Arama

Abomination / Emil Blonsky

Güncelleme: 27 Ekim 2012 Gösterim: 17.762 Cevap: 1
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
23 Şubat 2007       Mesaj #1
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Abomination / Emil Blonsky

Sponsorlu Bağlantılar
Güçleri: Sadece Hulk'un denk olabileceği çok büyük bir kuvveti ve dayanıklılığı vardır. Bacak kaslarının kuvveti sayesinde çok yüksek ve uzak mesafelere zıplayabilir. Yüksek ısı, soğuk ve hastalıklardan etkilenmez.

Biyografi: Emil Blonsky'nin Abomination'a dönüşmesi aynı Bruce Banner'ın Hulk'a dönüşmesi gibi yanlışlıkla çok yüksek oranda gamma radyasyonuna maruz kalması sonucu olmuştur. Abominaton'a dönüşmesi onun zihnini Bruce Banner'ın Hulk'a dönüştüğü zamanki gibi etkilememiştir, fakat normal insan vücuduna artık geri dönemez. Abomination sahip olduğu Hulk'tan bile üstün kuvvetinin zevkini çıkarmaya çalıştı. General Ross'un kızı Betty Ross'u kaçırınca Bruce Banner ve General Ross onu kurtarmak için işbirliği yaptılar. Abomination başka bir radyasyona maruz bırakılınca kuvveti bir miktar azaldı ve Hulk'a yenildi.

Abomination ve Hulk yıllar boyunca pek çok defa çarpıştılar. Bir süre sonra Tyrannus adlı bir suçlu Abomination'un bedeninin kontrolünü ele geçirdi ve artık Banner'ın karısı olan Betty Ross'u kaçırdı. Hulk ve uluslararası casusuluk örgütü SHIELD onu durdurdular. Tyrannus'un eski ortakları onun zihnini Abomination bedeninden ayırıp tekrara eski bedenine geri döndürmeyi başardıklarında Abomination zekası olmayan dev bir yıkıcıya dönüştü.
She-Hulk ve Örümcek-Adam onunla savaştılar. Çarpışmanın sonunda Abomination kaçtı.

Abomination eskiden Blonsky'nin yaşadığı Philadelphia'ya yöneldiğinde Emil Blonsky'nin zihni tekrar kendine gelmeye başladı. Aniden mutant avcısı dev robotlar olan
Sentineller tarafından yakalandı. Aynı şekilde yakalanmış olan X-Men'e kaçmaları için yardım etti, fakat onların yaratıcısı Doktor Cynthia Chalmers ile karşılaştı. Chalmers kendisine yardım etmesi karşılığında robotları mutantları yokettikten sonra onları Blonsky'e vereceğine dair söz verdi. Abomination onun Sentinelleri tekrar yapmasına yardım etti, fakat Chalmers ona ihanet etti ve X-Men hem Abomination hem de Sentinelleri yendi.

Abomination tekrar Hulk'un peşine takıldı ve ona saldırdı. İlk olarak akıllı olan Gri Hulk ile savaştı ve onu toksit atıkların içine fırlattığında nihayet öldürdüğünü sandı. Ardından eski karısı Nadia Dornova'yı aramaya başladı. Nadia bir Broadway yıldızıydı ve eski kocasının öldüğünü sanıyordu. Abomination onu kaçırdı, fakat karşısına Hulk çıktı. Hulk onun Nadia'yı bırakmasını sağladı, Abomination Nadia'ya onun eski kocası olduğunu açıklamadı.

New York'un kanalizasyonlarında yaşamaya başlayan Abomination burada etrafında evsiz insanlar ve mutantları biriktirerek "Unutulmuşlar" adlı bir birlik kurdu (daha sonra bu birliğin adı Abominations oldu) ve New York'un yeraltında kendi hüküm alanlarını oluşturdular. Abomination pek çok kez birliğinin koruyuculuğunu yaptı. New York'un yeraltı tünelleri uyuşturucu satıcılarının sıkça görüldüğü bir yer olmaya başlayınca burada polis ve uyuşturucuları satıcıları arasında çatışmalar çıktı, Abomination'ın evsiz birliği de tam arada kaldı. Abomination onları korumak için bu çatışmaya daldı ve burada polise yardıma gelen Hulk ile dövüştü. Abomination kaçmadan önce çok sayıda polisi ve haber muhabirini öldürdü.

Abomination bir süre sonra Hulk'la yıllardır süregelen ilişkilerini gözden geçirdi ve birbirlerini eşit durumda olarak gördü. Her ikisi de çirkin, kötü anılara sahip ve yalnızdı. Fakat Bruce Banner'ın Betty Ross ile evli olduğunu öğrenince kendisinin ondan bile daha kötü durumda olduğuna inanıp kıskançlığa kapıldı. Betty'nin hastanede olduğunu öğrenince onu zehirlemek için kendi gamma radyasyonlu kanını Betty'e aktardı. Betty ölünce herkes bunun sorumlusunun Hulk olduğunu sandı. Fakat Betty'nin babası General Ross olayı araştırınca gerçek suçlunun Abomination olduğunu anladı. Yeraltındaki müritlerini terkeden Abomination şehre çıkıp her tarafı yerle bir etmeye başladı. Karşısına çıkan General Ross ve Hulk onun böylesine çıldırıp etrafı yıkmasının nedeninin eski karısı Nadia'nın ölmüş olmasından kaynaklandığını öğrendiler. Abomination onlarla savaşmadan kaçtı.

Abomination kendisinden intikam almak isteyen Hulk ile daha sonra tekrar karşılaştı. Hulk'a yenildi ve General Ross'un komutasındaki askerler tarafından hapsedildi.

abominationoc4




abom l
Kaynak: Abomination

Son düzenleyen asla_asla_deme; 27 Nisan 2012 11:44 Sebep: Kırık Link
Biyografi Konusu: Abomination / Emil Blonsky nereli hayatı kimdir.
iceslush - avatarı
iceslush
VIP ETC
27 Ekim 2012       Mesaj #2
iceslush - avatarı
VIP ETC
abomination
Sponsorlu Bağlantılar
http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic813898_4.gif

Benzer Konular

7 Haziran 2015 / BARIŞ Spor ww
15 Ekim 2015 / _Yağmur_ Bilim ww
11 Temmuz 2015 / Safi Felsefe ww
24 Şubat 2016 / ahmetseydi Bilim ww
8 Haziran 2015 / Safi Edebiyat ww