Arama

Kasumi - Dead or Alive

Güncelleme: 29 Haziran 2013 Gösterim: 2.671 Cevap: 1
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011       Mesaj #1
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Dead or Alive oyun karakteri Kasumi, Kasumi kimdir, özellikleri nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar
Kasumi - Dead or Alive
250pxdoadkasumiprofile
Bayan dövüşçülerinin cüretkarlığı ile oldukça dikkat çeken, Dead or Alive serisi aslen ilgi çekici bir konuya sahip. Karakterlerin bir çoğu genel olarak birbirlerine bağlılar ve belli bir ilişkileri var. Aralarındaki bağlantı oldukça hassas noktalara dayanabiliyor. Serinin en çok bilinen ismi Kasumi, görüntü olarak en çok dikkat çeken kişi olsa da oldukça karmaşık bir geçmişi var.

Ninja sanatı
Kasumi, Ein isimli karakterin kız kardeşi. Ein’nin asıl adı Hayate, fakat kendisi turnuvada Ein takma adını kullanıyor. Hayate, Mugen Tenshin dövüş sanatı okulunu oldukça iyi bir şekilde bitiriyor. İyi bir dövüşçü olmasına rağmen kendini geliştirmeye devam etmek istemektedir. Hayate’nin bir gün başına oldukça kötü bir olay gelir. Almanya’daki bir ormanda tuzağa düşürülür ve sakat bıraklıp ölüme terk edilir. Kasumi bu durumu öğrendiğinde içi büyük bir öfke ve intikam ile kaplanır. Abisi Hayate’nin iyileşmesine karşın, Kasumi sorumlulardan hesap sormak niyetindedir. Bu yüzden o da Mugen Tenshin dövüş sanatları konusunda sıkı bir eğitim almaya başlar. Kendini oldukça geliştirir ve kadın bir ninja olmayı başarır. Gizlilik, yakın dövüş, ninjutsu konularında uzmanlaşır. Yine de okulun kurallarına bağlı kalmaz ve öfkesine yenik düşer. Amacı abisine yapılanlar sonucu, ortaya çıkan kan davasını bitirmek ve yapılanların öcünü almaktır.

doadrenderkasumikick

Bu yüzden dövüş sanatları okulundan kaçar ve Dead or Alive denilen dövüş turnuvasına katılır. Katılma nedeni intikam alabilmektir. Aynı şekilde turnuvaya abisi Hayate’de, Ein takma ismi ile katılır. Onunda amacı kendisini tuzağa düşüren insanların kim olduğunu bulmaktır, böylece kendisine yapılanların hesabını soracaktır. Kasumi’nin kız kardeşi Ayane’de, sadece Kasumi ile dövüşmek için tunuvadaki yerini alır. Kasumi için Dead or Alive tunuvasında büyük bir sürpriz olacaktır. Süper insan projesi için kaçırılır, kaçıranların amaçları Kasumi’yi klonlamaktır. Çünkü oldukça yeteneklidir ve kötü güçler bu özelliğini kullanmak istemektedir. DNA’sından, Kasumi Alpha adında bir klonu yaratılır.


Bilinmeyenler
Aslen dışardan bakıldığı zaman sadece cüretkar bir lolita olan Kasumi’nin, serinin diğer oyunları ile beraber hikayesi oldukça derinleşiyor. Mugen Tenshin okulundaki kurallara uymayıp dik başlılık yaptığı için, bağlı bulunduğu klan tarafından sürgüne mahkum ediliyor. Kasumi eğitim aldığı okulun ve bağlı bulunduğu ninja klanının varisi kabul ediliyordu. Yaptıkları yüzünden sürgün edilmesi ile birlikte bu hakkını kaybetti. Onun yerine öz abisi Hayate lider olarak geçti.

Kasumi bir Japon ve 1.58 boy, 48 kilo da olan bir dövüşçümüz. Yaşı hakkında pek fazla spekülasyon var. 23 Şubat’da doğmasına karşın, doğduğu sene hakkında hiç bir bilgi bulunmuyor. Bir çoğuna göre 20, bazılarına göre ise 17 yaşında. Kız kardeşi Ayane ile aralarında bir yaş bulunuyor, fakat Ayane’nin de doğum tarihi belli olmadığından bir tahmin yürütülemiyor. “Mugen Tenshin Clan Ninjutsu Tenjin Mon Sect” isimli, okulda öğrendiği dövüş stilini kullanıyor. Turnuvadan Tina Armstrong, Lei Fang ile oldukça iyi arkadaş. Çok seksi bir görüntü sunan Kasumi, 89 – 54 – 85 vücut ölçülerine sahip. Hayate yani oyundaki takma adı ile Ein öz abisi, Shiden babası ve Ayane ise kız kardeşi. Hobi olarak falcılık yapıyor.



BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen nötrino; 29 Haziran 2013 21:20
Biyografi Konusu: Kasumi - Dead or Alive nereli hayatı kimdir.
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011       Mesaj #2
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Kasumi Wallpaper - Dead or Alive Wallpaper

Sponsorlu Bağlantılar
doaowallpaperkasumi6

doaowallpaperkasumi2

doaowallpaperkasumi8


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Benzer Konular

18 Kasım 2007 / Aynacan Bilgisayar
20 Haziran 2007 / recruit87 Taslak Konular
9 Mart 2011 / RuffRyders Oyunlar