Arama

Protesto Ediyorum - Sayfa 32

Güncelleme: 17 Aralık 2017 Gösterim: 104.772 Cevap: 474
PaPaTyA1 - avatarı
PaPaTyA1
Ziyaretçi
11 Kasım 2008       Mesaj #311
PaPaTyA1 - avatarı
Ziyaretçi
CelestialBodyCvp: Protesto Ediyorum
Atatürk'ü gerekli şekilde anmayanları protesto ediyorum
Sponsorlu Bağlantılar

sana katılıyorum arkadaşım
ayabakan - avatarı
ayabakan
Ziyaretçi
11 Kasım 2008       Mesaj #312
ayabakan - avatarı
Ziyaretçi
Hırsızın hiç mi suçu yok

Sponsorlu Bağlantılar
Engelli vatandaşın 32 yıllık hayaline kavuşması kısa sürdü. Ama sonrasında yaşadıkları dah ada kötüydü.
Bekir Bayyiğit (34) 2 yaşında geçirdiği rahatsızlık ve sonrasında yaşanan ihmal sonucu tekerlekli sandalyeye mahkum oldu... 32 yıldır tek bir hayali vardı, kimseye muhtaç olmadan gezebileceği akülü bir araç

2006 yılında bu dileğini Kahramanmaraş valiliğine ileten Bayyiğit sayın vali Mehmet Niyazi TANILIR'ın katkılarıyla bu hayaline kavuşmuştu.

Ta ki gectiğimiz Ramazan bayramı sabahı uyanıpta arabasını kapıda göremeyene kadar.. Evet yanlış okumadınız bir hırsız, engelli ve o arabayı 32 yıldır bekleyen Bekir Bayyiğit'in arabasını çalmıştı. Bayyiğit durumu vali yardımcısına ilettiğinde ise aldığı cevap hemen hepinizi hırsızın hiçmi suçu yok dedirtecek türden oldu.

VALİ YARDIMCISI’NDAN FIRÇA

Akulü arabası çalındıktan soran eve mahküm olan Bekir valilikten yardım istemek için muracat ettiğinde ise daha büyük bir şok yaşadı.

Kahramanmaraş Vali yardımcısı Mustafa ANTEPLİOĞLU’nun ‘Biz sana onu çaldır diyemi verdik, seni mahkemeye bile veririz’ sözleriyle yıkılan Bekir şimdi ‘Şimdi akülü arabamın çalındığınamı, mahkemeye verileceğimemi yanayım' diyor... türkiyede neler oluyor neden türk insanı gittikçe kötüleşiyo bu konuyu açmak istedim önceden yayınlandıysa özür dilerim
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
11 Kasım 2008       Mesaj #313
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Bence de Atatürk bu kadar sıradan değil, çok daha iyi anılabilirdi. Çocukluğumuzdan beri aynı ya da benzer sözler,anma törenleri vb.
Ama öte yandan bütün resmi bayramlar da bence Atatürk'ü anmadır..

Ben Atatürk'ü Sevmeyenleri Protesto Ediyorum !!
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
11 Kasım 2008       Mesaj #314
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
ÖSS deki soru düzeninde yapılan düzenlemeyi netleştirmeyenleri protesto ediyorumKart
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Kasım 2008       Mesaj #315
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
MYDMR adlı kullanıcıdan alıntı

ÖSS deki soru düzeninde yapılan düzenlemeyi netleştirmeyenleri protesto ediyorumKart

Düzenlendi,10'arlı gruplar.. Msn Wink

Kulaklarını Tıkayamayanı Protesto Ediyorum..
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
11 Kasım 2008       Mesaj #316
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Bende hep kendi istediği olsun isteyenleri protesto ediyorum.Bencilliğe hayır!!
unread - avatarı
unread
Ziyaretçi
11 Kasım 2008       Mesaj #317
unread - avatarı
Ziyaretçi
20 lik dişi protesto ediyorum çok ağrıyo
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
11 Kasım 2008       Mesaj #318
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Bana çayı yasaklayanları protesto ediyorum, Çay istiyorummmmmmmmm Msn Sad
CelestialBody - avatarı
CelestialBody
Ziyaretçi
11 Kasım 2008       Mesaj #319
CelestialBody - avatarı
Ziyaretçi
Senin iyiliğin için bitanem, yakında sadece çay değil beraber ne istersen içeceğiz,dayan Msn Happy
Ben de gece yarısından sonra beton döken firmaları protesto ediyorum Msn Sad
HerHangiBiri - avatarı
HerHangiBiri
Ziyaretçi
12 Kasım 2008       Mesaj #320
HerHangiBiri - avatarı
Ziyaretçi
Karabalina katliamını protesto ediyorum

balina katliam1

Faroe Adaları'nda kurulan "kan koyu", yüzlerce bazen binlerce karabalinanın ada yerlileri tarafından canlı canlı katledildiği bir yer. Grindadrap adıyla bilinen bu av yüzyıllardır yapılıyor ve hayatı bu caniler için kolaylaştıran motorbotlar, telsizler hariç o zamandan beri değişen hiçbir şey yok. Zavallı balinaların etrafını sarıyorlar ve kıyıya doğru sürüyorlar. Balinalar kıyıya yeterince yaklaştıklarında, yerliler suya dalıp korkunç bir biçimde hayvanlara kancayla ölene kadar vuruyorlar. Balinaları devasa testere ve bıçaklarla diri diri ve yavaş yavaş parçalıyorlar.Bu yapılanlar, adada bir gelenek olmuş küçücük çocuklar bile izlemeye geliyor, deniz kan içinde ve balinalar son çığlıklarını atıyorlar. Daha sonra cesetleri kıyıya çekip derisini yüzmeye başlıyorlar ve etlerini ve yağlarını adanın tüm nüfusuna bölüştürüyorlar.