Sen De Ağlar Mısın Deniz Kız
Gecenin bir vakti sen de Duygulanır kederlenir misin Deniz Kızı 'Sonra al kalemini eline Dök içini kağıda' der misin Anlamaz ki anlatsın derdimi Dili yok ki söylesin Sahi böyle der misin Kalemle kağıdın buluştuğu ufukta Sevgiyi sevgilini sadakati arar mısın Sonra kelimeler düğümlenir Boğulur musun hıçkırıklara Neler gördün neler geçirdin Açılmaz kapılar karşısında Bocalar yutkunup Gözyaşlarını içine akıtıp Hüzünler yerleşmesin ister misin Baş ağrılarına tutulur İç çekişler esir alır Dalışların sürer gider mi Zaman mekan durur Aşina ses yankılanıverir mi içinde Onca koşturmaca onca unutulmuşluk içinde Yıllar önceden gelen o meçhul ses Şiir o şiir alır mı seni senden Neredesin sen neredesin Açılıverir düşünceler Bir yıldız doğar mı Uzak dağların ardında dolunay görünür mü Söyler misin Güzel Deniz Kızı Büyür mü heceler soluksuz geceler Uyanıverir mi merak duygusu Sevdiceğim neredesin ne haldesin Sarsılır mısın tepeden tırnağa Gecenin bir vakti Gel desen kal desen Gelir Kalır mı Açık denizlerde Dolunay altında mehtaba karşı Senin de gücünün tükendiği Sabrının tükendiği Ömrünün tükendiği Mürekkebinin tükendiği anların olur mu Gecenin bir vakti sen de hüzünlenir Duygulanır ağlar mısın Deniz Kızı Deniz gözlüm.
Bir seni sevdim,
Bir de denizi.
Deniz gözlerindi,
Ruhuma işleyen.
Dalgalar kolun,
Tenimi saran.
Yosun saçların,
Aşka çağıran.
Mehtap düşünce,
Umut saçan,
Karanlık basınca,
Hüzün çöken.
Deniz gözlüm.
Değişti renği,
Mavi denizin.
Duramam buralarda,
Dalgayı kayalara,
Sesini martılara,
Umudu yolculara,
Hüznü bulutlara,
Yükler giderim,
Denizden uzaklara.
Ölü Deniz
Hücrelerimde Ölü bir deniz aşk Tepeden tırnağa Zulüm kokuyor zaman Hangi fırtınaya tutulsam Eksik Boşluğu büyütüyor koynunda gece Uyuduğum bütün rüyalardan Uyandım Yalnız değilim İçimdesin Hangi güne dokunsam Telaş Bir yarım sevdadır türküler Dünden kalan Unuttum kendimi Zamanın çeyreğinde Saatler bütünü gösterirken Diğer yarımı arıyorum Kaybolan