Arama

Protesto Ediyorum - Sayfa 37

Güncelleme: 17 Aralık 2017 Gösterim: 104.793 Cevap: 474
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
27 Aralık 2008       Mesaj #361
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Doğalgaz'a yüzlerce türk lirası ödediğimiz halde ısınamıyoruz.Çünkü mecburen az da olsa idare etmeye çalışıyoruz.Haksız yere yapılan bunca zammı protesto ediyorum.Msn MadMsn Mad

Sponsorlu Bağlantılar
dinazor1962 - avatarı
dinazor1962
VIP ne mutlu Türk'üm diyene
27 Aralık 2008       Mesaj #362
dinazor1962 - avatarı
VIP ne mutlu Türk'üm diyene
bugun Filistinde 195 kisinin olumune sebeb olan, dunyanin en buyuk TERORISTLERI israil ve amerikayi protesto ediyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Türkiyem dinazor1962 Türkiyem
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
27 Aralık 2008       Mesaj #363
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
dinazor1962 adlı kullanıcıdan alıntı

bugun Filistinde 195 kisinin olumune sebeb olan, dunyanin en buyuk TERORISTLERI israil ve amerikayi protesto ediyorum

İsrail, Gazze Şeridi'ni 30 füze ile yerle bir ederken 200”ü aşkın Filistinlinin ölümüne neden oldu. Saldırı sonrası açıklamada bulunan İsrail Savunma Bakanı Ehud Barak, Gazze'deki askeri operasyonlarının hemen bitmeyeceğini, gerekli görülmesi halinde kapsamının genişletileceğini söyledi.

israil saldiri14

İsrail, saldırılarına kentin merkeziyle kuzey kesimleri vurarak devam ediyor.

Erdoğan: İsrail'in tavrı barışa indirilmiş bir darbe

Arap Birliği acilen toplanıyor

En az 155 kişi yaşamını yitirdiği saldırılarda 250'den fazla kişi de yaralandı.Saldırılarda kentteki bütün güvenlik tesislerinin yerle bir olduğu belirtildi.

israil saldiri13
Hedef alınan karakolların birinde yerlerde yatan onlarca üniformalı güvenlik görevlisi cesedinin görülebildiği ve onlarcasının da yıkılan binaların enkazı altında olduğu bildiriliyor.Olay yerine çok yakın bir kameramanın objektifine yansıyan görüntülerde İsrail'in attığı füzenin patlama anı saniye saniye görüntülendi.

israil saldiri15Saldırının şiddetini gözler önüne seren görüntüler, ülkede ne tür bir vahşetin yaşandığı konusunda hafızalara kazınacak gibi gözüküyor.

Protesto Ediyorum
kaynak:mynet.com

Aynen!
Onlara ve destekçileri olan hepsine lanet olsun!!!Msn MadMsn Mad
GÖK-TÜRK - avatarı
GÖK-TÜRK
Ziyaretçi
27 Aralık 2008       Mesaj #364
GÖK-TÜRK - avatarı
Ziyaretçi
Bugün Gazze ye saldırarak kadın çocuk demeden 195 kişiyi öldüren İsraili protesto ediyorum....
fortune - avatarı
fortune
Ziyaretçi
29 Aralık 2008       Mesaj #365
fortune - avatarı
Ziyaretçi
sebep olanları, bilmemne bilmemne'yin EŞBAŞKANLARI'NI,laf ebelerini ve şarlatan soytarıları....
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
30 Aralık 2008       Mesaj #366
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
Israılın bu vahsıce tutumunu ,mahsum sucsuz gunahsız gelecegımızın emanetlerı cocuklarımız kardeslerımızı oldurmesını ve buna goz yuma yuma kalkıp tv lerde kendınce salak bır sebep gosteren sıyası kafası kırlenmıs dar goruslu ısmını bıle telafuz etmıyorum sıddetle kınıyorum ve prostesto edıyorum. Unutmayalım savasın ıyısı yada kotusu olmaz yasam hakkı kutsaldır kırletmıyelım ozellıkle sucu gunahı olmayan cocuklar buyuklerın bencıllıgının kurbanı olmasın artık yeter dıyoruuuuuuummMsn MadMsn MadMsn MadMsn MadMsn MadMsn Mad
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
30 Aralık 2008       Mesaj #367
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Savaşı Protesto ediyorum..

Savaş yapılacaksa sadece ordularla yapılsın,meydan muhabereleri..Bomboş alanlarda spor gibi..Ama ordularda sadece profesyoneller bulunsun..Sonuçta kimin galip olduğuna da halk karar versin..

Halkın, çocukların, ekonomilerin, doğanın etkilendiği SAVAŞları Protesto Ediyorum...!!!!
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
30 Aralık 2008       Mesaj #368
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Gazze'de yeni silahlarını deniyorlar..."Ermeni soykırımı" diye dünya yerinden oynuyor.Filistinde canlı canlı yapılan soykırıma neden kimse dur demiyor!!!!
Msn SadMsn SadMsn Sad Zulüme ve kana doymayan zalim İsrail'i protesto ediyorumMsn MadMsn Mad
fortune - avatarı
fortune
Ziyaretçi
30 Aralık 2008       Mesaj #369
fortune - avatarı
Ziyaretçi
pic10479rr9

savaşın adi PEYGAMBERLERİNİ........................Yeterse tabi!
CelestialBody - avatarı
CelestialBody
Ziyaretçi
1 Ocak 2009       Mesaj #370
CelestialBody - avatarı
Ziyaretçi
Katliamın adını savaş, soykırımın adını savaş diye geçiştirenleri protesto ediyorum.Masum insanların ölümüne ve fakirleşmesine sebep olan herşeyi ve herkesi protesto ediyorum.