Arama

Protesto Ediyorum - Sayfa 26

Güncelleme: 17 Aralık 2017 Gösterim: 100.260 Cevap: 474
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
4 Ekim 2008       Mesaj #251
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
Evet bende yenı ogrendım haberlerden basımız sagolsun turkıye

Sponsorlu Bağlantılar
Bu ve bunun gıbı orgutlere kanat gerenlerı menfat ugruna sılah satanları ve bugun
gerceklesen bu haınce saldırıyı bende senın gıbı protseto edebılıyorum sadece
ve aılelerıne bas saglıgı dılıyorum.
Blondie - avatarı
Blondie
Ziyaretçi
4 Ekim 2008       Mesaj #252
Blondie - avatarı
Ziyaretçi
Senelerdir askerlerimizn ölmesine izin verenleri kınıyorum ve protesto ediyorum.
Sponsorlu Bağlantılar
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Nisyan-ı Bâtın
Ziyaretçi
4 Ekim 2008       Mesaj #253
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Ziyaretçi
Terörle mücadele ediyorlar ama bitiricek nitelikte değil! Gerekirse 3.Dünya savaşı çıksın! Kökten temizleyelim! Neyi bekliyorlar..
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
4 Ekim 2008       Mesaj #254
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Terörü ve vatanımızı bölmeye çalışan tüm zalimleri,Türkiyeye nifak sokan o ş*******leri protesto ediyorumMsn MadMsn MadMsn Mad
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
4 Ekim 2008       Mesaj #255
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
Her seyı devletten beklemeyelım arkadaslar terorun bıtmesı ıcın sadece sılahlı carpısma yetmez
dogudakı ınsanlarımızı bılınclendırmek gerek onlara olanaklar sunmak ıs olsun okul olsun egıtımın her yonunu sunmak lazım Bu yuzden dogu bolgesının gelısmesını ıstemeyen karanlık gucleri ve ona boyun egen kolelerı protesto edıyorum bır ses cıkartmak gerek deprem etkisı yaratmak ıcın cokmu sert konustum nan
dinazor1962 - avatarı
dinazor1962
VIP ne mutlu Türk'üm diyene
4 Ekim 2008       Mesaj #256
dinazor1962 - avatarı
350 terorist Semdilli-Aktutun karakoluna saldirmis ve Turk Silahli Kuvvetleri Askerlerimizin buyuk basari gostererek, Turk askerlerinin sayica az olmasina ragmen teroristlere agir bir darbe indirmistir.23 teroristi oldurmustur ve teroristler silahlarini birakarak kacmislardir ama bu saldirida maalesef 15 Sehit vermis bulunmaktayiz. Sehitlerimize Allah Rahmet Eylesin,Yuce Turk Milletine ve ailelerine bas sagligi dilerim

SATILMIS MEDYANIN Turk askerlerinin bu buyuk basarisini goz ardi edip sanki teroristlerden hic olen olmamis gibi bahsetmesini ve Turk askerinin bu basarisini , basarisizlikmis gibi gostermesini protesto ediyorum
Türkiyem dinazor1962 Türkiyem
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
4 Ekim 2008       Mesaj #257
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
Bende tum ıctenlıgımle sana katılıyorum dostum aslında bu basında mıllete uygulanan piskolojık bır harptır ve yıne turk halkının uzerınden askerlerımızın basarısını goz arda edıp gormemezlıkten gelıyorlar.Boylece karalama kampanyasıyla aslında turk ordusunu kuculttugunu sanıyorlar.Yanılıyorlar tarıhe baksınlar anlarlar.Bu konuyu fark etmemı sagladıgın ıcınde sagol bu arada.
Blondie - avatarı
Blondie
Ziyaretçi
4 Ekim 2008       Mesaj #258
Blondie - avatarı
Ziyaretçi
23 TERÖRİSTE 15 ŞEHİT BU BAŞARI MI Kİ?
Bunu başarı olarak görenleri protesto ediyorum!
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
4 Ekim 2008       Mesaj #259
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
Olayın basından yansıyan kısmına aldanma.15 askerımız sehıt oldu ama 23 terorıstte elını kolunu sallayarak ıcı rahat bır sekılde gıtmedı.Terore her atılan darbe bır kısıde olsa ıkı kısıde olsa bır basarıdır.Eger basarızlık dersen bu bır pıskolojık oyun oynamak ısteyen bası kurumların amaclarına ıster ıstemez hızmet etmıs olursun bence boyle dusunme boyle dusundugun ıcın senıde protesto edıyorum.
dinazor1962 - avatarı
dinazor1962
4 Ekim 2008       Mesaj #260
dinazor1962 - avatarı
Alıntı
Blondie adlı kullanıcıdan alıntı

23 TERÖRİSTE 15 ŞEHİT BU BAŞARI MI Kİ?
Bunu başarı olarak görenleri protesto ediyorum!

350 teroriste karsilik 40-50 kisilik Turk askerinin mucadelesi basaridir. ayrica teroristler takip ediliyorlar daha fazla terorist olecektir . teroristler yardim gelmemesi icin yola mayin dosemisler.takip havadan surduruluyor.
Türkiyem dinazor1962 Türkiyem