Arama

İç Mekan Tasarımı - Sharon ve Ozzy Osbourne Evi

Güncelleme: 24 Mayıs 2011 Gösterim: 3.639 Cevap: 0
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
24 Mayıs 2011       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Sharon ve Ozzy Osbourne Evi


Sponsorlu Bağlantılar
(Architectural Digest için Fred Schruers ve Roger Davies fotoğrafları ile Yapımcı Carlos Mota’nın hazırladıkları bu iç mekan tasarım ve düzenlemesini izleyenlerimizle paylaşıyoruz.
Tasarımcı Martyn Lawrence-Bullard Los Angeles’ta ünlü çift için parlak, eklektik ve şık bir tasarım gerçekleştirdiler.

İç Mekan Tasarımı: Martyn Lawrence-Bullard
ic 137

Ünlü çiftin özenli, çeşitli akım ve özellikleri taşıyan, eklektik, çok kültürlü evin AD tarafından özel çekilmiş fotoğraflı konutlarının mühim mekanları içinde bir tur atacağız. İç mekan kaliteleri, mekanın yarı klasik havasının güncel eğilimlerle beslenen yorumlarını iç mekan resimleriyle birlikte sunuyoruz.)

ic 213

Fuaye kapsamındaki özel ısmarlanmış bir çift hamal sandalyeleri Edelman deri tarafından kaplanmıştır. 19. yüzyıl Fransız tablosu ve bronz el heykel İngiliz sanatçı Marc Quinn tarafından yapılmıştır.

ic 312

Ozzy’lerin evlerindeki merkezi mekandaki duvarlar daha çok koyu renklerle kaplı.

ic 413

Açık renk boyanmış oturma odası, Benjamin Moore’un Antik Beyaz vitrinleri, Şaron’un İtalyan kuklaları ve bebekleri ile süslenmiştir. sSol tarafta bulunan Montauk tripod aslında Ralph Lauren Home üretilmiş bir lambadır. Geri plandaki tuğla şömine fonda eşsiz bir yüzey oluşturmakta; Lee Stanton Antika’dan alınan büyük vintage saatı ortaya çıkarmaktadır.

ic 514

Sofadan alınmış bir perspektife bakalım şimi de. Byron’un kanat sandalyeleri ve kanepeleri ve Jaipur kokteyl masası Martyn Lawrence-Bullard Design tarafından tümüyle detaylanarak konumlandırılmıştır. Amerikan garajlarındaki sürgülü ahır kapıları mekana ayrı bir orijinallik kazandırır.

ic 613

Yemek odasında Directoire tarzı şömine ve zarif yüzeylerin yanı sıra Martyn Lawrence-Bullard Design tarafından tasarlanmış özel masa ve sandalyeler ile bunları tamamlayan avize 19. Yüzyıl Fransız stilindedir.

ic 713

Maxfield Cross-top şişeler yemek odası ile şömineyi ayrıcalıklı bir hale getirip süslüyor.

ic 812

Bir 19. yüzyıl Venedik ayna yemek odasının ışıklı hale getirirken de Gournay duvar kağıdı ile mekanın şıklığı tamamlanır.

ic 911

Mutfakta, mutfak yemek bölümünde çeşitli hayvan heykelcikleri özellikle konumlandırılmıştır.

ic 108

Ülkelere göre sandalyeler Richard Mulligan tarafından adeta antika ile kuşatılır. Tablolar Dos Gallos’tan dır.

ic 1114

Bu güzel evin muhteşem bir manzarası ve bahçe kullanımı vardır. Havuz terası kuvarsit içinde seramiktir ve Walker Zanger tarafından düzenlenmiştir.

ic 1211

Ozzy’nin sanat yaşmında kazandığı altın ve platin albümler bu evin üst kata çıkan stüdyo merdivenlerinin duvarlarında sergilenmektedir. Meşe kaplı sıcak yüzeyli merdivenler bu sergilemeye eşlik eder.

ic 138

Sharon’un ofisinde masa Maison Jansen tarzında Lawrence-Bullard tarafından dizayn edildi.Bu masada Ozzy’nin 1994 Grammy ve Emmy 2002 ödülleri ve bu sıradaki görüntüleri bulunmaktadır.

ic 146

Çok şık bir oturma köşesi ile bu köşenin duvarlarında Ozzy’nin hayatındaki önemli resimlerler yer almaktadır.

ic 155

Martyn Lawrence-Bullard Design tarafındantasarlanan oturma odasında Roma stili bir kanepe ve bir Romeo kanepe ve overscale Osmanlı orta sehpa ile birleşir.

ic 164

Osbournes ‘dört direkli özel yatağı Fransız tasarımcı Serge Roche tarafından yapılmış, duvar kağıdı Gournay, yataklar Frette’den sağlanmış. Frette

ic 175

Ebeveyn yatak odası ayrı bir özende olup aynı zamanda bir de Gournay ipek kadife döşemeli, Marie Antoinette örtü içerir.

ic 182

A Candide küvet ve Julia musluk-armatür aksuarlarıyla Waterworks rtarafından tasarlanarak bütünleştirilmiştir. Carrara mermer kaplamalar Walker Zanger’den sermik ve çiniler Mecox’dan temin edilmiştir..

Çeviri : Mimdap
Kaynak: Mimdap
Görseller: Roger Davies
Yazı: Fred Schruers

🌘 🚀

Benzer Konular

3 Ağustos 2010 / _Yağmur_ Mimarlık