Arama

Nihat Alptuğ Altınkaya

Güncelleme: 2 Temmuz 2014 Gösterim: 8.765 Cevap: 1
UnknowN - avatarı
UnknowN
VIP VIP Üye
21 Kasım 2009       Mesaj #1
UnknowN - avatarı
VIP VIP Üye
Nihat Alptuğ Altınkaya
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Ad:  nihat-alptug-altinkaya_8414.jpg
Gösterim: 589
Boyut:  28.9 KB

- fotomodel Nihat Alptuğ Altınkaya, a
slen Rizeli olup doğma büyüme Karabüklüdür.
Aylin Aslım'ın, Funda Arar'ın, Nilgül'ün ve Yaşar'ın kliplerinde oynamıştır.

Nihat Alptuğ Altınkaya; Nilgül'ün "Konuşamıyorum", Yaşar'ın "Sevdam Sinemalarda" adlı parçalarının kliplerinde ve çeşitli reklam filmlerinde oynamıştır. Kendisi aslında fotomodeldir. Son olarak Karaca'nın çekimlerinde yer almıştır. Aynı zamanda "Menekşe ile Halil" dizisinde Mithat'ın adamı Semih, "Yaprak Dökümü"nde Levent Tuncel karakterini canlandırmaktadır.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen _Yağmur_; 2 Temmuz 2014 11:29 Sebep: Kırık link, resim yenilendi.
Biyografi Konusu: Nihat Alptuğ Altınkaya nereli hayatı kimdir.
su meleği - avatarı
su meleği
Ziyaretçi
24 Nisan 2012       Mesaj #2
su meleği - avatarı
Ziyaretçi
Nihat Alptuğ Altınkaya 28 Eylül 1979 tarihinde Karabük'te doğdu. Aslen fotomodel olan Altınkaya, profesyonel anlamda oyunculuk eğitimi almıştr: Ekol Drama Sanat Evi'nde Türkiye'de alanında otoriter olan ve ortak ideallerine kendilerini adamış uzman eğitmenler tarafından başta Ayla Algan ve İpek Bilgin olmak üzere Tiyatro Sanatı eğitimi almıştır.
Nihat Alptuğ Altınkaya, Nilgül'ün Konuşamıyorum ve Sen adlı parçalarının klibinde, Funda Arar'ın Özledim parçasının klibinde, Yaşar'ın Sevda Sinemalarda adlı parçasının klibinde oynamıştır. Kurtlar Vadisi, Binbir Gece, Menekşe ile Halil, Kahramanlar ve Yaprak Dökümü dizilerinde rol almıştır. Çeşitli reklam filmlerinde oynamıştır.
Sponsorlu Bağlantılar
Nihat Alptuğ Altınkaya sporcu kişiliğiyle de tanınır. Özellikle su sporlarına ilgi duymaktadır.
Survivor Ünlüler Gönüllüler'in ikincisi olan Survivor 2012′ye katılan Nihat Alptuğ Altınkaya yarışmaya katıldığı sırada 33 yaşında bulunmaktadır