Arama

Blair Waldorf

Güncelleme: 23 Ekim 2011 Gösterim: 8.671 Cevap: 0
Collio - avatarı
Collio
Ziyaretçi
23 Ekim 2011       Mesaj #1
Collio - avatarı
Ziyaretçi
blairm

Sponsorlu Bağlantılar
Ailesi: Moda tasarımcısı annesi Eleanor Waldorf, babası Harold Waldorf Paris'te erkek arkadaşıyla birlikte yaşıyor.
Hoşlandığı Şeyler: Noel, Audrey Hepburn, Yale üniversitesi, parti planlamak, Paris.
En Yakın Arkadaşı: Serena Van Der Woodsen. Şimdilik!!
Erkek Arkadaşı: Nate Archibald (daha sonra Chuck)
New York'ta En Sevdiği Yerler: Lincoln Center, The Guggenheim, Bliss Spa, Pastis, Bergdorf Goofman, the Wollman ice rink in Central Park.
Favori Filmleri: Breakfast at Tiffany's, Manhattan, Casablanca, All About My Mother, The Wizard of Oz, La Cage aux Folles, 16 Candles.
Favori Müzikleri: Justin Timberlake, M.I.A., Cat Power, Meiko, Zero 7, Sea Wolf, The Beatles, Bjork, Radiohead.
Favori Tasarımcısı: Eleanor Waldorf, Chanel, Burberry, Prada, Stella McCartney, Narciso Rodriguez, Balenciaga.
Favori Televizyon Showu: Sx and the City, Felicity, America's Next Top Model, 30 Rock, What Not to Wear, So You Think You Can Dance, Anything on BBC America, The Mary Tyler Moore Show.
Kahramanı: Audrey Hepburn ve babası Harold.
Favori Aksesuarı: Saç bantları.
iPOD'undaki Favori Şarkısı: "Merry Happy" Kate Nash
Favori Ülkeleri: Monaco, France
Okuldaki Favori Dersleri: İngilizce, Amerikan Tarihi, Geometri
Favori Websitesi: Park Ave Peerage
Favori Yemeği: Balkabaklı Tart
Favori Magazin Dergisi: Vanity Fair
Favori Reality Showu: What Not To Wear
Cep Telefonu Modeli: Range EnV


Blair Woldorf Kimdir? Blair'den Queen B'ye Geçiş!

Tam adı Blair Cornelia Waldorf'tur. Yukarı Doğu Yakası'nın en zengin ailelerinden birinin tek kızıdır. Kitapta kendisinden küçük bir erkek kardeşi varken dizide tek çocuktur. Babası ile annesi ayrılmıştır, boşanmalarının sebebi babasının eşcinsel olmasıdır. Annesi boşandıktan sonra Cyrus Rose adında bir adamla evlenmiştir. Babası ise bir erkekle ilişki yaşamaya başlamıştır.


Blair çok zeki ve mükemmeliyetçi biridir. Gerek ders notları, gerek kıyafetleri, gerek düzenlediği partiler, herşeyinin kusursuz olmasına özen gösterir. Örnek öğrencidir ve okulda aktif biridir. Okulda ve partilerde diğerlerinin lideri konumundadır bu yüzden lakabı "Queen B"'dir. Kurgusal Yale üniversitesini kazanabilmektir ancak bu hayale ulaşamamıştır. Constance Billard isimli özel okula gitmektedir. Kendine Audrey Hepburn'u örnek almaktadır. Giyim tarzı klasiktir ve eski zamanları andırır. Pantolonları tercih etmez, yüksel bel eteklere, her türlü elbiseye ve saç bantlarına bayılır.

En yakın arkadaşı Serena van der Woodsen'dır ancak Serena bir sene boyunca kimseye haber vermeksizin yatılı okula gittiğinde ve dönene kadar neredeyse hiçbir mektup yazmadığında Blair ona bir düşmanlık beslemiştir. Çünkü tam o sırada babasının eşcinsel olduğu ortaya çıkmış, babası ve annesi ayrılmış ve babası sevgilisiyle yurtdışına kaçmıştır ve Blair çok zor zamanlar geçirirken yanında kimse yoktur. Serena geri döndüğünde ise gitmesinin asıl sebebi ortaya çıkar ve kısa süre sonra tekrar eskisi gibi olurlar.

Aşk hayatı çok karışıktır. Uzun bir süre Nate ile ilişki yaşadıktan sonra ayrılırlar ve Chuck'a aşık olmaya başlar. Chuck da onu sevmektedir ancak bir türlü birlikte olamazlar çünkü ikisi de kibirli, inatçı ve ilk adımı atmakta isteksizdirler. Bunun sonucunda birkaç kez Nate ile tekrar denemiş ancak aralarında artık aşkın kalmadığını anlamıştır. Chuck ona olan sevgisi yüzünden ona pek çok iyilikte bulunmuştur ancak bunların hiçbirinden Blair'ın haberi yoktur.

Dışarıdan bakıldığında zenginliğin getirdiği kibir yüzünden orta halli insanları küçümseyen, kendini beğenmiş bir züppe gibi gözükse de özünde iyi bir insandır ve yaşadığı kötü olaylar onun insanlarla arasına böyle bir duvar örmesine sebep olmuştur.


Gossip Girl'den Blair Waldorf İncileri..

3 words, 8 letters say it and I'm yours!


Serena: Herkes Blair Waldorf olmak istemez.
Blair: Olamazlar zaten.


"Only a masochist could ever love such a narcissist."
"Whoever said that money doesn't buy happiness didn't know where to shop."

İnsanlar senin kim olduğunu söylemez sen onlara söylersin.!


Biyografi Konusu: Blair Waldorf nereli hayatı kimdir.

Benzer Konular

10 Haziran 2007 / recruit87 Sinema ww
21 Ekim 2011 / AndThe_BlackSky Sanat ww