Arama

Liquid Snake - Metal Gear Solid

Güncelleme: 30 Haziran 2013 Gösterim: 2.047 Cevap: 0
ThinkerBeLL - avatarı
ThinkerBeLL
VIP VIP Üye
5 Temmuz 2011       Mesaj #1
ThinkerBeLL - avatarı
VIP VIP Üye
Metal Gear Solid oyun karakteri Liquid Snake, Liquid Snake kimdir, özellikleri nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar
Liquid Snake
Liquid Snake aynı Metal Gear Solid'deki kahraman gibi Big Boss'un genetik bir klonu ve dolayısıyla Solid Snake'in erkek kardeşidir. İsyancı özel birim Foxhound'ın başı olarak ABD'deki bir nükleer silah yok etme birimini ele geçirip genetik babasının ölümcül artıklarına ulaşmak ve içinde şahlanmış olan Fox virüsünü durdurmak ister.
Ad:  liquid1.jpg
Gösterim: 1290
Boyut:  7.7 KB
Atalarımız, "Ülkenin güvenliği için kardeş katli vaciptir" demiş. Heleki manyak bir adam kendi DNA’sından siz ve kardeşlerinizi yapmışsa ve o kardeşleriniz işin aslını öğrenip “Madem mükemmelim, gidip dünyayı fethedeyim bari” demişlerse o zaman Solid’in, Liquid Snake’e karşı başka şansı olmaz maalesef. Son sözleri hala akıllardadır: “Foo..ox Dii..ee!”

Solid Snake'in kötü kardeşini öldürmek hiç de kolay değil. Liquid Snake arkasında birçok leş bırakır. Gözünü bile kırpmadan kardeşini kullanır ve en sonunda onu da öldürmeye çalışır. Nihai olarak Fox virüsü yüzünden ölürken bile düşmanı Revolver Ocelot'un kontrolünü eline geçirir, zira Revolver Ocelot kendine Liquids kolunu naklettirmiştir.Kolunun, ölümünden sonra bile insanlara rahat vermediği acımasız Liquid Snake'in en büyük hedefi "kaosu ve saygınlığı, şımartılmış dünyaya geri getirmek".


Son düzenleyen nötrino; 30 Haziran 2013 12:35
Biyografi Konusu: Liquid Snake - Metal Gear Solid nereli hayatı kimdir.
Tanrı varsa eğer, ruhumu kutsasın... Ruhum varsa eğer!

Benzer Konular

14 Mart 2011 / RuffRyders Hayali Karakterler
7 Ekim 2011 / RuffRyders Hayali Karakterler
7 Ekim 2011 / RuffRyders Hayali Karakterler