Arama

Kadın ve Erkek - Sayfa 10

Güncelleme: 1 Ekim 2016 Gösterim: 207.613 Cevap: 214
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Nisan 2006       Mesaj #91
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
extasy

Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen Blue Blood; 25 Nisan 2006 22:45
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Nisan 2006       Mesaj #92
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ERKEĞİ KORKUTAN CÜMLELER

Sponsorlu Bağlantılar
Bir erkeğin sevgilisinden asla duymak istemediği şeyler vardır. Örneğin ‘Alışverişe gidelim mi?’ sorusu ya da ’Tıpkı babam gibi davranıyorsun’ cümlesi beraber olduğunuz erkeği çileden çıkartabilir. İşte size sevgilinizin duymaktan korktuğu diğer cümlelerden örnekler…

"Düşündüm de…"

Kız arkadaşınız bu kelimelerle başlayan bir cümle kuruyorsa bilin ki mevzu ciddidir. Bu cümle çeşitli şekillerde tamamlanabilir. Örneğin: ‘Düşündüm de neden beni seviyorsun?’ ya da ‘Hiç geleceğimizle ilgili birşeyler düşündün mü?’

"Adam gibi davran"

Erkekliğinizin sorgulanması kadar acı verici birşey yotur herhalde. Onu utandırmak için istediği şeyi yapabilir ya da ona dırdır yapmamasını söyleyebilirsiniz.

"Ailem seninle tanışmak istiyor"

Bu cümlenin iki anlamı olabilir:

1-İlişkiniz ciddi bir boyuta gelmiştir
2-Kızın ailesi sizi incelemek istemektedir

Tek yapmanız gereken sevgilinizin babasının kesici aletlleri olmaması için dua etmek.

"Başım ağrıyor"

Bu cümle bu gece hiçbir aksiyon yaşayamayacağınızın işareti. Eğer onu çok arzuluyorsanız sevgilinize bir ağrı kesici vererek iyileşmesini bekleyebilirsiniz.

"Eski sevgilim böyle yapmazdı"

Onun yanında hiçbir zaman eski sevgilinizden bahsetmediniz ama o bahsediyor ve sizi terkettiği adamla karşılaştırıyor. Hemen kendinizi koruyun diyoruz!

"Ne düşünüyorsun?"

Kadınlar meraklıdır. Erkeklerin herşeyini bilmek ister. Fakat erkekler kendileriyle ilgili herşeyi açığa vurmayı sevmez, sessiz kalmayı tercih eder.

"O kızı beğendin mi?"

Sizi yanınızdan geçen nefis sarışına bakarken yakaladı. ‚’Beğenmedim’ derseniz yalan söylediğinizi anlayacak. ’Evet ama poposu büyüktü’ gibi bir cümle sizi bu zor durumdan kurtarabilir.

"Bende bir değişiklik farkettin mi?"

Eğer farketmediyseniz başınız belada. Cevabınız geciktikçe sinir kat sayısı daha da yükselecektir. ’‚Saçın harika olmuş’ dediğinizde eğer tespitiniz yanlışsa yeni aldığı küpeleri hırsla yere fırlatması olası bir davranış.

"Arkadaşım evleniyor/hamile"

Masum bir cümle gibi duruyor. Fakat bunu söylerken sesindeki hüznü fark ettiniz mi? Bu noktada aslında size ’Biz ne zaman evleneceğiz?’ diye sormak istiyor. Fakat size ’hamileyim’ diye gelirse size şans dilemekten başka yapacağımız birşey yok.

"Konuşmamız lazım"

Bu cümlenin arkasından asla güzel bir cümle gelmez. Bu dört lanetli kelime birleştiğinde ilişkinizle ilgili bir sorun var demektir. Ya size ayrılmak istediğini söyleyecek. Ya da ilişkinizin onu tatmin etmeyen yanlarından bahsedecek. Aman dikkat!

arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
23 Nisan 2006       Mesaj #93
arwen - avatarı
Ziyaretçi
Kadın ve Erkek arasındaki farklar

Başarı:
Başarılı bir erkek karısının harcayabileceğinden fazla para kazanan erkektir. Başarılı bir kadın böyle bir erkeği bulabilen kadındır.
Stil:
Erkekler sabah uyandıklarından akşam yatağa girdikleri ana kadar iyi görünümlüdür. Kadınlar her nasılsa gece boyunca çirkinleşirler.
Parayı idare etme:
Erkek istediği 100 bin liralık bir şey için 200 bin lira öder. Kadın istemediği 200 bin liralık şey için 100 bin lira öder.
Mutluluk:
Bir erkekle mutlu olmak için onu çok anlamak, az sevmek gerekir. Bir kadınla mutlu olmak için onu çok sevmek ve hiç anlamaya çalışmamakgerekir.
Evlilikten beklentiler:
Bir kadın bir erkekle onun değişeceğini umarak evlenir, ama o değişmez. Bir erkek bir kadınla onun değişmeyeceğini umarak evlenir, ama o değişir.
Evlilik kararları:
Erkek yorulduğu için evlenir. Kadın meraklı olduğu için evlenir. İkisi de hayal kırıklığına uğrar.
Evlilik ve gelecek:
Kadın bir koca buluncaya kadar gelecekten endişe eder. Erkek evlenecek bir kadın buluncaya kadar gelecekten endişe etmez.
Hatıralar:
Kadın daima onunla evlenmek istemiş olan erkeğin anısını yaşatır. Erkek daima evlenmediği kadının anısını yaşatır.
Kadınları anlamak:
Erkeğin kadını anlamadığı iki dönem vardır: Evlilikten önce ve evlilikten sonra.
Kadın ne ister?:
İnsanın karısını mutlu kılmak için iki şeye ihtiyacı vardır: Kadının kendi bildigi gibi davrandığını sanmasını sağlamak. Kadının kendi istediği gibi davranmasına izin vermek.
Uzunluk:
Evli erkekler bekarlardan daha uzun yaşarlar, ancak evli erkekler ölümüdaha çok arzularlar.
Hatalar:
Evli bir erkek hatalarını unutmalıdır: İki kişinin birden aynı şeyi hatırlamasına gerek yoktur.
Savaş:
Herhangi bir tartışmada kadın daima son sözü söyler. Bundan sonra erkeğinsöylediği her söz yeni bir tartısmanın başlangıcıdır.
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
25 Nisan 2006       Mesaj #94
asla_asla_deme - avatarı
E R K E K L E R

Ey erkekler utanma bilmeyen köpekler,
Zenne kadar aklınız yok siz deliler
Bir gün çılgın gibi severler
Yarın vazgeçerler
Onlardır En adi eşekler...

Kız gördüler mi coşarlar
Hepsi peşi sıra koşarlar
Sözde hayal kurarlar...

Hevesini alınca sırt üstü yatarlar
Ah ..o uyuz..yılanlar
Kumrallar ateştir yakarlar
Sarıları desteksizdir, atarlar
Esmerler tüccardır satarlar
Erkekler kovalarsan gitmez
Boğazını sıksan işi bitmez
Haftada on kız yetmez...

Kimi sanır kendini kelebek
Eşi bulunmayan taş bebek
Zor bulur bir ekmek
Neyine senin sevmek Eşek oğlu EŞŞEK

Kimi kibardır incelikten duyulmaz sesi
Randevuya gelmedi mi ölmüştür ya annesi ya dedesi
İşte bunlar o mahluk yaratıkların müsveddesi.
.
Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
26 Nisan 2006       Mesaj #95
asla_asla_deme - avatarı
HARD-DISK tipi kadın:

Her şeyi hafızasında saklar. DEVAMLI.

RAM tipi kadın :

İşiniz bittiği anda sizi de unutur.

WINDOWS tipi kadın:

Herkes hiçbir şeyi doğru dürüst yapamadığını bilse de kimse onsuz yaşayamaz.

EXCEL tipi kadın:

Söylendiğine göre bir çok kabiliyeti
olmasına rağmen bir çok kimse basit
ihtiyaçlar için kullanır.

SCREENSAVER tipi kadın:

Eğlendirmekten başka hiçbir işe yaramaz.

INTERNET tipi kadın:

Erişilmesi zorlu olan tiptir.

SERVER tipi kadın:

İhtiyacınız olduğundan her zaman meşguldür

MULTIMEDIA tipi kadın:

Korkunç şeylerin güzel gözükmesini sağlar.

CD-ROM tipi kadın:

Hızlanır, Daha hızlanır Gittikçe de hızlanmaya devam eder.

E-MAIL tipi kadın:

Her 10 sözünden 8'i anlamsızdır.

VIRUS tipi kadın:

Bir başka ismi de "EŞ" dir. Hiç beklemediğiniz bir anda gelir kendisini yerleştirir ve kaynaklarınızı kullanmaya başlar. Kurtulmaya çalıştığınızda
kesin bir şeyler kaybedersiniz eğer
kurtulmazsanız her şeyinizi kaybedersiniz

SİZ YA DA HAYATINIZDAKİ KADIN
HANGİ KATEGORİYE DAHİL? Msn Tongue
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Nisan 2006       Mesaj #96
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ay175mo5hh
KADIN + GÖZYAŞIdagarcik10064 gozyasi

Küçük bir erkek çocuk,
annesine sordu: "Niçin ağlıyorsun?"
"Çünkü ben kadınım." Diye cevapladı annesi.
"Anlamadım!" dedi çocuk. Annesi, çocuğu kucaklayıp
"Hiç bir zaman anlayamayacaksın!" dedi.
Babasına "Baba, annem niçin ağlıyor?" diye sordu.
Babanın cevabı: "Bütün kadınlar
sebepsiz ağlayabilen yapıdadır" oldu.
dagarcik10064 gozyasi
Küçük çocuk büyüdü, yetişkin adam oldu, halâ
kadınların niçin ağladıklarını keşfedemedi.
Nihayet öldükten sonra cennete gittiğinde Allah'a sordu.
"Allahım!" dedi: "Kadınlar
niçin bu kadar kolay ağlayabiliyorlar?"
Allah:"Ben kadınları özel yarattım! Tüm yaşamın
ağırlığını taşıyabilecek kuvvette olmasına rağmen
başkalarına teselli verecek kadar yumuşak omuzlar,
doğumun acısına olduğu kadar doğurdukları evlatlarının
nankörlüğüne dayanabilecek iç kuvvetini verdim.
dagarcik10064 gozyasi
Başkalarının kuvvetinin kalmadığında;
devam edecek azmi,
ailesinin hastalığında; yorgunluğa
pabuç bıraktırmayacak kudreti verdim.
Her türlü şart altında,
hatta kendilerini çok kötü incitseler de,
çocuklarını sevmek duygusallığını verdim.
Bu duygusallık her yaştaki çocuklarının
yaralarını sarmalarına, sorunlarını dinleyip
paylaşmalarına yardım ediyor.
dagarcik10064 gozyasi
Kocalarını tüm kusurlarıyla sevmek kuvvetini verdim.
Onlara iyi bir kocanın eşini asla incitmeyeceğini fakat
bazen destek ve kuvvetini deneyecek davranışlarda
bulunacağını anlayacak duyarlı bir zeka verdim.
dagarcik10064 gozyasi
Tek zayıflık olarak kadınlara bir gözyaşı verdim...
dagarcik10064 gozyasi
Tamamen kendilerinin sahip oldukları,
ihtiyaçları olduğunda kullanmak üzere.
İnsanlık için bir gözyaşı..." diye cevapladı...
dagarcik10064 gozyasi
Kadını güzel yapan şey ne saçı, ne vücudu,
ne de kendini ne şekilde taşıdığıdır.
Kadını esas güzel yapan sevgisini paylaşabilmesi,
fedakarlığı, sorumluluğu, anlayışı, sadece bilgiye
değil aynı zamanda kalbe de yönelik aklıdır.

dagarcik10064 gozyasi
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
28 Nisan 2006       Mesaj #97
arwen - avatarı
Ziyaretçi
Kadın-erkek eşitliği, ILO’nun “Bütün Erkek ve Kadınlar için İnsana Yakışır İş” gündeminin ana öğesidir. Cinsiyet eşitliği, kalkınmayla birlikte, İnsana Yakışır İş gündeminin birbirini kesen iki stratejik amacını oluşturmaktadır.

ILO’nun kadın-erkek eşitliği konusuna yaklaşımı, bu konuyla ilgili duyarlılığı politika ve programlara yansıtma yönündedir.

Kadınlar, dünyamızdaki işgücü piyasalarında değişimi sağlamıştır. Kimi örneklerde daha geniş fırsatlar yakalayıp ekonomik özerkliklerini kazanmada başarılı olmuşlardır. Ancak kadın-erkek eşitsizlikleri bugün de istihdam sorununun bütün yönlerini etkilemektedir. Kadınlar hala düşük ücret alan, atipik ya da hakları yeterince sağlanamayan çalışanlar arasında çoğunluğu oluşturmaktadır.

ILO kadınlar ve çalışma yaşamı söz konusu olduğunda entegre bir politika benimsemiştir. Bu politika aşağıdaki başlıklarda somutlaşmaktadır:

• Kadınlara Daha Fazla ve Daha İyi İş Sağlama Uluslararası Programı. Bu program, istihdam yaratma, eğitim, girişimciliği geliştirme, işgücü piyasasına daha iyi erişim sağlama ve fırsat eşitliği gibi yollarla kadınlara daha fazla iş imkanı sağlamayı amaçlamaktadır. Program çerçevesinde, daha iyi iş ve ücret, mesleklerde ayrımcılık gözetilmemesi, sağlık ve güvenlik, standart dışı işlerde çalışma koşullarının iyileştirilmesi, sosyal güvenlik, aile gereksinimlerini gözeten işyerleri ve güç durumdaki işçilerin korunması gibi müdahalelerle çalışan kadınlara yardımcı olunmaktadır.

• Kadın-erkek eşitliği, Yoksulluk ve İstihdam Alanlarında Kapasite Geliştirme Programı. Bu programın başlıca amaçları kadınların kaliteli işlere girebilmelerinin sağlanması, işverenle pazarlık güçlerinin artırılması ve özellikle enformel sektörde sosyal güvenliği sağlayacak yenilikçi yolların bulunmasıdır
NihLe - avatarı
NihLe
Ziyaretçi
8 Mayıs 2006       Mesaj #98
NihLe - avatarı
Ziyaretçi
Genç bir erkegin dört tane kiz arkadasi vardi ve bir turlu hangisiyle evlenecegine karar veremiyordu.
En sonunda dogru karari verebilmek için bir test yapmayi planladi.

Kizlarin her birine 1000$ verdi ve "bu parayi istediginiz gibi harcayin" dedi...

Birinci kiz arkadasi kendisine yeni elbiseler veayakkabilar aldi,kuaföre ve güzellik salonlarina gitti.

Geri geldiginde genç erkege söyle dedi:

"Senin icin en guzeli ben olmak istiyorum, cunku seni seviyorum!" Ikinci kiz arkadasi ise genc erkegin
tuttugu takimin iki kombine biletini,en sevdigi turden bir suru video cd ve bir ay yetecek kadar
bira ile geri geldi ve soyle dedi:
- "Bunlar senin icin aldigim hediyeler, eminim seni mutlu edecektir, senin mutlu olmanla ben de mutlu olacagim."

Ucuncu kiz arkadasi ise bu parayla iyi bir yatirim yapti ve kisa bir sure icersinde para kendini ikiye katladi
ve bu parayi da çesitli yatirim alanlarinda kullandi.

Genc adama geri gelerek soyle dedi:

- "Bana verdigin parayi birlikte yasiyacagimiz mutlu bir gelecek icin çogalttim, cunku seni seviyorum!"

Dorduncu kiz arkadasi ise bu paranin bir kismiyla bir suru kitap aldi,kalan kismiyla ise fakirlere yemek dagitti.

Genc adama geri gelerek söyle dedi:

- "Verdigin paranin bir kismiyla sana layik olabilmek icin bir suru kitap aldim diger kismiyla ise senin adina
fakirlere yemek dagittim."

Genc erkek dort kiz arkadasinin yaptiklarindan cok etkilenmisti.
Karar vermek icin arkadaslarinin verdigi cevaplar hakkinda bir sure dusundu.

Dusundu.......

Dusundu.........

Cok iyi dusundu...

Bu belki de hayatinin en önemli karari olacakti.....

Kolay bir karar degildi....

Arkadaslarinin verdigi cevaplari bir daha dusundu.....

Veeeeee....

En iri gögüslü olanla evlenmeye karar verdi... :- ))))
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
10 Mayıs 2006       Mesaj #99
asla_asla_deme - avatarı
Sanal, kadın çapkının, belli başlı hususiyetleri

Sanal Çapkın Kadın , aynı anda 150 kişiyle chat yapabilir.

Sanal Çapkın Kadın , gerçek dünyadaki Cosmo Kadını'nın sanal dünyadaki yansımasıdır. Yer yer Duygu Asenasal özellikler arzeder.

Sanal Çapkın Kadın , 333 değişik rumuzla ve 333 değişik tiple sanal dünyada antreman yapar.

Sanal Çapkın Kadın , bütün rumuzlarında 90-60-90 ölçülerinde ve çok şuhtur.

Sanal Çapkın Kadın , chat odasına partnerlerini 50'şer 50'şer alır ve o geceki sayı 1000'e tamamlandığında doyar ve uyumaya odasına gider. O mışıl mışıl uyurken chat yaptığı sanal erkek çapkınlar hala bilgisayarlarının başında, kedinin ciğer beklediği gibi beklemektedirler.

Sanal Çapkın Kadın , Pamela Anderson, Ebru Şallı, Demet Şener karışımı muhteşem bir yaratıktır(en azından erkekler onu öyle sanmaktadır).

Sanal Çapkın Kadın , yılda 365 kere evlenir 365 kere boşanır. Geçimini nafakalardan sağlar.

Sanal Çapkın Kadın , evlenmeye ikna ettiği erkeğe, hiç farkında değilmiş gibi, mail adresini, ev-iş ve cep telefonlarının numaralarını, oturduğu ilin mahalle-cadde ve sokak ismini ve son olarak da daire numarasını verir.

Sanal Çapkın Kadının chat yaptığı gecelerde ülke genelinde, salya üretiminde belirgin bir artış olur.

Sanal Çapkın Kadın , chat esnasında, kış ortasında bile olsun ******ktur(en azından erkekler onu öyle sanmaktadır)

Sanal Çapkın Kadın 150 saat chat bile yapsa kullandığı kelimeler üçü geçmez: Slm- ooohhh- bye! Aynı süre içinde partneri, bir romana yetecek cümleler sarfetmiştir.

Sanal Çapkın Kadının telefon defteri arşivi, yaklaşık olarak Beyazıt Devlet Kütüphanesi hacmindedir.

Sanal Kadın Çapkın, gerçek hayatta görücü usulüyle evlenir
Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
15 Mayıs 2006       Mesaj #100
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi
Erkekler Nasildir ?

Erkekler bilgisayar gibidir... Sik sik kilitlenir ve hafizasi asla yetmez. Erkekler çikolata gibidir... Tatlidir, keyif verir ama sonuçta gelir popona yapisir. Erkekler kahve gibidir... iyisi seni bütün gece uyutmaz. Erkekler yildiz fali gibidir... Sana ne yapman gerektigini söyler, lakin her seferinde yanilir. Erkekler park yeri gibidir... Iyilerin hepsi kapilmistir. Erkekler kar firtinasi gibidir... Ne zaman gelecegini, ne kadar sürecegini ve kar kalinligini önceden tahmin etmene imkan yoktur.

Erkekler tatil gibidir... Hep kisa gelir. Gelecegini planlayan erkegi nasil anlarsin? Iki sise raki alir. Erkekler neden evlenmeyecekleri kadinlarin pesinden kosar? Köpekler de kullanmayacaklari otomobillerin pesinden kostugu için. Yeni bir koca ile evdeki köpek arasinda ne fark vardir? Köpek bir yil sonra da sen eve geldiginde kuyrugunu sallar. Tuvalet kagidini degistirmek için kaç erkek gerekir. Dünya tarihinde böyle bir sey yasanmadigi için bilinmiyor. Yarim beyinli bir adama ne denir? Kabiliyet. Erkek kredi kartinin çalindigini neden polise haber vermez? Hirsiz karisindan daha az harcar. Erkek neden karisinin elini tutar? Biraktigi anda alisverise gidecegini bildigi için. Evli çiftler su yatagina ne der?