Varsa eğer;
Sevenleri ayıranlarıı...
Ayırmak için ellerinden geleni yapanlarıı..
Ve Ayırmayı başardıklarında, Senin iyiliğini düşündük diyenleriii..
Onlara yardım ve yataklık edenleri, bağlarını bahçelerini, evlerinde besledikleri kedilerini, kuşlarını, onlarla arkadaşlık edenleri, dostluk kuranları, hatta akvaryumda besledikleri balıkları bile alayınııııı...
PROTESTO EDİYORUMMM..
Birde soruyorum, ELİNİZE NE GEÇTİİİİ.. ?????????????? Ama Beddua okumuyorum.
Çünkü Beddua, biz Müslümanlara yakışmazzz...
Büyücüler, büyü yapar. Çok büyük günahı vardır.
Kuranı kerimdeki bazı ayetlerrr.. okunarak ve Allaha sığınılarak
( Şifa Allahtan ) Büyüden kurtulunur.
Beddua okunursa, okuyan kişiyide okuduğu beddua bulur.
Ama birinin ahını alırsanız ki: Bunun telafisi yoktur. Çünkü, biri ah ettiğinde kişi; inançsızda olsa: Allah ile; o kul arasında ettiği ahın kabul olmaması için; hiç bir perdenin olmadığı sure, vardır. Cennetlik olanlar bile; Yüce Yaradanı 70 perde ardında ancak görebilir,
eğer ah alırsanız o perdelerin kalktığı surede geçiyor,
Gerisini siz düşünün artık.
O yüzden ^^Kimsenin ahını almamaya özen gösterin.^^
Yalnız insanlar saçmalarken başkalarının kafasını ütülemesin.Protesto ediyorum sayın metglass.Sizi değil tabi,fikrinizin meydana getirdiği sonuçları...
Bende sebebsız yere sorun cıkartanları bır seylerı bılıpte kendını ustun sananları
ukalaları ve pembe dızılerle kafayı bozmus bazılarını bazı bazı protesto edıyorum
yalan söylemeyi kanıksamış, karşısındaki insanları kendince aptal yerine koyan ama aslında kendileri aptal ötesi olanlardan tiksiniyor, dürüstlük denen şeyden bihaber oldukları için protesto ediyorum son tahlilde....