Arama

Bana Mutluluğu Anlatabilir misin? - Sayfa 40

Güncelleme: 27 Ağustos 2018 Gösterim: 113.846 Cevap: 424
_VICTORY_ - avatarı
_VICTORY_
VIP Silent storM
21 Mart 2012       Mesaj #391
_VICTORY_ - avatarı
VIP Silent storM
Baharda açan bir çiçeğin üzerindeki çiğ damlasını görebilmektir..
Sponsorlu Bağlantılar
Tesadüfen Zirveye Çıkılmaz... Çıkılsa Bile Durulmaz...
_COLT_ - avatarı
_COLT_
Ziyaretçi
21 Mart 2012       Mesaj #392
_COLT_ - avatarı
Ziyaretçi
"yasiyoruz cok sukur" diyebilmektir...
Sponsorlu Bağlantılar
_VICTORY_ - avatarı
_VICTORY_
VIP Silent storM
21 Mart 2012       Mesaj #393
_VICTORY_ - avatarı
VIP Silent storM
Güneşin ilk ışıklarını görebilmektir..
Tesadüfen Zirveye Çıkılmaz... Çıkılsa Bile Durulmaz...
_COLT_ - avatarı
_COLT_
Ziyaretçi
21 Mart 2012       Mesaj #394
_COLT_ - avatarı
Ziyaretçi
Mutluluk "NEVROZ"dur. . .
byseus - avatarı
byseus
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012       Mesaj #395
byseus - avatarı
Kayıtlı Üye
bir çocuğun boynuna sımsıkı sarılmasıdır.. (yeğenlerim Don't CryDon't CryDede)
_COLT_ - avatarı
_COLT_
Ziyaretçi
25 Mart 2012       Mesaj #396
_COLT_ - avatarı
Ziyaretçi
Sisliydi kirpiklerin ve gozlerin yagmurlu... Iste mutluluk budur...
byseus - avatarı
byseus
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012       Mesaj #397
byseus - avatarı
Kayıtlı Üye
İşler yolunda gidiyorsa..
_COLT_ - avatarı
_COLT_
Ziyaretçi
28 Mayıs 2012       Mesaj #398
_COLT_ - avatarı
Ziyaretçi
çayımın bardağında soğumasıdır...
ocean97 - avatarı
ocean97
Ziyaretçi
24 Ağustos 2012       Mesaj #399
ocean97 - avatarı
Ziyaretçi
Herkes bir özlü söz yazmış yada bir şiir anlamlı bir şeyler. Sizce mutluluk böyle şeylerde mi gizlidir? Sizce mutluluk bu kadar basit midir? Siz sevgililerin birbirini görünce gözlerindeki parıltıya ne dersiniz? Mutlu oldu. Peki mutluluk nedir. Açıklanamaz bir şey. Bir duygu seli. Aynı anda iki sporu birden yapabilmek, iki ayrı yerde olabilmek gibi. Herkes en az ama en az bir kere yaşamıştır bunu. En kötüsünden tutun en zenginine, en fakirine kadar. Yaşarlar çünkü bu parayla alınamaz. Yaşanır. Paranın mutluluk getirdiğini düşünenler var. Bu yüzden hiç iyilik yapmayan binlerce insan var. Belkide bu yüzden yazmış biri bu sözü 'Bazı insanlar ne kadar fakir değil mi? Sadece paraları var...' Güzeli çok güzel bir söz. Düşünülenin aksine para hiçbir zaman mutluluk getirmez. Sadece sahte geçici mutluluklar. Ama iyi bir şey için kullanırsanız mutluluk ne görürsünüz. Ama yinede ben birkaç örnek vereyim.

- Mutluluk bir çocuğun yere düşmüş şekerinin yerine yeni bir şeker verince yüzünün aldığı şekilde gizlidir.
- Mutluluk tuttuğun takımın iyi oynayışıyla yüzüne yayılan gülücük de gizlidir.
- Mutluluk en iyi arkadaşının seni gördüğünde attığı kahkahada gizlidir.
- Mutluluk akşama en sevdiğin yemek olduğunu öğrenince annene kondurduğun öpücükte gizlidir.
- Mutluluk uzaktaki bir dostunun seni görmek için geldiğini öğrendiğin zaman sesinde oluşan şaşkınlıkta gizlidir.
- Mutluluk uzun süre görmediğin zaman annenle baban için döktüğün yaşta gizlidir.
- Mutluluk kardeşine yardım ettiğin zaman sana ettiği teşekkürde gizlidir.
- Mutluluk iki sevgilinin birbirini gördüğünde gözlerinde oluşan parıltı da, kalbinin hızlı hızlı çarpmasında, ona dokunmak için kıyamamasın da, onu herşeyden korumak istemesinde, onu öptüğünde oluşan duyguda ve sana seni seviyorum demesinde gizlidir.

Mutluluk hep gizlidir. Yeter ki siz onu bulabilin.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
sitemkar kıss - avatarı
sitemkar kıss
Ziyaretçi
24 Ağustos 2012       Mesaj #400
sitemkar kıss - avatarı
Ziyaretçi
Mutluluk hayatta ki küçük sürprizlerdir... Söyle bana eğer her şeyi bilirsen sana nasıl sürpriz yapabilirim? Arada bir kapat gözlerini, hesaplama her adımı, bilme geleceği ne olur...

Mutluluk bu günde yaşamaktır... Söyle bana eğer geçmişin tozlu katmanları arasında kalmışsan seni nasıl görebilirim, duyabilirim ya da dokunabilirim? Arada bir dön bana, geçmişi bir yana bırakıp şu dakikaları benimle yaşa ne olur...

Mutluluk oyun oynayabilmektir... Söyle bana her sözümü ciddiye alırsan seninle nasıl şakalaşabilirim? Arada bir gevşe, sakinleş, umursama kelimelerin altında yatan derin ve büyük anlamları,

Mutluluk paylaşmaktır... Söyle bana eğer en derin korkularını, sırlarını, utançlarını benden saklıyorsan, senin yaşamını nasıl paylaşabilirim? Arada bir açıl bana, zayıflıklarını da sevmek istiyorum

Mutluluk özgürlüktür... Söyle bana her yaptığıma karışıp beni sevgi zincirlerinle bağlarsan nasıl seni sevdiğimi ispatlayabilirim? Hep içinde bir korku olmaz mı 'ya beni bırakıp giderse bir gün?' diye... Arada bir güven bana, serbest bırak, risk al, bırak seni özgürce sevebileyim ve her gün seninle kalmaya yeniden karar verebileyim...

Mutluluk güvenebilmektir... Söyle bana eğer duygularını ve düşüncelerini açık yüreklilikle bana anlatamıyorsan, nasıl kendimi sana yakın hissedebilirim? Nasıl kendimi sana teslim edebilirim? Arada bir kabuğundan sıyrıl ve bana güvenmeye çalış, sana güvenmeme izin ver ne olur...

Mutluluk fedakârlıktır... Söyle bana sürekli benim için yaptıklarını yüzüme vurup durursan, fedakârlıklarının değerini nasıl görebilirim? Arada bir sabret ve bırak yaptıklarını ben göreyim, sana teşekkür edebileyim...

Mutluluk dinlemektir... Söyle bana sürekli kendinden bahsediyorsan seni nasıl dinleyebilirim? Arada bir soru sor bana, gerçekten ilgilen benim söylemek istediklerimle, merak et ne olur...

Mutluluk saygı duymaktır... Söyle bana sürekli arkadaşlarımı, dinlediğim müziği, giydiğim kıyafetleri, sözlerimi, tavırlarımı eleştiriyorsan, nasıl kendime saygı duyabilirim? Arada bir beğenmesen bile kabullen benimle ilgili gerçekleri ne olur...

Mutluluk bakmaktır... Söyle bana başım ağrıyor dediğimde umarsızca 'ağrı kesici al' dediğinde nasıl sevildiğimi hissedebilirim? Arada bir yanıma gel, serin elini başıma koy, yatır beni koltuğa, üzerime bir battaniye ört, hatta uzanıver yanıma, bana tatlı bir hikaye anlat ne olur...
.