ben de "hamd alemlerin rabbine , salat ve selam efendimiz Muhammede, onun mubarek ailesine ve ashabına olsun
.Allahım belanın hücumundan, azgınlıgın ulaşmasından ,kötü kazadan düşmanın alayından sana sıgınırız.
Allahım bizi bagışla ,bizden razı ol, bizi cennete sok cehennemden koru, her işimizi düzelt
Allahım seni anmak ,sana şükretmek ,sana güzel kulluk eylemek icin bize yardım et.
Allahım her hususta sonumuzu güzel eyle,bizi dünyada yüz üstü kalmaktan ahıret azabından koru.
Allahım ,biz senden rahmetinin gereklerini, bagış kararlarını ,her türlü iylige nail olmayı ,cennete ulaşıp cehennemden kurtulmayı diliyoruz.
Allahım bizim için bagışlamadıgın bir günah, acıp sevince cevirmedigin bir üzüntü ,ödemedigin bir borç bırakma, gerek dünya gerek ahırete ait senin hoşnut oldugun her ihtiyacımızı karşıla ey merhametliler merhametlisi.
Allahım ,Rabbimiz bize dünyada iylik ver ahırette iylik ver.
Ey merhametliler merhametlisi rahmetinle bizi ateş azabından koru.
Rabbimiz beni anamı ,babamı, kardeşlerimi ve ailelerini,benden dua isteyenleri ,bizi ziyarete gelenleri,hallerimizi soranları ve bütün mümileri bagışla
Eymerhametliler merhametlisi rahmetinle duamı kabul eyle.
Hamd alemlerin Rabbi Allaha mahsustur.selam peygamberlere (selamun alel murselin)
salat ve selam efendimiz Muhammede, onun mubarek ailesine ve ashabına olsun.
okurum her gün bu duayı.