Arama

Aberforth Dumbledore

Güncelleme: 29 Mart 2009 Gösterim: 3.088 Cevap: 0
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
29 Mart 2009       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Aberforth Dumbledore
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Ad:  Aberforth_Dumbledore.jpg
Gösterim: 661
Boyut:  17.3 KB
Adı : Aberforth Dumbledore
Cinsiyeti : Erkek
Kan Saflığı : Safkan
Patronusu : Keçi
Canlandıran : Jim McManus
Aberforth Dumbledore Albus Dumbledore'un kardeşidir. Domuz Kafası barının sahibidir ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı'ndadır. Patronus'u keçidir.

Geçmişi
Kendisi Kendra ile Percival Dumbledore'un oğludur. Ağabeyi Albus ve kardeşi Ariana ile yaşamaktadır. Her zaman kardeşine iyi davranmıştır. Fakat ağabeyini pek sevmemektedir. Babası Percival öldüğünde çok üzülmüştür ki annesi Kendra'yı Ariana yanlışlıkla öldürmüştür. Albus hiç kardeşine bakmıyor diye annesinin cenazesinde Albus'un burnunu kırmıştır. Ayrıca ağabeyinin arkadaşı olan Elphias Doge'dan da nefret etmektedir. Sonra Gellert Grindelwald adında birisi Godric's Hollow'a Ölüm Yadigârları'nı araştırmaya gelmişti.

Ağabeyi de Grindelwald gibiydi.Aynı amaçları vardı. Fakat Grindelwald ile kendisi arasında bir tartışma çıkmıştır. Bu tartışma üçlü kavgaya dönüşür ve düello yaparlar. Sonra Ariana gelir üçünden birinini Öldüren Lanet'i onu öldürmüştür. Hangisi bilinmiyordur. Ariana öldükten sonra Aberforth Albus'la hiç konuşmamaya karar verir ve Hogsmade'e taşınır. Orada Domuz Kafası adında bir bar açar.Orada yaşamaya karar verir.

Daha sonra Zümrüdüanka Yoldaşlığı'na katılır. Fakat Albus'tan ayrı olarak. Ağabeyi Severus Snape tarafından öldürüldüğüne çok sevinmemiş ve üzülmemişdir. Son savaşta yer almış ve Augustus Rookwood'u yenmiştir.

Biyografi Konusu: Aberforth Dumbledore nereli hayatı kimdir.
Gerçekçi ol imkansızı iste...

Benzer Konular

16 Ocak 2008 / KisukE UraharA Hayali Karakterler