Ziyaretçi
Madame Web / Cassandra Webb
Sponsorlu Bağlantılar
Peter'ın o dönemler kız arkadaşı olan Debra Whitman ona Madam Ağ adlı bir kahinden söz ettiğinde Peter bunu ciddiye almayarak kadının bir sahtekar olduğunu düşündü. Fakat Daily Globe gazete binası saldırıya uğradığında Örümcek-Adam olarak kendini Madam Ağ'a başvururken buldu. Madam Ağ psişik güçlerini kullanarak Örümcek-Adam'ın suçluları bulup yakalamasına yardımcı oldu. Gene de Peter onun yeteneklerinden kuşkuluydu, ta ki Madam Ağ güçlerini kullanıp onunla bizzat evinden iletişim kurana kadar. İlk karşılaşmalarından aylar sonra Madam Ağ peşine Juggernaut'un (bakınız: X-Men sitesi) düştüğünü ve onu yakalamaya geldiğini hissedince Örümcek-Adam'dan yardım istedi. Örümcek-Adam tüm çabalarına rağmen Juggernaut'u durduramadı. Juggernaut evine ulaşıp Madam Ağ'ı koltuğundan kaldırdığında kadını yaşam destek sisteminden çıkardığını bilmiyordu. Juggernaut kadını bıraktı ve oradan gitti. Madam Ağ hemen hastaneye kaldırıldı, fakat komaya girmişti.
Yıllar sonra Madam Ağ tamamen iyileştiğinde Norman Osborn (ilk Yeşil Cin) ile bağlantı kurdu ve onu "Beşlinin Toplanması" adlı bir çeşit büyü ritüeline katılmaya davet etti. Ritüel sırasında öldü sanıldı, fakat aslında ölümsüzlük gücünü kazanmıştı. Çok daha genç bir görünüme kavuşan Madam Ağ üç kadın ile iletişime geçti. Bu kadınların ikisi bir zamanlar Örümcek-Kadın olarak bilinen Jessica Drew ve Julia Carpenter idi. Üçüncüsü ise Beşlinin Toplanması ritüelinde bulunan Martha Franklin'di. Bu üç kadın Madam Ağ ile birlikte onun torunu olan Charlotte Whitter'a (üçüncü Örümcek-Kadın) yardım ettiler.
Yıllar sonra Madam Ağ tamamen iyileştiğinde Norman Osborn (ilk Yeşil Cin) ile bağlantı kurdu ve onu "Beşlinin Toplanması" adlı bir çeşit büyü ritüeline katılmaya davet etti. Ritüel sırasında öldü sanıldı, fakat aslında ölümsüzlük gücünü kazanmıştı. Çok daha genç bir görünüme kavuşan Madam Ağ üç kadın ile iletişime geçti. Bu kadınların ikisi bir zamanlar Örümcek-Kadın olarak bilinen Jessica Drew ve Julia Carpenter idi. Üçüncüsü ise Beşlinin Toplanması ritüelinde bulunan Martha Franklin'di. Bu üç kadın Madam Ağ ile birlikte onun torunu olan Charlotte Whitter'a (üçüncü Örümcek-Kadın) yardım ettiler.
Kaynak: MadameWeb
Son düzenleyen asla_asla_deme; 18 Nisan 2012 14:59
Sebep: Resim Linki Yenilendi
Biyografi Konusu: Madamme Web / Cassandra Webb nereli hayatı kimdir.