Arkadaslar gunumuzde kadinlar daha cok aldatiyor ben bekarim ve hic evlenmedim ben kendimden biliyorum bir zamanlar birlikte oldugum pek cok kiz evli idi bana ayrildigini soylerlerdi ama zaman icinde evli olduklari ortaya cikardi bazilarida evli oldugunu cekinmeden soylerdi ayrildigini soyleyen kizlar kesinlikle gunduz evime gelirlerdi ozellikle aksamlari gelmelerini istesem surekli bahane bulurlardi ve evli olduklari o zaman anlasiliyor veya sonunda gelmeme nedenini evli oldugunu soyleyerek acikliyorlardi
Gunumuzde hayat sartlarinda erkeklerin aldatmasi azaldi gecen yil tvde izledim yurt disinda yapilan bir ankette kadinlarin daha cok aldattigi ortaya cikmis ve kadinlar eslerini veya sevgililerini aldatirsa erkekler gibi herkeze anlatmadigi icin bilinmiyor kadinlar en yakin arkadasina dahi anlatmazlar
Ama sevgili arkadaslar erkekler gunah kecisi olup cikiyorlar
En iyisi eslerin veya sevgililerin birbirlerini aldatmamasi
Gunumuzde hayat sartlarinda erkeklerin aldatmasi azaldi gecen yil tvde izledim yurt disinda yapilan bir ankette kadinlarin daha cok aldattigi ortaya cikmis ve kadinlar eslerini veya sevgililerini aldatirsa erkekler gibi herkeze anlatmadigi icin bilinmiyor kadinlar en yakin arkadasina dahi anlatmazlar
Sponsorlu Bağlantılar
En iyisi eslerin veya sevgililerin birbirlerini aldatmamasi
Son düzenleyen perlina; 11 Temmuz 2016 14:48