Arama

Christian Lacroix

Güncelleme: 17 Aralık 2015 Gösterim: 7.784 Cevap: 1
Pollyanna - avatarı
Pollyanna
Ziyaretçi
2 Mayıs 2007       Mesaj #1
Pollyanna - avatarı
Ziyaretçi
Modanın aristokrat imzası Christian Lacroix, bahar ve yaz ayları için tasarladığı koleksiyonuyla şovunu izlemeye gelenleri Paris’te adeta bir hayal dünyası yolculuğuna çıkardı. Bahar için Lacroix’nın en sevdiği çiçek gül, en çok tercih ettiği aksesuar ise her iki kolu da süsleyen geniş bilekliklerdi.

Sponsorlu Bağlantılar
Christian Lacroix’nın koleksiyonu ilkbaharı hayal dünyasına bahar tazeliğinde bir yolculuğu anımsatıyor. Altın ve metali koleksiyonunda temel renkler olarak belirleyen Lacroix, düşsel bir yolculuk yaptırdığı şovuyla tasarımdan ne kadar haz aldığını Paris’te bir kez daha ortaya koydu. Şovu izleyenler de tasarımcısı kadar heyecanlandı.

İlkbaharda Lacroix’nın koleksiyonuna taşımaktan en çok hoşlandığı çiçek ise güldü. Modellerin üstlerinde yeniden hayat bulan tasarımlarda öne çıkan gül konsepti baharın havasını kostümlere başarıyla taşıyor. Daha çok kalçalarda beliren kabarıklıklar katlanarak yerlere kadar uzanıyor. Lacroix’nın şovunda bahar gelini olmak isteyen hayranlarına bir de sürprizi var. Altın motiflerle süslenen gelinlikler yaz ve bahar aylarında evlenmeyi planlayan gelin adaylarına hitap ediyor. Giysiler arasında yarışma yapılsaydı sanırız Lacroix bu yarışa severek ve iddiayla katılırdı. Lacroix’nın özel davetler için tasarladığı kıyafetlerde kullandığı elegan şifonlar gri ve limon tonlarında poz veriyor. Lacroix’nın bahar renkleri doğanın natürel tonlarından yana. Podyuma serpiştirilen çiçekler eşliğinde gerçekleştirilen Lacroix’nın şovunda siyah gece elbiseleri de izleyenleri kendine hayran bıraktı. Şık elbiselere takıda Lacroix’nın yorumuysa daha çok her iki bileği de süsleyen geniş bilekliklerdi.

Son düzenleyen nötrino; 17 Aralık 2015 10:40 Sebep: Mesaj düzeni!
Biyografi Konusu: Christian Lacroix nereli hayatı kimdir.
Pollyanna - avatarı
Pollyanna
Ziyaretçi
3 Kasım 2007       Mesaj #2
Pollyanna - avatarı
Ziyaretçi
Parfümde Christian Lacroix İmzası

Sponsorlu Bağlantılar
christian
Hollywood yıldızlarını giydiren haute couture’ün devi ünlü Fransız modacı Christian Lacroix, Avon'a özel parfüm tasarladı!
Madonna’dan Prenses Diana’ya, Helen Mirren’dan Christina Aguilera’ya kadar bir çok ünlüyü giydiren Christian Lacroix'ın imzasını taşıyan Rouge parfümü kadınsı ve kışkırtıcı stili ile öne çıkarken, Noir parfümü ise haute couture dünyasının çekiciliğini erkeklerle buluşturuyor.
Sait Halim Paşa Yalısı’nda cazın yeni yüzü İlhem Khodja’nın sahne aldığı muhteşem bir partiyle tanıtılan Christian Lacroix Roug ve Christian Lacroix Noir ile siz de kokuların büyülü dünyasına davetlisiniz!...

avonkadin
Sofistike Bir Parfüm: Rouge
Şıklık. Cesaret. Özgünlük. Şehvet. Bunlar Fransız moda tasarımcısı Christian Lacroix’nın gösterişli kreasyonlarını en iyi tanımlayan sözcükler. Şimdi tüm kadınlar, tasarımcının, dünyanın en büyük kozmetik şirketlerinden biri olan Avon için tasarladığı Rouge parfümü ile, kadınsı ve kışkırtıcı stilini deneme şansına sahip olacaklar.
Lacroix, “"Bütün kadınların kırmızı halının üzerinde yürüyen bir yıldız gibi görünmeyi hak ettiğine inanıyorum ve beni onların ruhlarını, yaşamlarını ve aşklarını yüceltmekten daha çok mutlu eden bir şey yok" diyor.
Avon Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Marka Başkanı Geralyn Breig, "Bu özel işbirliği ve Christian Lacroix Rouge’un piyasaya çıkışıyla, kusursuz bir stili, erişilebilir bir fiyatla kadınlara sunma fırsatını yakaladık” diyor ve “Christian Lacroix, dünyaca ünlü bir moda otoritesi ve onun vizyonunu, sanat ruhunu müşterilerimize ulaştırabilmek bizim için heyecan verici" diye ekliyor.
Christian Lacroix Rouge, şipre çiçeğinin kokusunu taşıyor. Şık ve sofistike yapısının temelinde, ispanyol karanfilinin ferahlatıcı ve beyaz toz biberin enerji veren kokusuna ek olarak doğal paçuli yer alıyor.









avonerkek
Tutkulu ve Cesur Erkekler İçin: Noir
Dünyaca ünlü moda tasarımcısı Christian Lacroix, Avon’a özel tasarladığı Noir ile haute couture dünyasının çekiciliğini erkeklerle buluşturuyor.
Avon’a özel tasarlanan Noir parfümü, dünyanın en şık erkeklerinin favorisi olan Lacroix’nın eşsiz tasarım geleneğini yansıtıyor. Noir, kokusuyla, Lacroix stilinin inceliğini ve gizemini erkeklerin her gün kendi yaşamlarında hissetmelerini sağlıyor.
Lacroix, "Noir’ın tasarımını yaparken, erkeklere, tutku ve gizem dolu, kendilerine ait bir aksesuar olarak kabul edecekleri bir koku sunmak istedim. Böylelikle hem kadınları hem de erkekleri büyülemeyi amaçladım" diyor.
Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Marka Başkanı olan Geralyn Breig, açıklamasında "Christian Lacroix Rouge kadınlara nasıl Lacroix dünyasına giriş anahtarını sunduysa, Noir da aynı ayrıcalığı erkeklere sunmaktadır. Bu, Avon’un müşterilerine üst düzey tasarım ve kalite sağlama konusundaki kararlılığını gösteren en büyük kanıttır" diyor.
Dikdörtgen bir kapağa sahip, kare şeklinde siyah bir şişede sunulan Christian Lacroix Noir’ın orta notalarında kakule ve iris çiçeği yer alıyor. Alt ve üst notalarında kullanılan safran ve sedir ağacı kokuları parfümün çekiciliğini artırıyor.




Christian Lacroix Rouge ve Noir’ın lüks ambalajı, tipik bir Lacroix modaevi tasarımını ve Lacroix’nın işlenmiş motiflere olan tutkusunu yansıtıyor. Şişenin üzerinde yer alan şekil, Lacroix’ya hediye edilen ve daha sonra haute couture bir elbiseye dönüştürülen oldukça süslü bir boğa güreşi pelerininden esinlenerek tasarlandı. Lacroix, pelerinin üzerinde yer alan motiften etkilenerek her iki parfümün şişesinin üzerinde benzer bir tasarım uyguladı.

Benzer Konular

30 Ekim 2015 / Misafir Sinema ww
15 Ekim 2015 / ThinkerBeLL Bilim ww
15 Ekim 2015 / ThinkerBeLL Bilim ww
13 Aralık 2015 / Kral_Aslan Spor ww
13 Ağustos 2015 / Safi Felsefe ww