Ben Hiç Memnun Değilim.Daha Bu Dün 53 Ytl Yatırdım.Çokta Sinirliyim Ama Bende Kotayı sadece 1 Gb Geçtim Normalde 29 ytL Gelmesi Lazımdı ama 53 ytl de çok yani.
2 gündür adsl hızında bölgemizde sorunlar yaşanıyor neden ni bilmiyorum işin saçma olan kısımı ise 1024/256 adsl hızın olmasına rağmen 256/256 bağlantı var bunun sebebini anlamış değilim bağlantı kendi kendine gidiyor gelmesi uzun sürüyor
Öncelikle güzel bi sunum paylaşımın için teşekkürler arkadaşım
TTnet çok hızlı diyebilirim hatta o kadar hızlı ki neti kullanmadığım zamanlarda bile kotayı aşıyo hızlı yani TTnet üyesi ol hayatı hızlı yaşa
Herkez Memnun TTNET'en Ama ben değilim Bende Çok Aşırı Yavaş.. Ve Verilen Hizmet 0. Çok Yavaş Olmasına Rağmen Çok Para Ödüyoruz TTNET'e. <Burdan YetkiLiLere Duyuruyorum Bir Çağre>
şöyle bişey var bi ara ADSL hizmetini yeni alanlara ilk 2ay yada 3ay bedava hizmeti vardı bedavanın süresi dolunca bağlantı kopuyo sonra telekomu arıyosun yardım için başlıyo saçma saçma sorular sormaya anne kızlık soyadı filan sanki bizim hatamız gibi bizi uğraştırıyolar aramasak haberleri olmıcak 3 arkadaşımın başına geldi bu tesadüf olamaz heralde