Sponsorlu Bağlantılar

Ahşap gemi modelciliği
;Değerli üyelerimize yine farklı bir hobby türü olan Kendin Yap mantığıyla gemi modelciliği çalışmalarım yada çalışmalarınızın bu hobby türüne gönül vermek isteyen diğer arkadaşlarımızla ortak payda da fikir alış verişi yapmak yönlendirmek bilgi ve deneyimleri paylaşmak amacıyla açıyorum.
Konu içeriğinde ahşap modelcilikle ilgili tamamen amatör yaklaşımlarla olabildiğince baside indirgenmiş bulunabilir ulaşılabilir araç ve gereçlerin tanıtımı plan örnekleri toparlıyabildiğim ekler kendi çalışmalarım başarısızlıklarım kolaya kaçmalarım, çözüm arayışlarımla ilgili bir çok paylaşımı burada bulacaksınız.
Öncelikle gemi modelciliği sabır isteyen bir hobby türü. Olabildiğince talaş tozla boğuşup tutarsız planların ölçeklerinden bağımsız ağaç kontraplak kaplama çıtalarını çıkarmak tercihiniz olabildiği gibi bir çok forumda degerli üstadlarımızın önerdiği hazır lazerde kesilmiş paftalar da edinebilirsiniz. Ancak ben profesyonellikten uzak tamamen amatör mantıkla hareket ederek edindiğim planlardaki materyaller ki bunlar; kontraplak kullanılmayan agaç jaluzi kendi icadım dekupajla daire testere, dikiş makinası motorundan uydurma daire zımpara , su zımparası 120 numara, hızlı mdf yapıştırıcısı bir kaç model eğe ve hobby için özel matkap. Bunlar temel malzemelerim.
Çalışmalarımı resimlerle olabildiğince amatörce sizlerle paylaşacağım.
Son düzenleyen kompetankedi; 3 Haziran 2016 11:50