Arama

Her Gün Ettiğiniz Bir Dua - Sayfa 42

Güncelleme: 19 Eylül 2014 Gösterim: 258.398 Cevap: 826
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Ekim 2009       Mesaj #411
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bu Duaya Amin Diyenlere Selam Olsun...Ya Rabbi!

Sponsorlu Bağlantılar
Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : ALLAH tan başka yaratıcı yok Hz. Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden Müslümanlığıma küfür karıştırmışsam derim ki: ALLAH birdir Hz. Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer ALLAH ı birlememe şirk girmişse ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: ALLAH tan başka ilah yoktur Hz. Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: ALLAH tan başka ilah yoktur Hz. Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: ALLAH tan başka ilah yoktur Hz. Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: ALLAH bir Hz. Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
İmanımı gönülden tazeleyerek ihlasla derim ki: ALLAH tan başka ilah yoktur Hz. Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH ın Resulüdür.
Ey diri olan!
Ey ebedi var olan!
Ey izzet ve ikram sahibi olan!
Ey gücün şerefin ve büyüklüğün sahibi olan ALLAH ım!
Halimi düzelt işlerimi güzelleştir beni bela ve fakirliğin acılarından koru düşmanların şerrinden şeytanın aldatmasından nefsin arzularından saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim!

Ya Rabbi!
Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle; dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir.

Ya Rabbi!
Ömrümün son zamanlarında ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki ALLAH birdir ve yine şehadet ederim ki Hz. Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) O nun elçisidir demeyi nasip et...
AMİN... YARABBİ AMİN YARABBİ AMİN YARABBİ AMİN.

reyan - avatarı
reyan
Ziyaretçi
1 Kasım 2009       Mesaj #412
reyan - avatarı
Ziyaretçi
Allah’ım!
Benivirgs beni benim önüme engel olmaktanvirgs
Sponsorlu Bağlantılar
Benivirgs benim hayatımın kemirgeni olmaktanvirgs
Benivirgs bana yalan söylemekten muhafaza eylevirgs Ya Rabbi!

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Kasım 2009       Mesaj #413
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
dualarhp4

Allah'ım!

Ey kullarının günahlarını görmezden gelen ve yeniden dönüp sırat-ı müstakimi bulmaları için fırsat üstüne fırsat veren yüce Mevlâ'mız!

Bizler çok günahlar işledik. Şimdi "tevbeler tevbesi!" diyor, yüce huzurunda boyun büküyoruz.

Amellerimizdeki eksikliklere ve sözlerimizdeki kırık-döküklüğe değil, hakkındaki hüsn-ü zannımıza ve rahmetine bağladığımız recâmıza göre muamele et ve bizi haybet ve hüsrana uğratma!

Âmîn...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Kasım 2009       Mesaj #414
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ey semaları misilsiz, maddesiz, yoktan en güzel sûrette var eden,
Ey zulmet ve karanlıkları meydana getiren,
Ey gizli, saklı her şeyi en iyi bilen,
Ey gönlü kırık, gözü yaşlılara merhamet eden,
Ey avretleri, ayıpları örtüp gizleyen,
Ey belâ ve musibetleri gideren,
Ey ölüleri dirilten, cansızlara hayat veren,
Ey hasenat ve sevapları katlandıran, artıran,
Ey bol bol bereket indiren,
Ey âsilere hak ettikleri büyük ceza ve şiddeti, azabı veren,
Sen aczden ve şerikten, kusurdan münezzeh ve mukaddessin. Senden başka ilâh yok ki, bize imdad etsin. Elaman elaman! Bizi azap ateşinden ve cehennemden kurtar.

AMİNNNNN
matematikçi - avatarı
matematikçi
Ziyaretçi
2 Kasım 2009       Mesaj #415
matematikçi - avatarı
Ziyaretçi
allahım sen affedicisin affetmeyi seversin bizleri de affet
reyan - avatarı
reyan
Ziyaretçi
8 Kasım 2009       Mesaj #416
reyan - avatarı
Ziyaretçi

ALLAH'ım!
Ertelemekten, üşenmekten, yılmaktan, vazgeçmekten, yarına bırakmaktan ve buna benzer hastalıkların şerrinden muhafaza eyle.
Bu hastalıklara karşı Alim, Hakim ve Şafi isimlerinden acilen şifalar ihsan eyle.
AMİN

hasene - avatarı
hasene
Ziyaretçi
9 Kasım 2009       Mesaj #417
hasene - avatarı
Ziyaretçi
Allahım! Ürpermeyen kalpten, kabul edilmeyen duadan, doymayan nefsten, fayda vermeyen ilimden Sana sığınırım. Hadîs-i şerîf
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Kasım 2009       Mesaj #418
Misafir - avatarı
Ziyaretçi

nurluyollar 20070126 204441 123

BİSMİLLAHİRRAHMANİRAHİM

Güzel Allah'ım değil mi ki SEN kullarına "Bana yönelin Benden isteyin dualarınızı kabul edeyim"dedin. Bende yüzümü Sana çevirdim, elimi Sana uzattım.silahı ağlamak ve sermayesi ümit olan şu kulun Senin kapına geldi, eğer affeder merhamet edersen bu senin şanındandır.Ama eğer bağışlamazsan hangi kapıya gideyim?hangi kapı var?Senden başka Rab yokki onun kapısına gideyim.Tüm zerrelerimle Sana sığınıyorum.RABBİM...AFFET BİZİ.AFFET BİZİ....
Rios - avatarı
Rios
Ziyaretçi
12 Kasım 2009       Mesaj #419
Rios - avatarı
Ziyaretçi
Msn Happy

RABBİM bu forumun sahibine ve üyelerine hayırlı işler hayırlı rızıklar ve hayırlı mükafatlar nasip etsin İNŞALLAH

Amin

Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v.) 'e Selam olsun

Sevgi ve dua ile....
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
12 Kasım 2009       Mesaj #420
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın

Yâ Rabbî!
Bizim hâlimize bakarak muâmele etme. Kendi ikrâm ve ihsânına göre bize muâmele eyle.

Yâ Rabbî!
Kerem ve lütfunla hidâyet ettiğin kalbi tekrar dalâlete, sapıklığa meylettirme. Belâları bizden sarf eyle, çevir ve değiştir. Ey affı çok olan, günahları örten Rabbim!
O günahlar dolayısı ile bizden intikam alma. Bize azâb etme.

Yâ Rabbî!
Biz nefis ile şeytana köpek gibi tâbi olduksa da sen, azab arslanını bize saldırtma.

Ey Hayy, ebedî diri olan Rabbim!
Taleb ve duâ üzerine nasıl olur da kerem etmezsin. Sen kerem sâhibisin.Ey mahlûkâtın, yaratıkların canlıların ihtiyâcını gideren Rabbim! Sen varken hiç bir kimseyi hatırlamak ve ondan bir şey ummak lâyık değildir.

Yâ Rabbî!
Rûhumda bir ilim katresi var. İlâhî onu hevâ rüzgarıyla ten toprağından muhâfaza eyle.
Ey ihsânı çok olan Rabbim!
Cefâ içinde geçip giden ömre merhamet et.
Ey affetmeyi seven Rabbim!
Bizi affeyle. İsyân derdimize çâre eyle.
Ey yardım isteyenlerin yardımcısı!
Bizi hidâyete çıkar.

Yâ Rabbî!
Duâ ve yakarışlarımızda sana lâyık olmayan sözleri bilmeyerek söyleyip hatâlarda bulunmuş isek, o kelimeleri sen ıslâh et ve duâmızı kabul buyur.
Çünkü sözlerin hâkimi ve sultanı ancak sensin.

Ey âlemin yaratıcısı!
Kasvetli, kararmış, katılaşmış âdetâ taş gibi olmuş olan kalbimizi mum gibi yumuşat, feryâdımızı, âh u vâhımızı, hoş eyle ki rahmetini celbetsin, çeksin.
Bizi köle gibi kullanan bu serkeş nefisten bizi satın al.
O nefis bıçağı kemiğe dayandı (zulmü canımıza yetti).

Yâ Rabbî! Sana ne arz edeyim. Çünkü sen gizli ve açık her şeyi bilirsin."
Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....