Ziyaretçi
duzgunkadin.com diye bir site açmışlar. (Metro'ydu, nerd'di, über'di derken erkekleri kategorize ettik, sıra kadınlara geldi anlaşılan.)
Hatırlarsanız bir dönemin en ateşli tartışma konusuydu: Düzgün adam yok mevzusu. Hatta en ciddi haftalık haber dergilerimizden biri de bu konuya sayfalar ayırmış, benden de görüş istemişlerdi.
"Düzgün kadın var mı ki?.." diye sormuştum ben de. Yani düzgün adam olmadığından şikayet edenler önce kendine bakacak değil mi?..
Sırf bu mevzu yüzünden kadın kadına dışarı çıkamıyorum, grupta ille de bir erkek olsun istiyorum desem yeridir.
Hemcinslerimle bir alıp veremediğim yok aslında, sohbetlerine dayanamıyorum. Lafı döndürüp dolaştırıp "Adam gibi adam yok"a getiriyorlar ya... Hele iki duble içmesinler. Hangi adamda kaldılarsa sabaha kadar kulaklarını çınlatıyorlar vallaha.
İşte bahsettiğim site, üyelerinin anketlerinden oluşan bir düzgün kadın profili sunuyor. Özetlemek gerekirse...
iyi bir meslek sahibi, kendi parasını kazanan, erkeğinin parasının peşinde olmayan,
-ilk buluşmada "burcun ne" diye sormayan,
-futboldan anlayan,
-evde erkeğin peşinde el bezi, süpürgeyle gezmeyen,
-kendine bakan ama aşırı güzel de olmayan,
-makyaj yapmayan,
-poposundaki çatal erkek arkadaşı hariç kişiler tarafından görülmeyen,
-topuklu ayakkabı saplantısı olmayan,
-iç çamaşırında, kaliteli ve renkli tercihleri olan kadın düzgün kadınmış. (Ten rengi çamaşır mı asla, diye bir parantez de açılmış buraya. Bence de vallaha.)
Buraya kadar her bir maddesine eyvallah. İtirazım, 'nerede bulunur' kısmına.
Bu siteye göre düzgün kadınlar bankalarda, sigorta şirketlerinde çalışırmış.
"Muhtemelen barlarda bulamazsınız zaten arasanız orada olmazsınız" diyorlar. Hadi ya!.. Başınıza bar kadar taş düşsün diyeceğim ama...
Düzgün kadın dediğin, kendi parasını kazanacak, erkeğine muhtaç olmayacak ama gelin görün ki eğlenmeye dışarı çıkamayacak!..
Bu ne perhiz bu ne lahana?..
Bu arada bu siteyi hazırlayan arkadaşlardan bir açıklama bekliyorum. Hem düzgün kadın diye tanımlanan kriterlere uyuyorum, hem de bardan çıkmıyorum. Benim gibi çok kadın biliyorum.
istisna' deyip sıyrılacaklar mı bize acaba?..
Sponsorlu Bağlantılar
"Düzgün kadın var mı ki?.." diye sormuştum ben de. Yani düzgün adam olmadığından şikayet edenler önce kendine bakacak değil mi?..
Sırf bu mevzu yüzünden kadın kadına dışarı çıkamıyorum, grupta ille de bir erkek olsun istiyorum desem yeridir.
Hemcinslerimle bir alıp veremediğim yok aslında, sohbetlerine dayanamıyorum. Lafı döndürüp dolaştırıp "Adam gibi adam yok"a getiriyorlar ya... Hele iki duble içmesinler. Hangi adamda kaldılarsa sabaha kadar kulaklarını çınlatıyorlar vallaha.
İşte bahsettiğim site, üyelerinin anketlerinden oluşan bir düzgün kadın profili sunuyor. Özetlemek gerekirse...
iyi bir meslek sahibi, kendi parasını kazanan, erkeğinin parasının peşinde olmayan,
-ilk buluşmada "burcun ne" diye sormayan,
-futboldan anlayan,
-evde erkeğin peşinde el bezi, süpürgeyle gezmeyen,
-kendine bakan ama aşırı güzel de olmayan,
-makyaj yapmayan,
-poposundaki çatal erkek arkadaşı hariç kişiler tarafından görülmeyen,
-topuklu ayakkabı saplantısı olmayan,
-iç çamaşırında, kaliteli ve renkli tercihleri olan kadın düzgün kadınmış. (Ten rengi çamaşır mı asla, diye bir parantez de açılmış buraya. Bence de vallaha.)
Buraya kadar her bir maddesine eyvallah. İtirazım, 'nerede bulunur' kısmına.
Bu siteye göre düzgün kadınlar bankalarda, sigorta şirketlerinde çalışırmış.
"Muhtemelen barlarda bulamazsınız zaten arasanız orada olmazsınız" diyorlar. Hadi ya!.. Başınıza bar kadar taş düşsün diyeceğim ama...
Düzgün kadın dediğin, kendi parasını kazanacak, erkeğine muhtaç olmayacak ama gelin görün ki eğlenmeye dışarı çıkamayacak!..
Bu ne perhiz bu ne lahana?..
Bu arada bu siteyi hazırlayan arkadaşlardan bir açıklama bekliyorum. Hem düzgün kadın diye tanımlanan kriterlere uyuyorum, hem de bardan çıkmıyorum. Benim gibi çok kadın biliyorum.
istisna' deyip sıyrılacaklar mı bize acaba?..