Arama

Her Gün Ettiğiniz Bir Dua - Sayfa 40

Güncelleme: 19 Eylül 2014 Gösterim: 258.388 Cevap: 826
adsız - avatarı
adsız
VIP VIP Üye
24 Mart 2009       Mesaj #391
adsız - avatarı
VIP VIP Üye
Allahım sevgini ve seni sevenin sevgisini ve seni sevmeye beni yaklaştıranın sevgisini bana nasip et AMİN
Sponsorlu Bağlantılar
ömr-ü bahar
sanar - avatarı
sanar
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009       Mesaj #392
sanar - avatarı
Kayıtlı Üye
113286941451buyuk

Sponsorlu Bağlantılar
ik_ra - avatarı
ik_ra
Ziyaretçi
9 Nisan 2009       Mesaj #393
ik_ra - avatarı
Ziyaretçi
"Bismillâhi alâ nefsi ve mâlî ve dînî. Allahümme raddınî bi-kadâike ve bârik lî fîmâ kuddire lî, hattâ lâ uhibbe ta'cîle mâ ahhartehu ve te'hîra mâ acceltehu."

"Allah'ım, senin ismine, malımı, dinimi ve nefsimi emanet ediyorum. Allah'ım, hükmüne beni razı kıl, kaderimde olanı bana mübarek kıl ki, te'hir ettiğinin acelesini, acele ettiğinin de te'hirini istemeyeyim. Nefsimin isyanını önle, teslimini sağla."
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Nisan 2009       Mesaj #394
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Tükeniyorum Rabbim! Yalnız kaldığımı düşünüp, varlığının her an, her noktada tezâhür ettiğini,
beni devamlı koruyup gözettiğini, gönlümden geçenlere dahî cevap verdiğini unuttuğum zaman,
Rabbim demeyi unuttuğum an tükeniyorum!

Diriliyorum Rabbim! Sana yaslandığım, Sana güvendiğim, Seninle başlayıp, Seninle devam ettiğim,
tüm işlerimi Sana havâle ettiğim an!

Ne güzel Dostsun dediğim zaman diriliyorum.

Diriliyorum Rabbim! Havayı soluyup Seninle dolduğum, gözümü açtığımda Seni bulduğum,
en sağlıklı irtibatı Seninle kurduğum, tüm dünya bana küsse de Senin dostluğunu ümid ettiğim an!
Kahrın da hoş , lütfun da hoş dediğim zaman diriliyorum.

Tükeniyorum Rabbim! Hayat enkâzı altında kaldığımda, çekiç misâli zaman beynime vurduğunda...
Hayal, ideal diye, küçük hedefler peşinde koştuğumda...
Dünya meşgalesine dalıp, bir cenneti, bir azabı, bir de ölümü unuttuğumda...

Beni affet demeyi azalttığımda tükeniyorum.

Diriliyorum Rabbim! Yandığımda Seninle söndüğüm, Seni hatırlayıp rûhumu güldürdüğüm,
O sırlı gücünden kuvvet aldığım, Seninle yürüdüğüm, dua ederek Seninle konuştuğumda...
İçimdeki tüm ırmaklar sana kavuştuğunda... Ruhum kitabın ve secdenle buluştuğunda
Ya Rab, bırakma ellerimi dediğimde diriliyorum. Yeniden cânlanıyor, cânıma cân katıyorum!
Cânımda Seni buluyorum! Seninle huzur doluyorum!

Dirilişlerim, dostluğunun tercümesidir. Seni yâr bilişimin, yoluna serdâr oluşumun,
sözlerinle hemhâl oluşumun işâretidir. Dirilişlerim, sana açılan tüm kapıların anahtarıdır...
O kapılar önünde gösterebileceğim en güzel beraattır. Dirilişlerim, tüm yangınlardan firar edişim,
sonu olmayan bir tebessümdür! Ruhumun ebedî dosta, yegâne vuslata ilerleyişidir.
La ilâhe illallâh, Senden başka yok ilâh diyerek, kendimi Sana emânet edişimdir.

Durdur tükenişimi. Kabul buyur dostluğuna. Dirilt beni Rabbim!..

Son düzenleyen Blue Blood; 27 Nisan 2009 20:35 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Mayıs 2009       Mesaj #395
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
20081231121347dua6rz7st
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Haziran 2009       Mesaj #396
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
''Allahım beni dost bildiğim düşmanlarımdan koru'' AMİN
merve- - avatarı
merve-
Ziyaretçi
6 Haziran 2009       Mesaj #397
merve- - avatarı
Ziyaretçi
yarabbim tevbe etmeden canımızı alma tevbemizide kabul eyle...bütün müslüman kadeşlerimizin imanlı göç etmesini nasip eyle...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Haziran 2009       Mesaj #398
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Her gece çocuklarınıza okuyacağınız bir dua...

Peygamber efendimiz bu duayı torunlarına okurmuş

Sizi her türlü şeytan ve zehirli hayvanlardan bütün kem gözlerden Allahın eksiksiz kelimelerine ısmarlarım.
UnknowN - avatarı
UnknowN
VIP VIP Üye
6 Haziran 2009       Mesaj #399
UnknowN - avatarı
VIP VIP Üye
ALLAHIM MÜSLÜMANLIĞI SADECE NÜFÜS CÜZDANIN DA YAZAN İNSANLARA AKIL FİKİR İHSAN EYLE..!

Alıntı

Allah'ım Sonumuzu hayr eyle...

nurlu hacı - avatarı
nurlu hacı
Ziyaretçi
8 Haziran 2009       Mesaj #400
nurlu hacı - avatarı
Ziyaretçi

606ee104e5b34c28ba36b5792f615bf7