Nerdeyse hergün verdiğimiz şehitlerimize haberlerde ıvır zıvır haberlerden daha az süre verilmesini;ve sadece bir anda fazla sayıda şehit verdiğimizde ayağa kalkan insanları PROTESTO EDİYORUM.....
Hollanda savunma bakanı Joris Voorhove tarafından da doğrulanan tüyler ürpertici bir hadiseye göre Bosna-hersek'de görev yapan BM Barış Gücü Birliği'nde vazifeli Hollandalı askerlerin, bazı bölgelerin mayınlı olup olmadığı anlamak için Bosnalı küçük çocukları ''yem olarak''kullandıklarını,kendi hayatlarını tehlikeye atmaktan çekinen bu korkak asker bozuntularının, mayınlı olup olmadığı şüpheli bölgelere şekerlemeler ve çikotalalar atarak herşeyden habersiz masum çocukları o bölgelere sürerek kobay olarak kullandıklarını biliyor muydunuz?
AeraCura adlı arkadaşımızın günlüğünde paylaştığı bu olay karşısında Hollandayı şiddetle protesto ediyorum
Bende sana sıddetle katılıyor Hollandayı protesto edıyorum.Hayat bır oyuncak degıl hele cocuklar bu dunyada tek gerceklıgı yok etmek hakları degıl.Insan olmayan azgın malukatları protesto edıyorum .