Arama

Hobby Elektronik Devreler - Sayfa 3

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 22 Eylül 2012 Gösterim: 101.395 Cevap: 23
kompetankedi - avatarı
kompetankedi
VIP Bir Dünyalı
14 Şubat 2009       Mesaj #21
kompetankedi - avatarı
VIP Bir Dünyalı
Hobby Elektronik Devreler - Tekil Mesaj - MsXLabs
verdiğim devreden yararlanabilirsiniz.. Tabi nasıl kullanıcağınızda önemli düşük sarfiyatı nedeni ile ayrı kabinlere yerleştirip 2 devre olarak kullanabilirsiniz.
Sponsorlu Bağlantılar
heydostum - avatarı
heydostum
Ziyaretçi
13 Mayıs 2010       Mesaj #22
heydostum - avatarı
Ziyaretçi
3310 lcd termometre nin bana hex ve dewre şemasını bulabilirmisiniz ben bi kaç deneme yaptım ama olmuyo 3310 ile dijital saat devresi denedim oda olmuyo bi yardım ederseniz sevinirim lütfen şimdiden teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Eylül 2010       Mesaj #23
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Selam aleyküm Umarım Konuyu yanlış yere yazmıyorumdur zira şimdi size soracağım soruyu hobi maksatlı hapıyorum!
Arkadaşlar projemde 4 tane 160 amper akümüz var 4 adet 400w 12v motorumuz, birde üretecimiz var.
4 akümüzün 2 tanesi 4 motoru çalıştıryor ve giderek akü bitiyor.
ben; bu 2 akü bitince dolu olan diğer 2 akünün devreye girip sürekliliği sağlamasını ve üretecin devreye girip boşalan 2 aküyü doldurmasını istiyorum bunun için nasıl bir devre veya sistem yapabilirim.devreye katılma veya çıkmalar manuel veya otomatik olarak nasıl yapılabilir.
Siz tecrübeli elektronikçilerin görüş ve önerilerinizi yazmanızı istiyorum şimdiden teşekkürler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Eylül 2012       Mesaj #24
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
evet arkadaşlar bende istiyorum bunu yokmu bu oyuncakların mesafesini artırmanın bir yolu 2km kadar bendeki 100 metre çekiyor. bobinin sargısını arttırsam ne olur lütfen hemen bircevap lazım.çok çok çok acilşimdiden ilgilenenlere teşekkürler