücrete. Onu da ucuzlatmaları gerek. Ya da sadece internet için kullananlardan ADSL ücretini almaları gerek, telefon için sabit ücretin kaldırılması daha da uygun olacak. Teşekkürler.

Bildiğim kadarıyla telekom yeni bir uygulama getirdi yada uygulamaya sokacak Sadece ADSL için hat çekiminden abonmanı kaldıracaklar...

Alıntı
velocan adlı kullanıcıdan alıntı

ben almanyada kullandım internet buradakine 1000000000 çeker

Almanya çekebilir japonyada bizim sorunumuz Türkiye
SADO_KING - avatarı
SADO_KING
Ziyaretçi
7 Ocak 2008       Mesaj #204
SADO_KING - avatarı
Ziyaretçi
hayırrrrrrrrrrrrr
sru - avatarı
sru
Ziyaretçi
10 Ocak 2008       Mesaj #205
sru - avatarı
Ziyaretçi
memnunum.bu güne kadar bir problem yaşamadım.
_Mami_ - avatarı
_Mami_
Ziyaretçi
10 Ocak 2008       Mesaj #206
_Mami_ - avatarı
Ziyaretçi
Kişisel olarak çok memnumun Msn Grin çok şükür hiçbir sorun yaşamdım.
tekinfsm - avatarı
tekinfsm
Ziyaretçi
10 Ocak 2008       Mesaj #207
tekinfsm - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ttnet kullanıcılarına hiç bir zaman teknik destek vermeyen hemen sorunları kullanıcılarda gösteren bir hizmet anlayışı var bende dahil olmak üzere ttnet ten hiç ama hiç memnun değilim
A.Arda - avatarı
A.Arda
VIP VIP Üye
11 Ocak 2008       Mesaj #208
A.Arda - avatarı
VIP VIP Üye
Burda yazılanlara baktığımız zaman anlaşılan o ki "interneti kopmayan" arkadaşlar TTNet'in verdiği hizmetten memnun yani en azından şikayetçi değiller..Msn Grin
Fakat şu gerçeği sakın unutmayın arkadaşlar avrupanın "en pahalı" ve "en yavaş" internetini biz kullanıyoruz..
Ve tüm bu pahalılığa ve yavaşlığa rağmen halen "net kopması" gibi rezil durumlarla karşılaşıyoruz..
Yani TT hizmet falan vermiyo resmen bizi enayi yerine koyuyo diyebilirim..
alemkes - avatarı
alemkes
Ziyaretçi
11 Ocak 2008       Mesaj #209
alemkes - avatarı
Ziyaretçi
HAYIR KESİNLİKLE............................................?
schiMaRique - avatarı
schiMaRique
Ziyaretçi
11 Ocak 2008       Mesaj #210
schiMaRique - avatarı
Ziyaretçi
uydu nete geçicez Banana fiyatları düştü diye duydum... "sorunsuz günler, bizi bekler" (umarım)Msn Grin