Arama

Telekom ADSL hizmetlerinden memnun musunuz? - Sayfa 26

Anket Telekom ADSL Hizmetlerinden Memnun musunuz?

Evet

766 Oy
26.73%
Hayır

1.779 Oy
62.07%
Kararsızım

321 Oy
11.20%
Güncelleme: 4 Şubat 2012 Gösterim: 40.556 Cevap: 271
Gulfiraz - avatarı
Gulfiraz
Ziyaretçi
12 Haziran 2008       Mesaj #251
Gulfiraz - avatarı
Ziyaretçi
Memnun değilim,çünkü çok sık kesintiye uğruyor.Bağlantı kesildiğinde Telekom'u arıyorum,çok aydınlatıcı cevap alamıyorum.
Sponsorlu Bağlantılar
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2008       Mesaj #252
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
Gulfiraz adlı kullanıcıdan alıntı

Memnun değilim,çünkü çok sık kesintiye uğruyor.Bağlantı kesildiğinde Telekom'u arıyorum,çok aydınlatıcı cevap alamıyorum.

Çok haklısın bağlantının kopması bizim suçumuz gibi uğraşan bizler oluyoruz...
Hiç memnun deiliz Hey!
Sponsorlu Bağlantılar

Mikropçuk_11 - avatarı
Mikropçuk_11
Ziyaretçi
10 Temmuz 2008       Mesaj #253
Mikropçuk_11 - avatarı
Ziyaretçi
kararsızım
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
16 Ağustos 2008       Mesaj #254
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
Türk Telekom, telefon konuşması yapmayıp her ay sabit ücret ödeyenlere "çözüm" üretti...

Cem Yılmaz'ın "Jembey" karakteri ile reklam kampanyası yürütülen ve 15 Temmuz'da lansmanı yapılan "Konuşturan Yaz Kampanyası" bütün abone gruplarını ilgilendirirken, bundan en büyük "faydayı" konuşma yapmamasına rağmen her ay sabit ücret ödemek zorunda kalanlar görecek. En düşük sabit ücreti ödeyen abone bile Ağustos ve Eylül aylarının herbiri için 100'er dakikalık bedava konuşma elde edebilecek. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin 31 Ağustos tarihine kadar başvuru yapması gerekiyor.

Radikal'in haberine göre, TT'nin yeni kampanyasına katılanlar Ağustos ve Eylül aylarında, Mayıs ayı faturalarının her 10 YTL'si için 100 dakika bedava şehir içi görüşme kazanabilecek. Örneğin, Mayıs ayı faturası 11 YTL olan bir TT müşterisi, Ağustos ve Eylül ayları için Mayıs ayındaki tutarı kadar görüşme yapmayı garanti ederse, Ağustos ve Eylül ayları için her ay 200 dakika şehir içi konuşma kazanacak. Mayıs ayı faturası 36 YTL olan bir abone ise 400 dakika görüşme hakkı kazanacak.

Konuşmayan Nasıl Kazanacak?
Kampanya faturalar üzerinden uygulanacağı için, telefon görüşmesi yapmayan abonelere de fayda sağlayacak. Örneğin, HesaplıHatt abonesi olan ve her ay KDV dahil, Özel İletişim Vergisi (ÖİV) hariç olmak üzere 8.28 YTL sabit ücret ödeyen abonelerin faturalarına bu rakam yüzde 15'lik ÖİV de dahil edilince 9.52 YTL'lik bir fatura yansıyor. TT yetkilileri, Mayıs ayında bu şekilde fatura ödeyen abonelerin fatura tutarlarının 10 YTL olmamasına rağmen bu kampanyadan yararlanabileceğini ve faturadaki tutarın TT tarafından yuvarlak hesap ele alınacağını kaydettiler. TT yetkilileri, 10 YTL'nin altındaki Mayıs ayı faturalarına sahip abonelerin kampanyaya başvurması durumunda Ağustos ve Eylül aylarının her biri için 100 dakika yani 1 saat 40 dakika bedava şehir içi görüşme hakkı kazanabileceği örneğini verdiler. Fatura tutarı 10 YTL'yi geçen aboneler ise 200'er dakika kazanacak.

Kampanyadan faydalanmak isteyenler 444 1 444 nolu TT Müşteri Hizmetleri numarasından başvurabilecek.
Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....
SiyahLALE - avatarı
SiyahLALE
Ziyaretçi
27 Ekim 2008       Mesaj #255
SiyahLALE - avatarı
Ziyaretçi
Hayır
torture123 - avatarı
torture123
Ziyaretçi
30 Ekim 2008       Mesaj #256
torture123 - avatarı
Ziyaretçi
tabiki hayır özellikle bu yıl yeni bi sorun var geçen yıl olmayan sizdede oluyo mu bilmiyorum ama ne zaman yağmur yağya internet gidiyo ve yağmur kesilip otalık kuruyana kadar bulamıyoruz bu nasıl bi durum acaba anlamış değilim şimdiden korkmaya başladım kışın hiç gelmeyecek net sanırım biz para ödesektee Msn Cry
NightDeatH - avatarı
NightDeatH
Ziyaretçi
6 Kasım 2008       Mesaj #257
NightDeatH - avatarı
Ziyaretçi
Memnun deilim ama yapcak bişe yok çünkü onu kullanmaktan başka şansımız yok...

Türkiyede yaşıyoruz çok görmemek lazım Vatanımı ne kadar sevsemde Eksiklerini görmemek imkansız Msn Sad
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
21 Kasım 2008       Mesaj #258
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Sorunların benden olduğunu sanıyordum, demek ki değilmiş Msn Happy
CelestialBody - avatarı
CelestialBody
Ziyaretçi
21 Kasım 2008       Mesaj #259
CelestialBody - avatarı
Ziyaretçi
Bende sorun yok,ama genel memnuniyetsizlik hep dile getiriliyor.
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
21 Kasım 2008       Mesaj #260
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Kafasına göre takılıyor,bazen hızı düşüyor,bazen kendi kendine bağlantı gidiyor.Genel olarak işe yarıyor tabi ama biraz zahmet çektiriyor