Arama

Protesto Ediyorum - Sayfa 31

Güncelleme: 17 Aralık 2017 Gösterim: 104.777 Cevap: 474
peaceful - avatarı
peaceful
Ziyaretçi
4 Kasım 2008       Mesaj #301
peaceful - avatarı
Ziyaretçi
ankara da doğalgaza mahkum hayatı protesto ediyorum.çok pahalı ya...
Sponsorlu Bağlantılar
HerHangiBiri - avatarı
HerHangiBiri
Ziyaretçi
5 Kasım 2008       Mesaj #302
HerHangiBiri - avatarı
Ziyaretçi
Hayvanlara yapılan zulmü protesto ediyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

a1

garip at yarisi 4

garip at yarisi 7

garip at yarisi 8

a2

a4

a5

Filipinler’in Mindanao Adası’nda çekilen ve uzun süre önce yasaklanmasına rağmen süren at dövüşü görüntüleri büyük tepki alıyor.

HerHangiBiri - avatarı
HerHangiBiri
Ziyaretçi
5 Kasım 2008       Mesaj #303
HerHangiBiri - avatarı
Ziyaretçi
Çocuk tecavüzcülerini protesto ediyorum.

Aksaray'da merkeze bağlı İncesu beldesinde 13 yaşında imam nikahıyla evlendirildiği iddia edilen bir kız çocuğu, 14 yaşında anne oldu.

Aksaray Şammaz Vehbi Ekecik Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesine bu sabah doğum yapmak amacıyla gelen A.Y, burada bir bebek dünyaya getirdi.

Annenin 14 yaşında olması nedeniyle hastane yetkilileri, durumu polise bildirdi. Polis yetkilileri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu arada, imam nikahıyla birlikte yaşadığı kişinin kısa süre önce çalışmak üzere yurt dışına gittiği öğrenilen A.Y'nin, geçen yıl 13 yaşındayken evlendirildiği öğrenildi.

AA

HÜRRİYET
HerHangiBiri - avatarı
HerHangiBiri
Ziyaretçi
5 Kasım 2008       Mesaj #304
HerHangiBiri - avatarı
Ziyaretçi
Bölücü, hain pkk terörünü protesto ediyorum.

Protesto Ediyorum

Mezarlıkta ağlatan buluşma!

Adana'da annesiyle birlikte 2 yıl önce şehit olan babasının kabrini ziyaret eden 2,5 yaşındaki Mustafa Doğanay, mezar taşındaki fotoğrafı öperek hasret giderdi.

Ağrı'da tank uzman çavuş olarak görev yaptığı sırada 2 yıl önce operasyona giderken şehit olan Yaşar Doğanay'ın 2.5 yaşındaki oğlu Mustafa, annesiyle birlikte Asri Mezarlığı'ndaki şehitlikte bulunan babasının kabrini ziyaret etti. Babası şehit olduğunda henüz 5 aylık olan Mustafa, annesinin fotoğraflardan anlattığı babasının mezar taşındaki fotoğrafını sevip öptü. Küçük Mustafa'nın bu davranışı annesi Ayşe Doğanay ve diğer yakınlarını gözyaşlarına boğdu.

Ayşe Doğanay, eşinin 2006 yılında Ağrı'da görev yaptığı sırada teröristlere operasyona giderken geçirdiği kaza sırasında şehit olduğunu söyledi. Doğanay, oğlu Mustafa'nın babası şehit olduğunda henüz 5 aylık olduğunu ve babasını bu nedenle bilmediğini belirterek, "Oğlum babasını tanımıyor. Bu çok acı. Ben oğluma babasını fotoğraflardan anlatıyorum" diye konuştu.

Eşinin şehit olmasının üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen acısının dün gibi taze olduğunu ve oğluna baktıkça her gün yıkıldığını ifade eden Doğanay, her cuma ve her bayramda oğlunu mezarlığa getirerek babasıyla tanıştırmaya çalıştığını söyledi.

İHA

GAZETEPORT
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
5 Kasım 2008       Mesaj #305
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Mükemmeliyetçileri protesto ediyorumMsn Confused
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2008       Mesaj #306
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Ayrılıkçı Zihniyetleri Kart
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
BlueMoon - avatarı
BlueMoon
Ziyaretçi
5 Kasım 2008       Mesaj #307
BlueMoon - avatarı
Ziyaretçi
Bende Küçük yaştaki çocukları çalıştıranları esefle kınıyor ve protesto ediyorum..
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Nisyan-ı Bâtın
Ziyaretçi
9 Kasım 2008       Mesaj #308
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Ziyaretçi
Yeni nikime alışamadım, eskisini özlüyorum..Bu yüzden kendimi kınıyorum Hıh!
HerHangiBiri - avatarı
HerHangiBiri
Ziyaretçi
10 Kasım 2008       Mesaj #309
HerHangiBiri - avatarı
Ziyaretçi
Yabani hayvan katliamını protesto ediyorum.

Çukurca'da yabani hayvan katliamı

yaban

Çukurca İlçesi’nde avlanma kurallarına uyulmaması nedeniyle yabani hayvanların yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu belirtildi.

Başıboş avlanmanın önüne geçilmemesi halinde hayvanların yok olacağını belirten İl Çevre Orman Müdürü Hüsnü Kınacı, ördek, keklik ve tavşan dışında avlanma yapanlara 20 milyar lira ceza keseceklerini söyledi. Kınacı, "Bazı kişilerin yasak olan hayvanları avladıklarını öğrendik. Bunları tespit etmek için çalışmalarımız sürmektedir. Avcılar sadece 1 tane keklik, tavşan ve ördek avlayabilirler. Fazla avlandıkları taktirde ise cezai duruma düşeceklerdir. Yaban keçisinin avlanması ise yasaktır. Avlayanlara 20 milyar lira para cezası verilecektir. Özelikle Çukurca bölgesinde yaban hayvanların kaçak avlandığı ihbarlarını alıyoruz.

Yakaladığımız taktirde en ağır cezayı keseceğiz. Bu konuda vatandaşlarımızın bize yardımcı olmaları ve kaçak avlanma yapanları bize bildirmesi gerekir. İl Jandarma Komutanlığı’na da durumu bildirerek bize yardımcı olmalarını istedik" şeklinde konuştu.

Yörede büyük bir doğa katliamı yapıldığını belirten Yabani Hayvan Doğayı Koruma Derneği üyesi Halil Kurşun ise, özelikle nesli tükenen dağ keçisi katliamının yapıldığını ifade ederek belirli aralıklarla kontrole çıktıklarını ve avlanmaya gidenleri uyardıklarını söyledi.

KENTHABER
CelestialBody - avatarı
CelestialBody
Ziyaretçi
11 Kasım 2008       Mesaj #310
CelestialBody - avatarı
Ziyaretçi
Atatürk'ü gerekli şekilde anmayanları protesto ediyorum !