ArkadasLar bu sorunu verdıqınde herkes dıokı yanı butun forumLarda dns ayarLarını faLan kontor edın bekLeyın ama ben bekLeyemedım kurdum kaLdırdım yok bı caresı buLamadım..ama ondan once yanı sorundan once yapmaya caLıstıqım Hem Lıve messenqere hemde 7.5 surumunu beraber caLıstırmaktı..yanı her ıkısınıde kurmaktı kurdumda fakat sonrasında bu hata kodu geldı sonra 7,5 kaldırdım acaba bundan mı dıerek ztn kendımde sacma buldum yıne duzelmedı Lıve messengeren dosyaLarını masa ustune kesıp yapıstırmıstım ve onLarı qerı c ye attım kısa yoluda masa ustune attım tabıkı qırdım baqLandım..Denemek acısından Lıve messengeri tekrar kurdum fakat yıne aynı hata kodu qeLdı oncesınde c ye attıqım Msn Messenger2 yazdıqım kLasorun kısa yolundan qırdıqımde sorunsuz baqLandım Ve tamamen bunuda kaLdırdım sonrasında Yıne Lıve Messengere kurdum ve yıne aynı hata kodu qeLdı..pLus ı kurdum ıste yenıden 0 dan basladım aNlıcanız sonra c dekı Msn Messenger Klasorunun adını deqıstırım oLe Msn Messenger2 yazdım ve duzeLdı su anda sorunsuz sekıLde kuLLAnmaya basLadım ama neden kLasor adı deqısınce duzeLıor bıLmıorum