Arama

Meryl Silverburgh - Metal Gear Solid

Güncelleme: 30 Haziran 2013 Gösterim: 1.850 Cevap: 0
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011       Mesaj #1
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Metal Gear Solid oyun karakteri Meryl Silverburgh, Meryl Silverburgh kimdir, özellikleri nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar
Meryl Silverburgh - Metal Gear Solid
merylsylverburgh
(Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Substance ve Metal Gear Solid 4’te) Roy Campbell’in yeğeni. (Meryl’in öldüğü son sekansta R. Campbell, onun gerçekte kızı olduğunu ifşa eder. Fakat Meryl’in kurtulduğu son sekansın, Meryl’in Metal Gear Solid 4’te de bir rolü olacağı için, doğrusu olduğu teyit edildiğinden bu gerçeğin alternatif bir hikâye gelişimi mi, yoksa sadece oyuncudan doğru sonda gizlenmiş bir gerçek olarak mı görülebileceği tartışılır.)

Shadow Moses hadisesinde, Next Generation High Tech Super Special Forces’in (Yeni Nesil Yüksek Teknoloji Süper Özel Kuvvetler) bazı üyeleri eğitim günü eksik olduğundan Meryl, yedek kuvvetlerin bir parçası olarak nükleer silahları imha tesisine gönderilir. Bu zamanlar ancak 18’inde olan Meryl ilk gerçek savaş tecrübesini VR Training’de yapmıştır. Daha sonraları Next Generation Speacial Force’nin ve FOXHOUND’un isyanına katılmaktan geri durmuş ve bu sebepten hücreye atılmıştır. Snake ona ilk olarak Donald Anderson’un ölümünden sonra rastlar. İlk anda Meryl onu Liquid sanar ve Donald Anderson’u öldürdüğünü zanneder. Oda bir süre sonra teröristler tarafından saldırıya uğrayınca önce ateş etmeye tereddüt eder. Snake’ye de daha sonra itiraf ettiğine göre daha önce hiçbir insana ateş etmemiş sadece hedef tahtasıyla çalışmıştır.

Çok tecrübesi olmamasına rağmen her zaman kahramanı oynamaya çalışır ve tehlikeli durumlara düşer. Aslında hiç asker olmak istememiştir. Körfez Savaşı sırasında, daha çok küçükken babası (veya bakılan açıya göre amcası) öldüğünden kendisini asker olmak istediğine inandırmıştır. Babasını daha iyi anlamak için asker olması gerektiğini düşünmüş, fakat hiç bu an için hazır olmamıştır. Daha sonra Psycho Mantis’in kontrolü altında Snake’ye saldırır. Fakat kurtarılır.

Oyunun sonuna kadar Meryl ortaya çıkmaz ve yaşayıp yaşamaması oyuncunun kararına kalır. Snake’nin esaretinden hemen sonra oyuncu Ocelot tarafından işkence görür, eğer bu işkence sağ olarak atlatılabilirse, Meryl oyunun sonunda ölmez, fakat pes edilirse bu onun ölümü olur. Bununla birlikte Meryl’in kurtulduğu son, hikâye açısından önemli olan sondur.

Metal Gear Solid 4’ün trailerinde Meryl tekrar görülür ve kendini “yeni FOXHOUND’un” üyesi olarak tanıtır. Fakat MGS’nin son bölümündeki rolüne dair daha fazla bilgi mevcut değildir.

Bundan önce, Metal Gear Solid 2: Substance’de, alternatif görevlerin olduğu Snake Tales’de Meryl tekrar ortaya çıkar. Snake, asıl hikâyede Olga’yla dövüştüğü yerde ona karşı savaşmalıdır. Karşılaşma aynı şemaya göre yürür, Snake Meryl’i öldürür, fakat bunun ana hikâyeye hiçbir etkisi yoktur.



Son düzenleyen nötrino; 30 Haziran 2013 11:03
Biyografi Konusu: Meryl Silverburgh - Metal Gear Solid nereli hayatı kimdir.

Benzer Konular

13 Kasım 2014 / KisukE UraharA Sinema ww
14 Mart 2011 / RuffRyders Hayali Karakterler
11 Ağustos 2015 / Jumong Taslak Konular
5 Temmuz 2011 / ThinkerBeLL Hayali Karakterler
7 Ekim 2011 / RuffRyders Hayali Karakterler