Arama

Bana Mutluluğu Anlatabilir misin? - Sayfa 10

Güncelleme: 27 Ağustos 2018 Gösterim: 113.755 Cevap: 424
DrAm3vLH - avatarı
DrAm3vLH
Ziyaretçi
9 Mart 2007       Mesaj #91
DrAm3vLH - avatarı
Ziyaretçi
mutluluk güzel mı acaba????
Sponsorlu Bağlantılar
deren2002 - avatarı
deren2002
Ziyaretçi
10 Mart 2007       Mesaj #92
deren2002 - avatarı
Ziyaretçi
Kendini seviyorsan mutlusundur.
Sponsorlu Bağlantılar
vain - avatarı
vain
Ziyaretçi
10 Mart 2007       Mesaj #93
vain - avatarı
Ziyaretçi
alla alla hiç gülmedinmi ki mutluluk nasıl diyosun interestingMsn Happy
DrAm3vLH - avatarı
DrAm3vLH
Ziyaretçi
10 Mart 2007       Mesaj #94
DrAm3vLH - avatarı
Ziyaretçi
bazı ınsanlar mutlulugu zor yaklar ama en sonnda tattım msxte iiki varsın msxlabs.com
vain - avatarı
vain
Ziyaretçi
10 Mart 2007       Mesaj #95
vain - avatarı
Ziyaretçi
mutluluk biranlık bişeydir ki zaten herzaman ben çok mutluyum diye ortda dolaşılmaz.Msn Happy
€c€m - avatarı
€c€m
Ziyaretçi
10 Mart 2007       Mesaj #96
€c€m - avatarı
Ziyaretçi
нαуαтιи мυтℓυℓυgυиυ кα¢ιямα Msn Wink

Bir aşk için yapabileceğin her şeyi yaptığına inanıyorsan ve buna rağmen hala yalnızsan, için rahat olsun. Giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır.Sen kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya hazırdır. Hani ağzınla kuş tutsan "Bu kuşun kanadı neden beyaz değil?" diye bir soruyla bile karsılaşabilirsin...İki ucu keskin bıçaktır bu işin. Yaptıklarınla değil yapmadıklarınla yargılanırsın her zaman. Bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur. İyi halin cezanda indirim sağlamaz.Sen, "Ama senin için şunu yaptım." derken o, "Şunu yapmadın." diye cevap verecektir. Ve ne söylesen karşılığında mutlaka başka bir iddiayla karşılaşacaksındır. Üzülme, sen aşkı yaşanması gerektiği gibi yaşadın.Özledin, içtin, ağladın, güldün, şarkılar söyledin, düşündün, şiirler yazdın. "Peki o ne yaptı?" deme. Herkes kendinden sorumludur aşkta. Sen aşkını doya doya yaşarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu.

smile wink

Bir insan eksik yaşıyorsa, ve bu eksikliği bildiği halde tamamlamak için uğraşmıyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için? Hayatı ıskalama lüksün yok senin. Onun varsa, bırak o lüksü sonuna kadar yaşasın.Her zaman ki gibi yaşayacaksın sen. "Acılara tutunarak" yaşamayı öğreneli çok oldu. Hem ne olmuş yani, yalnızlık o kadar da kötü bir şey değil. Sen mutluluğu hiçbir zaman bir tek kişiye bağlamadın ki... Epeydir eline almadığın kitaplar seni bekliyor. Kitap okurken de mutlu oluyorsun unuttun mu? Kentin hiç görmediğin sokaklarında gezip yeni yaşamlara tanık olmak da keyif verecek sana.Yine içeceksin rakını balığın yanında. Üstelik dilediğin kadar sarhoş olma özgürlüğü de cabası... Sen yüreğinin sesini dinleyenlerdensin ve biliyorsun as olan yürektir. Yürek sesi ne bilmeyenler, ya da bilip de duymayanlar acıtsa da içini unutma; yaşadığın sürece o yürek var olacak seninle birlikte. Sen yeter ki koru yüreğini ve yüreğinde taşıdığın sevda duygusunu. Elbet bitecek güneşe hasret günler. Ve o zaman kutuplarda yetişen cılız ve minik bitkiler değil, güneşin çiçekleri dolduracak yüreğini...

arifmahircetin1 - avatarı
arifmahircetin1
Ziyaretçi
11 Mart 2007       Mesaj #97
arifmahircetin1 - avatarı
Ziyaretçi
her şeyimle mutluluğum avatarım da
ZoRbEy - avatarı
ZoRbEy
Ziyaretçi
12 Mart 2007       Mesaj #98
ZoRbEy - avatarı
Ziyaretçi
sevgilim olmasada ailem sağ salim yanımda ve onlarla çok mutluyum belkide tek yaşama ve mutlu olma sebebim onlar ve gerçekten onlarla çok mutluyum (bazen bunaltsalarda Msn Grin Msn Grin ).................!
green almond - avatarı
green almond
Ziyaretçi
25 Mart 2007       Mesaj #99
green almond - avatarı
Ziyaretçi
  • Bütün hafta ders çalıştım,250-300 soru çözdüm, netlerim düşük geldi.
  • Annem yeni bir kadife pantolon almıştı.Çok sevinmiştim ve sevmiştim.Ama mevsimi geçti giyemiyorum.
  • İngilizce dersinde konuyu anlamıştım ama bu hafta sınav varmış.Çalışayım dedim,unutmuşum birkaç şeyi ve yeniden çalışmak zorundayım.
  • Oks'ye çok var diye seviniyordum.Dershanenin koridoruna asmışlar,70 küsür gün kalmış..
  • Çok severek okuduğum bir kitap vardı,bitti geçen gün.

Devam etsem daha birsürü şey anlatabilirim.Size göre saçma şeyler onlar belkide.Benim için önemliler.Bu nedenle üzebilecek nitelikteler.Biliyor musunuz ben yine de üzülmüyorum.Çok yoruluyorum,hiç tatil günüm yok ben yine de mutluyum.Örnek alabileceklerim azalmış.Ben yine de mutluyum.

Adı budur belkide.. Görebilen gözlerle,görmezden gelebilmek ve baş edebilmeyi bilmektir : Mutluluk.. Msn Happy

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Nisan 2007       Mesaj #100
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
MUTLULUK: sevmek değil sevilmektir..