Arama

Elie Saab

Güncelleme: 17 Aralık 2015 Gösterim: 15.011 Cevap: 3
Pollyanna - avatarı
Pollyanna
Ziyaretçi
2 Mayıs 2007       Mesaj #1
Pollyanna - avatarı
Ziyaretçi
Küçük yaşta dikişle tanışan ve bu gün dünyada pek çok ünlü starın tercih ettiği lübnan asıllı moda tasarımcısı.Hala daha merkezi lübnan'da bulunan moda evini daha yirmi yaşına gelmeden kuran saab sade ama şık tasarımlarıyla ortadoğunun versace'si olarak anılıyor.

Sponsorlu Bağlantılar
‘Ortadoğu'nun Versace'si’ olarak bilinen Elie Saab'ın ağırlıklı olarak siyah, gül kurusu ve vişne tonlarından oluşan 2007-2008 Sonbahar-Kış kreasyonu, Paris moda haftası çerçevesinde düzenlenen defileyle tanıtıldı. Paris'te yaşayan Lübnan asıllı modacı Saab'ın, Paris'in ünlü Louvre Müzesi’nin yanındaki Le Carrousel salonunda 2007-2008 Sonbahar-Kış sezonu için hazırladığı 57 parça elbise görücüye çıktı. Kıyafetleri birbirinden güzel mankenler sergilerken, Saab'ın sıfır beden mankene defilesinde yer vermediği görüldü. Gece kıyafetlerinde şort ve mini eteğe öncelik veren Saab'ın kreasyonunda ağırlıklı olarak şifon ve krep benzeri kumaşlar göze çarptı. Gece kıyafetlerinde kullanılan siyah rugan geniş kemer ve kristal kıymetli taş işlemeler de modaseverlerden büyük alkış aldı. İlk olarak Ürdün Kraliçesi Rania ve Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad'ın eşi Esma Esad'ı giydirerek dikkatleri üzerine çeken Saab, son dönem de Hollywood yıldızlarının da tercih ettiği isimlerin başında geliyor.


Son düzenleyen nötrino; 17 Aralık 2015 10:07 Sebep: Mesaj düzeni!
Biyografi Konusu: Elie Saab nereli hayatı kimdir.
A.Arda - avatarı
A.Arda
VIP VIP Üye
17 Ocak 2008       Mesaj #2
A.Arda - avatarı
VIP VIP Üye
Elie Saab..
Ortadoğu'nun first leydilerini ve zarif prenseslerini giydiren Doğu'nun şüphesiz Zuhair Murad ile beraber en iyi iki modacısından birisidir..
Sponsorlu Bağlantılar
Ünü batıya çokdan ulaşmıştır bile..
Saab , Ürdün Kraliçesi Rania ile Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad`ın eşi Esma`nın gardıroplarını hazırlıyor. Batı`nın en ünlü kadınlarının tercihi haline gelen modacının müşterileri arasında Oscar ödüllü yıldız Halle Berry ve Bridget Fonda da bulunuyor. Elie Saab , dünyanın en pahalı gece kıyafetlerini tasarlayan modacı olarak tanınıyor. Saab , Halla Berry `nin Oscar`da en iyi aktris ödülünü kazandığı gece giydiği elbisenin de tasarımcısıdır.

Safi - avatarı
Safi
SMD MiSiM
17 Aralık 2015       Mesaj #3
Safi - avatarı
SMD MiSiM
Elie Saab

Ad:  Elie Saab.jpg
Gösterim: 1858
Boyut:  176.4 KB
Safi - avatarı
Safi
SMD MiSiM
17 Aralık 2015       Mesaj #4
Safi - avatarı
SMD MiSiM
Ad:  Elie Saab1.jpg
Gösterim: 1125
Boyut:  121.6 KB
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Benzer Konular

 SAAB
7 Temmuz 2016 / P.u.S.u Motorlu Araçlar
29 Haziran 2009 / ThinkerBeLL Edebiyat ww
14 Ekim 2015 / byz_qny Bilim ww