Arama

Bana Mutluluğu Anlatabilir misin? - Sayfa 19

Güncelleme: 27 Ağustos 2018 Gösterim: 117.957 Cevap: 424
pinkpanter - avatarı
pinkpanter
Ziyaretçi
30 Aralık 2007       Mesaj #181
pinkpanter - avatarı
Ziyaretçi
Herkes için mutluluğun farklı bir anlamı olabilir...Benim için sevdiğim insanlarla,olmak istediğim yerde olmak ama bazen anlık mutluluklar da vardır...rüzgarın tatlı bir esintisi,dolunayda gökyüzünü izlemek,küçük bir kedinin ''mır''söylemesi,yağmurda yürürken saçlarınızdan süzülen küçük yağmur damlalarını hissetmek ve belkide sevdiğiniz insanın hep yanınızda olacağını bilmek...vb mutluluğun çok tanımı var...Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
blueeyez - avatarı
blueeyez
Ziyaretçi
30 Aralık 2007       Mesaj #182
blueeyez - avatarı
Ziyaretçi
mutluluk; değer görmektir,sevdiğini hissettiğinde aynı anda sevildiğini hissetmek ve hissettirebilmektir...
Sponsorlu Bağlantılar
thebigdreams - avatarı
thebigdreams
Ziyaretçi
30 Aralık 2007       Mesaj #183
thebigdreams - avatarı
Ziyaretçi
hugbykingjikh2
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
31 Aralık 2007       Mesaj #184
nünü - avatarı
Ziyaretçi
çok yakında benim de olucak ondan..
Cinnamon - avatarı
Cinnamon
Ziyaretçi
31 Aralık 2007       Mesaj #185
Cinnamon - avatarı
Ziyaretçi
bekliyorum ...
GİZEM58 - avatarı
GİZEM58
Ziyaretçi
13 Ocak 2008       Mesaj #186
GİZEM58 - avatarı
Ziyaretçi
mutluluk cok kısa bise
buddha - avatarı
buddha
Ziyaretçi
17 Ocak 2008       Mesaj #187
buddha - avatarı
Ziyaretçi
hüzün diyeyim başta..hüzün şiş parmağa takılan ve asla çıkmayacak olan parlak bir yüzüktür..
onu görmezden gelmek imkansızdır neredeyse..tabi parmağı koparıp atmak kadar imkansız..
mutluluksa o yüzüğü görmediğiniz anlardadaır.kısacık..ama çok değerli.belkide birçok şeyi feda edebilmek gerekir mutluluk için.bir çikolata beni mutlu edebilir ama en fazla 2tanesi daha sonra o parlak yüzügü görür gözlerim.yada aldığım iyi bir puanda aynı şekilde.mutluluk anlıktır önemli olan o anı yakalayıp değerlendirebilmektir.

hayatın her döneminde mutluluk ve bir okadarda çok hüzün vardır.huzursuzluk.nedense bizler mutluluğun çok kısa oluşundan yakınırız.oysaki hüzünde çok şey öğretir üstelik olgunlaştırır insanı..
yine de mutlu olmayı istemeliyiz.en basta istemeli sonra mutlu olmak için faaliyete geçmeliyizMsn Wink
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
17 Ocak 2008       Mesaj #188
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
mutluluk sonradan acıyı da tadacagını bile bile o anı yasamaya can atmaktırMsn Wink
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
19 Ocak 2008       Mesaj #189
nünü - avatarı
Ziyaretçi
bu aralar çok uzaklarda olduğu kesin...
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
23 Ocak 2008       Mesaj #190
MaRCeLLCaT - avatarı