Arama

Gordon Freeman - Half-Life

Güncelleme: 28 Haziran 2013 Gösterim: 4.096 Cevap: 0
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009       Mesaj #1
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Half-Life oyun karakteri Gordon Freeman, Gordon Freeman kimdir,özellikleri nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar
Gordon Freeman

Dr. Gordon Freeman, Valve Software tarafından geliştirilen Half-Life dizisinin hayalî baş karakteri.Yayımlanan karakter çizimlerinde Gordon, gözlüklü, atletik yapılı, keçi sakalı olan bir karakter olarak görülmekte.
gordonfreemanvalveconce

Seattle, Washington yerlisi olan Gordon, oldukça genç bir yaşta kuantum mekaniği ile görelilik alanlarına karşı ilgi göstermiştir. Çocukluk kahramanları arasında Albert Einstein, Stephen Hawking ve Richard Feynman yer almaktadır.

1990'ların başında İnnsbruck, Avusturya gezisi sırasında, Deneysel Fizikler Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen seri ışınlanma deneylerini gözlemlemiş, burada gördüklerinden sonra ışınlanma için eylemsel uygulamalar, Gordon'un tutkusu olmuştur. 1999'da doktorasını MIT'den hazırladığı tez ile alır.

Işınlanma araştırmaları konusunda atılan yavaş adımlar dışında akademik araştırmalar için sağlanan düşük gelir, Gordon'u özel sektörde bir iş aramaya yönlendirir. Bu dönemde Black Mesa Araştırma Tesisinde çalışmakta olan, Gordon'un MIT'den akıl hocası Dr. Isaac Kleiner tarafından gelen iş seçeneğini Mayıs 2000'de kabul eder. Kabul ettikten sonra kendisine bir deney teklifi gelir. Ama işler yolunda gitmez ve Black Mesa'da çok büyük bir patlama olur ve uzaylılar dünyayı işgal eder. Gordon bu olaylardan sonra, yüzeye çıkıp dünyaya haber salmayı planlar.Ama işler yolunda gitmez Xen'li yaratıklar ve U.S Marines askerleri Gordon'un yolunu keser ve macera başlar.


Son düzenleyen nötrino; 28 Haziran 2013 20:54
Biyografi Konusu: Gordon Freeman - Half-Life nereli hayatı kimdir.

Benzer Konular

21 Kasım 2011 / MaKaLeLe Oyunlar
18 Mayıs 2012 / lüfen Soru-Cevap
8 Aralık 2013 / AndThe_BlackSky Hayali Karakterler
1 Eylül 2013 / RuffRyders Oyunlar