Arama

Warbird / Carol Denvers

Güncelleme: 30 Mart 2007 Gösterim: 3.701 Cevap: 0
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Mart 2007       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Warbird
warbirdsc4
Sponsorlu Bağlantılar
Güçleri
Süper-insan kuvveti ve yüksek derecede dayanıklılığa sahiptir. Foton patlamaları yaratabilir ve uçabilir. Diğer yeteneklerinin gücünü arttırmak için bazı enerji türlerini vücuduna çekebilir.

Biyografi
Çok genç yaşta Hava Kuvvetleri'ne katılan Carol Denvers kariyerinde hızla yükselerek ulusal istihbarat örgütünün önde gelen ajanlarından biri oldu. Casusluk kariyerinin ardından Cape Canaveral'da NASA'nın güvenlik şefi olarak çalışmaya başladı. Burada Kree ırkının bir kahramanı olan Captain Mar-Vell ile karşılaştı. Mar-Vell ve kendisi gibi bir Kree olan düşmanı Yon-Rogg arasında dünyadaki gizli bir Kree üssünde yapılan savaşta Carol kazayla bir Kree aygıtının enerjisi tarafından sarıldı. Bu makineden gelen radyasyon Carol'ın genetik yapısında değişimlere neden oldu. Sahip olduğu yeni güçlerle kendine Ms. Marvel kimliğini verdi ve bir süre Avengers'ın bir üyesi oldu.
Rogue ile yaptığı savaşta Carol bütün Ms. Marvel yeteneklerini kaybetti. Rogue ise onun sahip olduğu kuvvet, dayanıklılık ve uçma yetenekleri ile birlikte anılarını da almıştı. Rogue bu anıları daha sonra Bu sırada New York'ta yaşamaya başlayan Carol bir dergi editörü ve serbest bir yazar olarak çalışmaya başladı. Başkalarının güçlerini emen bir mutant olan Profesör Charles Xavier
yardımıyla düzeltti. Gene de Prof X bu anılar sayesinde iki kadın arasında oluşan duygusal bağları düzeltememişti.

warbird2wg1

Bu olayların ardından Carol uzaylı Brood ırkı tarafından kaçırıldı ve yapılan deneylerle eski güçlerini geri kazandı. Binary adını alarak artık herhangi bir duygusal bağ hissetmediği Dünya'yı terketti ve uzaylı bir maceracılar grubu olan Starjammers'a katıldı.
Yıllar sonra Dünya'ya geri döndüğünde yaptığı bir mücadele sonrasında güçlerinin çoğunu tüketti. Sonraki birkaç ayını Avengers Malikanesi'nde dinlenip gücünü yeniden toparlamaya çalışarak geçirdi. Warbird adıyla tekrar Avengers'a katıldı. Carol çeşitli duygusal sorunlar, alkol bağımlılığı, güçlerinin azalması gibi çeşitli sorunlar yaşamasına rağmen Avengers'ta yer almaya değer birisi olduğunu kanıtladı.

Kaynak: Warbird

Biyografi Konusu: Warbird / Carol Denvers nereli hayatı kimdir.

Benzer Konular

11 Temmuz 2013 / Misafir Hayali Karakterler
19 Aralık 2015 / KisukE UraharA Siyaset ww