Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 2

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 207.938 Cevap: 1.418
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Ekim 2005       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Geç Uyandım güne alışamadım 24 saat az gelmeye başladı 48 saat olsa daha iyi olurdu günler sistem kurulcak 1 günümü falan alır sanırım msxlabs'a dinç bi kafa ile takılmak isterdim ama işleride aksatmamak lazım bugün çalışma günümüz olsun eksiklerimi sanırım daha sonra tamamlarım ama günler daha uzun olsa veya yaptığım işi daha hızlı bitirsem rahatlarım hadi pc hadi ne yavaş ntfs ye dönüştürüyosun... Msn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ekim 2005       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba günlüğüm

Sponsorlu Bağlantılar
Bu gün hafta sonu ve evdeyim ...
Hava yazdan kalma:... gene sitedeki yazı ve görüşleri okuyor varsa düşüncelerimi yazıyorum da :...
O ne altan.. gözüme 1 olay takıldı ama bir türlü değiştiremiyorum heyhat ( zaten mümkün değil de... hani bir denesek diyordum) bu gün Bu saate kadar yeni kullanıcı kayıdı yok acaba sebep ne...?Naughty

Bu arada bu günlüğü okuyan bir vatandaş ekrana bir tık tık yapsa veya ekranı 2 elli ile kavrayıp bir tesyüz sallasa diyorum beeeelki şu kullanıcı Rekoru ( 406 ) takılmıştır da yeni rakkamı gösterir ne dersiniz...? Rofl

Size iyi günler bol güneşler vaadimle ayrılıyorum ama yarın gene burdayım .... Smiley9 Çünküüü bu günlüğü çooook seviyorum inanın bu sayfayı açandan da allah razı olsun
Alex_Taylor - avatarı
Alex_Taylor
Ziyaretçi
8 Ekim 2005       Mesaj #13
Alex_Taylor - avatarı
Ziyaretçi
Günaydın Günlüğüm...
Bugün Msxlabs da ki İkinci Günüm ....
Bugün Elimden Gelenin en iyisini Hatta Gelmeyeni de Yapmaya Çalışıcam
Duydumki Bugün Açılış Günümüz VARmış Herkesi AÇılış Günümüze Bekliyorum Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ekim 2005       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ThinkerBeLL Börekler Açacakmış Bana, İftarda Doğrumu Yanındada Çay varmış Geş Ablana Diyo Smiley9 ....

Börekler Açacanmı Bana ThinkerBeLL Msn Tongue
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
8 Ekim 2005       Mesaj #15
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Msn Disappointed
Yüksek dozda açlık hissine sahibim...
Msn Lipssealed
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ekim 2005       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
CrasHofCinneT adlı kullanıcıdan alıntı

ThinkerBeLL Börekler Açacakmış Bana, İftarda Doğrumu Yanındada Çay varmış Geş Ablana Diyo Smiley9 ....

Börekler Açacanmı Bana ThinkerBeLL Msn Tongue

Hadi gel.. Birlikte yapalım iftarımızı.. Önceden deseydin börek elbette açardım ama, olmadı yarın akşam.. Ne dersin..?
Kenshin - avatarı
Kenshin
Ziyaretçi
9 Ekim 2005       Mesaj #17
Kenshin - avatarı
Ziyaretçi
Benim cok uykum var ama kımse benı dınlemıyor ya kım cıkarmıs su onlıne oyun denen hastalıgı hey Allah ' ım yaaa valla forumun tadını cıkarmaya baslamayı dusunmek ıstıyorum ama goz kapaklarımın agırlıgı benım bunu yapmamı engellıcek sanırım off off uykusuzluk zaten ev sahıbı ıle basım dertte. neyse ben gezınmeye forumun msxlabs topraklarında ucra bı yerlerde uyuyakalırsam eger lutfen ustumu bırısı ortsun usumeyeyım.
Son düzenleyen Kenshin; 9 Ekim 2005 06:30
caglayannet - avatarı
caglayannet
Ziyaretçi
9 Ekim 2005       Mesaj #18
caglayannet - avatarı
Ziyaretçi
vallahi gün bitiyor ama bizde bitmiş durumdayız sabah gel pc nin başına gec aksamın son saatleri yani gece 12 de eve dogru yola cık ..................
Kenshin - avatarı
Kenshin
Ziyaretçi
9 Ekim 2005       Mesaj #19
Kenshin - avatarı
Ziyaretçi
Msn Dunno Canım cok sıkılıyor etrafımda bırcok ınsan var hepsı bırseyle ugrasıyor kımı erkek arkası ıle kımı kız arkadası ıle msn de konuyor ıı oyun oynuyor kımıde muzık dınlıyor ve ben onları ızlıyorum. icimden ne konusmak ne okumak nede baska bı ıs yapmak gelıyorsadece etrafıma bos bos bakınıyorum. off off canım cok sıkılıyor
koraykim - avatarı
koraykim
Ziyaretçi
10 Ekim 2005       Mesaj #20
koraykim - avatarı
Ziyaretçi
Selamlar yurdumun güzel insanları ;-) bugünüm bayağı bi stresli geçti ama sonunda günü bitirip diğer güne geçtik Msn Grin saat şuan (00:22) herkese iyigeceler ayrıca günaydınlar diliorum k.i.bakın byee...
Son düzenleyen Blue Blood; 10 Haziran 2006 20:43